12

ДДРОнег

преди 3 години

Тук пак разни нежди душици искат смъртно наказание !!!Ей, няма да се оправим с такива лиглЮвци !!!КАторга трябва, не смъртно наказание !!!Всеки ден да съжалява, че се е родил, че не са го убили, а не бърза смърт, както искат женчУвците тук !!!

11

Светозар

преди 3 години

До Анонимен" Не ми е ясно как така след две години е успял да убие второто дете, не е ли бил в затвор за убийството на първото или през тези две години никой не е забелязал, че едното дете е убито? "====================================================И аз точно това се зачудих. Или има някаква журналистическа грешка, или първото убийство се е водило неразкрито и са търсили неизвестен извършител.

10

Анонимен

преди 3 години

Не ми е ясно как така след две години е успял да убие второто дете, не е ли бил в затвор за убийството на първото или през тези две години никой не е забелязал, че едното дете е убито?

9

Ноби

преди 3 години

Едно време такива ги забравяхме много бързо

8

Ебассси

преди 3 години

Ще иска ами , като сте го оставили жив . Сега ако не му изпълните желанието и оплакване до Страсбург ще има. На тая земя и трябва една страна с диктатор като Сталин и такива човешки отпаддъъци директно да се изпращат там а не да ги глезят с меко легло и храна три пъти на ден в джендърските ни затвори 5 звезди .

7

Анонимен

преди 3 години

Що да не иска? Бат ви Бойко краде и затрива народа 12г, и пак ще го изберете.А това дете на седесарското време само двете си деца е затрил за удоволствие.

6

Анонимен

преди 3 години

Да кандидатства в някое НПО за човек на годината и може да изкрънка 10 години или свобода!

5

аз-ът

преди 3 години

Убийствата на синовете си е извършил в София, където по онова време живеел със семейството си. За второто убийство се знае, че е било извършено с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин.----как въобще останалите пандизчии не са го разчекнали този все още. Те мъже не са ли, деца нямат ли ... Посегнеш ли на дете, възрастен човек и инвалид - аз лично не те броя за човек повече.

4

Анонимен

преди 3 години

За такива въобще не ни информирайте, да гният! Щом органите са си свършили работата е безмислена "новина". Браво на последните!

3

Анонимен

преди 3 години

Изкуствено се опитвате да създатете впечатление, че съдебната система работи! Не тя не работи!!!!

2

Анонимен

преди 3 години

Да му намакят присъдата,,,,,Заради ей такива,като него,трябва да се върне смъртното наказание.

1

Да му берат греховет

преди 3 години

тези, които са допуснали второто убийство. Първото в началото на 1998, второто към края на 2000. Повече от 2 години не са били достатъчни да го заключат и пак добре, че е нямал трето и четвърто.