21

Анонимен

преди 3 години

Има 2 учебни дни по Великден - 5. и 7. май, съвсем логично би било да са неучебни. Не разбирам защо се бавят с обявяването на това решение..И без това повечето родители са си взели отпуск тогава и няма да пуснат децата си на училище..

20

Анонимен

преди 3 години

Идеята, макар и добра, е повод за недоволство. Защо не предвидиха още в началото на учебната година, че се натрупват почивни дни през м. май. Нямат ли календари в МОН? Не е нормално през час, внезапно, да се правят промени - така в неделя следобяд спешно променихаграфика за присъственото обучение.

19

???

преди 3 години

Какви са тези ваканции по 2 работни дни дето ги пишат, че са 4, 9 и т.н.?Защо не се върнат към работещия вариант, който много десетилетия се прилагаше в България - ваканция от 1 до 10 януари вкл. и ваканция от 1 до 10 април вкл., без значение как са съботите и неделите.

18

Анонимен

преди 3 години

Учениците от първи до четвърти клас са си в присъствена форма .Така ,че ваканцията да си остане за тях такава каквато е планирана в началото.

17

Анонимен

преди 3 години

Плюсовете са повече.Като минус виждам само, че някои родители може да имат резервация за почивка. Но, няма да са много заради епидемиологичната обстановка. Здрав разум, все пак.

16

Анонимен

преди 3 години

До уморенияОт какво да отдъхнат 4 дни в средата на март?!Иначе ще насилват децата 1-4 клас вместо да приключат уч. година в края на май, още почти месец през юни!________Първо, и да остане в началото на април, пак началния курс ще са до към края на юни. Второ, става въпрос за 2 дена през март - четвъртък и петък. Тоест, ще учат 1-2 дни повече при новото предложение за ваканция, а ще почиват два пъти.За децата е по-добре, за уч.материал - по-добре, ...

15

Анонимен

преди 3 години

Чудесно предложение.Така има 2 почивки, през март и през априлУчебните дни общо са 2 + 2, и учениците хем ще реват повече дни през срока, хем ще изгубят по-малко учебни дни.

14

PIF

преди 3 години

Пълна глупост е това решение! Отрасловият съвет не изразява мнението на учителите. София не е България, за да се съобразяват всички с това решение. Ваканциите се определят в началото на учебната година, календар нали са имали, пълни некадърници са в МОН!

13

Супер

преди 3 години

Отлично предложение!

12

Анонимен

преди 3 години

Тъпaнари! Сега трябва да местим резервациите за Занзибар :)

11

Ахъм

преди 3 години

Заради Фигуранта, който уж беше радетел за висока избирателна активност? Защо тогава сложи изборите в пролетната ваканция и на католическия Великден? Тогава знаем кои нямат проблем да са си вкъщи да да хвърлят (както те го наричат) бюлетината. Тютюнджиите и пенсионерите на БКП. После искал промяна. Хайде по-скоро да се разкара.

10

Анонимен

преди 3 години

Опитват се да замажат малоумието да сложат изборите през пролетната ваканция... Като гледам образователната система корупцията направо не се класира като проблем в тая държава.

9

уморения

преди 3 години

От какво да отдъхнат 4 дни в средата на март?!Иначе ще насилват децата 1-4 клас вместо да приключат уч. година в края на май, още почти месец през юни!

8

Джо

преди 3 години

Много *** , многооооооо

7

Анонимен

преди 3 години

Умора се натрупа вече у учениците от 1ви до 4ти клас. Те ходят присъствено на училище от 4ти януари! Може ли някой все пак да помисли и за тях?! Не стига, че им удължиха и учебната година до 23.06., ами сега и тази глупост! И пак в последния момент. Ами родителите вече имаме пуснати отпуски, които са одобрени от работодателя и планове. Просто ми писна вече от тоя вирус и всички промени, които измислят всеки ден!

6

Доктор

преди 3 години

Правят всичко възможно хората да не са на почивка по време на изборите.

5

Анонимен

преди 3 години

До Георги Илиев МитевТо да беше отзарана, с мед да ви намажем,по цял ден се тълпите, как да ви накажем?

4

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Пенсионерска жалба : Рано станах отзарана коридор зелен да хвана . Тез зелени коридори кой ли така ни ги стори ? С коридорите зелени пак настанаха промени . Тез управници игриви ги превьрнаха в сиви . Автор: Георги Илиев Митев. Потьрпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран.

3

Анонимен

преди 3 години

Много семейства са планирали и платили почивка през ваканцията и ще освободят децата си от училище .Промени не се правят в последния момент.

2

Анонимен

преди 3 години

У учениците се натрупва умора, която се усеща от редуването на дистанционно с присъствено обучение, което води до напрежение у тях, това трябва да се преодолееМного кекави тия ученици... не знаят кой пол са, не знаят какво учат, не знаят какви субстанции да приемат, въобще - нищо не знаят. Но се натрупва умора. Къде отиваме с такива уморени 14 годишни? Направо от сега да ги пенсионираме.Как съм преживял 3 месеца без почивка да уча физика на лятна лагер-школа... без да се уморя... мистерия!