7

Анонимен

преди 3 години

Какви права и свободи ви гонят в 21 век? Отидете си в Турция и се борете. Никой не ви спира.

6

Анонимен

преди 3 години

ДПС е една от най-разумните партии, ако бяха послушали ДПС - Бойко и Радев да бъдат сменени, за да няма кавги, сега нямаше да има проблем и ГЕРБ щеше да продължи да управлява, но не, двамата стискаха властта, поради страх от неизвестното и егоизъм.

5

Анонимен

преди 3 години

Чудя се хората как още им вярват и гласуват за тях само защото са от един етнос.

4

Анонимен

преди 3 години

ДПС е управлявала и с БСП и с обединената десница и с НДСВ и никога не е имало проблеми, големите проблеми дойдоха с идването на власт на ББ и ЦЦ, превърнахме се в концентрационен лагер!

3

Анонимен

преди 3 години

Най-хубавото, което се случи в последните години е, че почти всички изолираха Дпс ... вече всеки знае, че коалиция с Дпс е смъртоносна.

2

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Електоратчето на Депесето е...наполовина стопено по...обективни причини.Още една четвърт се...топи по причините на недоверие и нежелание за подкрепа на сегашната депесе...върхушка,още една четвърт...отмъкват другите играчи от етноса.Ееее,то май не остана кой да гласува...пак за Меди Доганов,ама никой не е...вечен на полит.сцена.Има нещо...гнило в Дания и то ще се...види.

1

Анонимен

преди 3 години

За ДПС е най-изгодно винаги е било управлението в сянка. Имат си кметове, общини, дърпат лостове в държавата задкулисно, какво по-хубаво за тях?