28

11

преди 3 години

С повече от 70г. изостава!

27

НЯМА ПЪТНИЦИ

преди 3 години

Във връзка с провежданата ликвидация на БЪлгарите липсата на нагло престъпни съоръжения за милиарди ограбени от народа не е ПРОБЛЕМ..НЯМА пътници за влаковете..НЯМА ТОВАРИ ЗА ТОВАРНИТЕ ВЛАКОВеВ СЕВЕРНА БЪлгария има работа само в Девня,Ботевград и Севлиево..НЯМА РАЖДАНИЯ НА ДЕЦА..ЛИПСВАТ ГРОБИЩА ОСОБЕННО В БЕЛЕНЕ>>

26

Майка България

преди 3 години

РЕСТАРТ НА БЪЛГАРИЯ Е НУЖЕН.ЗА НАЧАЛО ДА СЕ ЛИКВИДИРАТ ВСИЧКИ ДОКАЗНАО ПРЕСТЪПНИ МИНИСТЕРСТВА И ВЕДОМСТВА..Прахосват корупционно през партиини фирми десетки милиарди ограбени от народа.Трупат непосилни дългове..нАГЛИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ провеждат ликвидация на БЪлгарите

25

Анонимен

преди 3 години

България спря в развитието си през 1990 годинаи не само при железниците. Факт.

24

Анонимен

преди 3 години

България изостава, може и с 20, може и с 50г, от другите държави в Европа, не в ЕС, но по-важното е, че България успя да изостане от самата себе си!От много години не бях ползвал влак, всъщност от преди т.н. "демокрация". Реших миналата година да разходя внука с влак - не беше пътувал. Отивам на гарата и...няма автомати за билети... А имаше... Е, на опашката и след 15 мин. чакане бяхме удостоени с билетче за 3лв (ако не бъркам) до Томпсън....Та така с напредничавостта на държавното управлее!

23

Анонимен

преди 3 години

Щяло да има още един свръх бърз локомотив кръстен на бай чекмеджан, с кодово име суджук баба.

22

Архимандрит Груйчо

преди 3 години

Ами 20 години не се развиваше жп транспорта, за да могат автобусни фирми близки до ДПС да живуркат...а и въобще автобусния/автомобилния транспорт.На един автомобил му взимаш данъци, плаща акциз през горивата...па сервизи, па гуми...На един човек с жп/автомобилен билет какво ще му вземеш?

21

да , ама

преди 3 години

Ние сме напред в корупцията.....чекмеджетата.....калинките......

20

Анонимен

преди 3 години

България изостава в страшно много направления и това е е ясно за всеки нормален човек. Но, видно от коментарите, срещу няколко сребърника дневно герботроловете леят пропаганда как всичко у нас цъфти и връзва.

19

Анонимен

преди 3 години

Отворете разписанието на железниците и вижте как от Петрич до Варна се пътува почти двадесет часа.

18

разсмя ме

преди 3 години

До Анонимен 22Викаш най-бързите и мощни локомотиви. Ми, те да не летят във въздуха бе?

17

дф

преди 3 години

с 100 изоставаме

16

Анонимен

преди 3 години

С почти половин век сме изостанали. Това 15-20 е силно занижено. Франция има високоскоростен влак от преди 40 години, а Япония от 50!!!Къде сме ние???

15

Анонимен

преди 3 години

Какво значи изоставаме, кой им разреши да петнят държавата на тия "експерти"? Кой им плаща? пилотчето Радев и крадеца божков ли? Бойко купи най новите мощни и бързи локомотиви в Европа.

14

Гарабед

преди 3 години

И по тия теми ли има експерти? Затова сме зле... защото за всичко имаме експерти а няма кой да даде решение...Сега ще се правят събирания, планове, мъдрения къде за Бога да поставят тия прословути апарати, които баба ми от Село няма да може да ползва, а останалите ще ги начупят за няколко месеца...

13

Анонимен

преди 3 години

"България изостава от европейските железници с 15-20 г."ХА-ХА-ХАНе с 20 а с 50-60 години изостава че може би и повече.Но когато Тиква ви Оправя е ТАКА !!!

12

Анонимен

преди 3 години

България изостава от съветските железници от 70-те години с 15-20 години. От европейските с поне 50 години, а с китайските въобще няма да се сравняваме, че ще стане пародия.

11

Анонимен

преди 3 години

Според мене изостава с минимум 50 години.

10

Анонимен

преди 3 години

CEЛЯНИ ***, докато гласувате за ОПГ бсп-дпс все така ще е!!!!!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Да, така е, изоставамеА Слънцето изгрява от Изток и залязва на Запад.