77

Демократ

преди 3 години

Короната дебне

76

Анонимен

преди 3 години

СЗО какво е, чадтна организа ция обслужваща фармацефтичния бизнес, част от него.

75

hmm

преди 3 години

На официалната страница на СЗО за ефективността на АстраЗенека пише следното "The AZD1222 vaccine against COVID-19 has an efficacy of 63.09% against symptomatic SARS-CoV-2 infection"

74

мак

преди 3 години

Ще отвори и ще затвори кръчмите, но пак ще е спазен "ангажимента" му към кръчмарите.

73

интересно

преди 3 години

Двама мои познати се ваксинираха, но вече трети ден са с температура и други странични действия, но ходят на работа.И си разнасят заразата сред клегите си, но са ваксинирани.Дали пък точно заради ваксинираните не се увеличи броят на заразените?

72

Анонимен

преди 3 години

Ей сега като отворят и кръчмите, бройката в следващите 3-4 седмици съвсем ще се оправи. На 1ви април може и да не са останали желаещи, за да идат на дискотека.

71

Анонимен

преди 3 години

Нямаме ваксини, но отваряме всичко. Логика на кратунко от Банкя. :)

70

Анонимен

преди 3 години

До 77Донякъде е така. Съгласен.

69

Къде

преди 3 години

скрихте Мориарти, бе! Човекът от месец и половина го предсказа това. Вероятно знае и какво ще е месец и половина напред.

68

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67Ко?

67

Анонимен

преди 3 години

До 76Истината е, че никой не влага труд за неща в България. Просто не е рентабилно. Всичко се изнася навън.

66

Шокиран съм от медии

преди 3 години

КАК ТАКА ПРОПУСНАХА ДНЕС ВЪВ ВОДЕЩИ ЗАГЛАВИЯ ???Да отпразнуват кръглата бройка умрели от 10,026 и да напраскат бройка млади хора загадъчно умрели без придружаващи болести.

65

Анонимен

преди 3 години

Накрая да не се окаже, че единствената ефективна ваксина е Спътник, щото май натам вървят нещата!И тогава кво прайм?Шъ съ тъпчем с Астра Бозатъ, ми тя и сега едва достига 70% (казват, че реално работи до 63%).__________Къде казват? В кръчмата или на пейката пред блока?Човек трябва да търси да чете, но не форуми...Или поне да не разпространява лъжлива информация!Сляпо доверие в една ваксина, а в други - не!Интересно!__________По-скоро, сляпо недоверие в другите! Заради сляпото доверие!

64

До 76

преди 3 години

До АнонименНЕ Е ТАКА има ДАЛАВЕРАДЖИЙСКИ ИТ фирми пълни некадърници лапачи на пари. Останалите в България ИТ спецове са на средно и ниско ниво и средно платени. Високо платените пък ИТ спецове се пишат ръководители и изобщо не умеят да програмират.

63

Анонимен

преди 3 години

То големи IT специалисти. Затова за една елементарна административна услуга или обикновен документ висиш с часове на опашката, докато в нормалния свят електронното обслужване е почти във всяка област. Иначе *** е спец във всичко.______Бъркате работата, управлението на държавата или общината с тази на IT специалиста.Той разработва каквато програма му поискат, ако му поискат. И ако не наш човек спечели нагласените, не добри параметри!Управляващите решават да има ли и какви електронни услуги

62

Умрелите

преди 3 години

Днес на 25-ти февруари станаха 10,026 и продължават да растат както и бройката на хора в интензивни отделения. Победа имаме повече умрели от Гърция, Израел, Бангладеш, Гватемала

61

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70А "процентчето"?

60

Анонимен

преди 3 години

До оат провинциятаТочно като в Танзания. Докато не им умря зам-премиера не повярваха.

59

оат провинцията

преди 3 години

От сутрин до вечер медиите облъчват стадото с фалшиви новини най вече за измисления ковид . Като гледам доста зомбирани има в софия ! А трябваше уж да са най умните в столицата но излиза, че в провинцията хората са по умни и знаят , че няма пандемия а е измама

58

Победа на друго

преди 3 години

Победа на изборите, а не над вируса, който е полезен за управляващите.