24

Бай

преди 3 години

Само игри

23

Анонимен

преди 3 години

ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е П*АР*АЗИТКАКВО СЕ ПРАВИ С ЕДИН П*А*Р*АЗИТ НА СНИМКАТА ВИЖДАМ САМО ЕДИН ВРЕДИТЕЛ

22

Лили Иванов

преди 3 години

Вярно ли е ,че мексиканките имат дзарна колкото палачинки?

21

Анонимен

преди 3 години

В Мексико както и у нас организираната престъпност е превзела държавата. В много от Мексиканските щати битува феодализъм и откровен башибозук от страна на картелите. Единственият вариант оттук насетне е подхода на Родриго Дутерте във Филипините. Един месец гратисен период и след това всичката нарко *** се изпраща във "вечните ловни полета" директно на улицата без съд и присъда.

20

Анонимен

преди 3 години

Таз кака, като е отишла да му го... вече е знаела от къде са му парите и какво прави. Така че - съжаление нула.

19

Анонимен

преди 3 години

"Не се приема много добре в Синалоа, тъй като тя е майка и е била по един или друг начин непряка жертва на целия процес на съпруга си"-----------------------Да бе, тя хабер е нямала с какво се занимава бай Чапо.

18

ДДРОнег

преди 3 години

До Анонимен 14Ако всичко е пари, за колко би продал себе си, майка си, баща си, децата си ???!!!

17

дон хуан

преди 3 години

Професор по наркокултура и идентичност, не знаех, за това

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21За теб отрова за други сладост. Преди наркодилърите да се светнат и да корумпират сенатът в САЩ така че да това да се води незаконно кило кока е струвала колкото килограм скъпо месо.А сега е милиони долари.Разбираш ли защо е всичката кръв? За голямата купчина пари. А тва колко било вредно... Ти виждал ли си как се прави маргарин,евтина водка от украински спирт или кренвирш?

15

А така!

преди 3 години

Направете поредните наркоси, супер-звезди.Това е възмутително.

14

Истината

преди 3 години

Българското правителство е на прав път да настигне мексиканското правителство.Има какво още да се работи, но са на прав път. Имаме и много общо с Мексико.Мексико не произвежда кокаин. Мексико го разпределя.Точно както България не произвежда хероин и други наркотици - ние само ги разпределяме.Ако искате да знаете - България се отнася към ЕС, както Мексико към САЩ, относно наркотиците.Испания също, но там поне има някакви закони, които се спазват.

13

Фен на Нели

преди 3 години

Харесвам стилистиката на г-ца ***! Всяка една нейна статия се отличава с високо ниво на преводачески талант, грамотност и.. абе топ левел журналист! ..трето бягство след преди екстрадицията на му през 2017 г. - мед ми капна от сърцето, примигвам на парцали от умиление!

12

БББ

преди 3 години

Бий гринговците -да се тровят.

11

Анонимен

преди 3 години

До Не всичко е париВсичко е пари.Тоя телефон от които пишеш струва пари.Токът струва пари интернетът също.Даже възможноста да изказваш някакво що годе разбираемо мнение а не ломотиш като животно-познай какво?Струвало е пари.Богатите хора имат избор.Бедните имат по-малък избор.А най-бедните нямат никакъв.

10

ДО Гевара

преди 3 години

Ти па си ходил в Мексико . Откъде ги измисли тези глупости ?В Мексико си Живеят Хора , още не са Измрели .

9

Не всичко е пари

преди 3 години

До Гевара -жалкиятАко имаш Вяра, Достойнство и Чест, мисля, че изборът е ясен.

8

Гевара -жалкият

преди 3 години

Въобще нищо не се е променило.Мексиканското правителство е неспособно да осигури нормална работа на хората освен някаква измислена временна заетост за шепа центове.От друга страна картелите предлагат много забавляния,пари,наркотици,скъпи автомобили,власт и респект. И каква му е офертата на средностатистическият "хосе,гринго,хесус" ? Да бачка общ работник за 2 хляба на час? Или да кара скъп джип,да бъде с всякакви красиви момичета и да е част от тия с които никой не иска да има проблеми-картелите

7

Анонимен

преди 3 години

Да ревем ли сега за една мутреса?М?Той падна - друг ще го смени, и толкоз..

6

Анонимен

преди 3 години

Наркотиците са мултимилиарден бизнес, който пълни всевъзможни черни каси на световните господари. Хора като Гусман и Пабло Ескобар са бушони, които преживяват няколко годинки на върха и изгарят. След това производството се поема от нови играчи. Не случайно Америка е в Афганистан. Там се произвежда 90% от хероина в света...и талибаните се опитаха да го завземат в края на 90-те.Затова борбата с тях се води проформа и никога няма да бъде спечелена.

5

Анонимен

преди 3 години

Най-голямото щастие за мексиканците, е да имат близка държава, където да избягат от коптора, където живеят и евентуално да си осигурят що годе нормален живот.