8

гост

преди 3 години

Сами на избори ще гледате парламента през крив макарон,това решение е най-голямата глупост!!

7

Анонимен

преди 3 години

Юлиане, не "правилно", а принудително трите партии от ОП се пръснахте в края на мандата. Вие не можехте да се понасяте и изгонихте Сидеров, а татаринът от НФСБ се разпояси, реално честичко командваше кабинета чрез М.Николова и въртеше НС на пръста като зам.председател. Още сега ритнахте кросното и се пръснахте като пилци. Атака и НФСБ няма да видят НС, а и вие с изцепките на Джамбаза трудно ще стигнете до НС. А Боце вече залага на учиндолеца и агите. Нови избори - нов късмет, войводи...

6

Анонимен

преди 3 години

Не е правилно - трябваше да се обедините.Както правят всички.Ама нещо много си повярвахте.

5

Анонимен

преди 3 години

ще видим колко е правилно съвсем скоро

4

Анонимен

преди 3 години

Стига с тия партии.Това са търтейте на България.Да се набутат във властта за да могат да се накрадат.Да се забранят всички партии.Властта да е народна.Стига вече МАФИЯ.

3

Анонимен

преди 3 години

Какъв наивник съм бил като си помисля, че гласувах за тия защото са по-малкото зло, никога повече.

2

ПКП

преди 3 години

Тези Обединени Патерици ще гледат следващия Парламент..... по телевизията в соловата на ПАНДЕЛАТА!!! Съсипаха България тези ПАТЕРИЧОЦИ!!!

1

Професор

преди 3 години

Хубаво нещо е демокрацията. Колкото повече партии токова по добре. Патриотичните партии допринесоха много за мощния подем на страната подкрепяйки Герб. Без тях щеше да бъде трудно. Дано преминат бариерата и ВМРО, НФСБ и Атака за да продължат да работят за народа както правеха през последните години.