23

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Пенсионерска жалба : Рано станах отзарана коридор зелен да хвана. Тез зелени коридори кой ли така ни ги стори ? С коридорите зелени пак настанаха промени. Тез управници игриви ги превьрнаха в сиви. Автор: Георги Илиев Митев . Потьрпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран.

22

Анонимен

преди 3 години

Да така е пунктове са голям плюс но не трябва да е за сметка на други хора които не могат да висят пред пунктове а искат да се имунизират при личния лекар

21

Анонимен

преди 3 години

наливат милиони за магистрали и избори молим се на чужди компании за ваксини и не инвестираме пари в разработка на наша ваксина Вие си правете изводите

20

S

преди 3 години

Пропуските в системата, ако може да се каже, че има такава, да видими с просто око от самолет. Това говори за некомпетентност на високо ниво.

19

Анонимен

преди 3 години

Ко става с българската ваксина ,наливат милиони за вакси и които че дойдат след три години ,а както е тръгнало кой знае )хайде ще те нищете май ще е руска ваксини

18

Анонимен

преди 3 години

Кой им е разрешил да затварят? Защо не изпълняват заръката на премиера Борисов за масова ваксинация? Св. Иван Рилски чии интереси обслужва пак ли има намеса на президентчето и божков????

17

Анонимен

преди 3 години

Сега се ваксинират и по млади хора защото те могат да чакат на студа по опашки забави се имунизацията на възрастните които разчитаха на личните си лекари но поради обясними причини не се дават ваксини на личните лекари пенсионерите изпаднаха и започнаха да търсят начин по втория дето се вика да се ваксинират Жалко е но е реалност

16

Генерал Зима

преди 3 години

Такива неадекватници няма на света.

15

Лекар

преди 3 години

До нарколепсияНищо не се прокрадва а и не са слухове.Преди десет години в Швеция след масова ваксинация против свински грип се появяват стотици!!! случаи на нарколепсия най-вече при деца!!!Затова в момента Швеция изпитва големи трудости да убеди населението да се ваксинира срещу ковид-19 а и няма да успее!!!

14

:-)

преди 3 години

Аз сертификат ще си изкарам, но ваксина няма да си бодна. Какво да направя! Мил ми е животът.

13

Анонимен

преди 3 години

Никой не винкара да се ваксинирате насила, пийте си ракията спокойно. Ама и вие ще се боцнете кат стане време за Аспровалта:-)))))

12

До бау

преди 3 години

Преди да джафкаш по заповед, информирай се малко от чуждите сайтове, прочети някоя и друга нАучна публикациия. Ама на чужд език, не на ганювския.

11

Анонимен

преди 3 години

Нали уж големи ги приказвахме? Какво стана? Или всичко за пред медиите беше. Едно нещо свършете нормално. Не че ще се ваксинираме, просто сте смешни и жалки.

10

Бау

преди 3 години

Любимо ми е как *** си мисли , че разбира повече от абсолютно всички лекари и учени по света :D Те са решили да убият стотици милиони хора :D И всичко това след като гледа .... клипче.. Професия: носач в склад.

9

нарколепсия

преди 3 години

Вече се прокрадват данни, че при ваксиниране на деца против свинския грип през 2009 доста от тях са развили нарколепсия. Който иска, може да прочете за заболяването, което не се лекува.Та бегайте да се ваксинирате, да не забравите и баба си и дядо си по на 90. А! Също и кучетата и котките, козите и папаята.

8

Ха-ха-ха!

преди 3 години

Балъците свършиха. Ваксините също

7

Т.Шак

преди 3 години

Кво стана бе? Бате прати ли аероплана за ваксини?Знаех си аз, че и тази глупост с масовата стерил... Пардон! ... ваксинация ще е като всяко друго НОЩно/правителствено чудо за три дни и за пред камерите.Оставка бе, корумпета!

6

Анонимен

преди 3 години

Нямаше желаещи преди а сега няма ваксини.... що тъй бре хора.... То кога ли в България е имало някаква организация, че да се надяваме да е помислено за такива случаи като сега.По-добре да има чакащи за ваксините отколкото да има чакащи да влизат в болница....България все чака - най - вече някой да ни оправи.... и те ни оправят от 30 години.... Знайни и незнайни така ни оправят, че чак ще се самоцензурирам... Ако имаше повече ваксини от желаещите пак щеше да има мрънкане и сега ще има...

5

ами

преди 3 години

Какъв ужас....няма ваксини....

4

Анонимен

преди 3 години

Ами то всичко е с предизборна цел, не ви ли е ясно? Даже може в тези пунктове за ваксини да почнат да дават и бюлетина на ГЕРБ, както прави Марешки в аптеките си. Знае се че ваксините са много малко и до лятото няма да има никаква масова ваксинация, целта е покажат опашките от хора по телевизията и да зарибяват балъците