70

Анонимен

преди 3 години

Г-н Софиянски, целта на хората недоволни от 12-годишното управление на Падишах Боко от Банкя е да се формира общ Фронт, който да свали ББ и неговиата корумпирана клика и да не допусне коалиции като Воля-НФСБ на власт, но политици като Вас, Сашко Йо, че и Слави Тр. още сега започват да се отделят и под предлога различни идеологии да помагат на Боце отново да управлява. Та именно вие, старите СДС-ари и царят, доведохте Пожарникаря на власт и вашето разединение му помогна 12 години да ни мачка.

69

Демократ

преди 3 години

Стевчо яко се награби по времето на -сдс то , затова е винаги усмихнат

68

Анонимен

преди 3 години

72- ТИ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ И В МОЛДОВА ИМАЛИ НЕРАЗЧЕТЕНИ ДЕЙСТВИЯ СРЕЩУ НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ НА БОЖКОВ- ТАМ ВИДНИЯТ ДРУГАР ПРИБИРАЛ 85% ОТ ПЕЧАЛБАТА ПРИ ПЪРВОНАЧАЛЕН ВАРИАНТ ОТ 15%- И ТАМ ЛИ УПРАВЛЯВА ХУНТА И КОГА УПРАВЛЯВАЩИТЕ СТАНА ХУНТА- КОГАТО КАЗАХА - ЧЕРЕПА ВЪН ИЛИ ПРЕДИ ТОВА И ЗАЩО НЕ БЕШЕ ХУНТА ДО ГА ЛЪЖЕШЕ И ПРИБИРАШЕ СТОТИНКИТЕ НА БЕДНИТЕ ПРОДАВАЙКИ ИМ ЛЪЖА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ИМ ПАРИ- ТОЙ Е ГНУСЕН И НЕПРИЕМЛИВ.

67

Анонимен

преди 3 години

Ами при тези управляващи от ГЕРБ начело с Пожарникаря и тези неразчетени действия на гл.прокурор, бивш милиционер (дознател, стажант следовател), така я докарахте,че Божков ще ви съди и ще ви осъди в чужбина за незаконни действия и присвояване на негово имущество... Откъде се взехте такива любители на картини и страхотни колекционери на антични предмети и монети?! И тръгнахте - хора с ниско образование милиционери срещу човек, завършил математика и преценяващ няколко хода напред!

66

ЧЕРВЕНИТЕ ХИБРИДЧИЦИ

преди 3 години

ТИЯ ДЕТО ФАЛИРАХА 16 БАНКИ И ОБРАХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ, ТИЯ ДЕТО СИ НАПАЗАРИХА ЗАВОДИ ЗА 1 ДЛ - НАРЕЧЕНИ ЧЕРВЕНА ОЛИГАРХИ, ПАРДОН МУТРИ СЕ УПЛАШИХА, ЧЕ НА ТЯХНАТА ВРАТА ЩЕ ПОЧУКА ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР И ЩЕ ИМ ПОИСКА СМЕТКА ЗА ВСИЧКИ КРАЖБИ- ДА ДЕ АМА ТРЯБВА ДА СЛЯЗАТ ОТ МАЙБАХА И РОЛСА- А КОЙ СЕ ОТКАЗВА ОТ ЛУКСА....НЯМА ДА ИМА ВЕНСЕРЕМОС ДРУГАРИ!

65

Анонимен

преди 3 години

И тоя изпълзя от нафталина

64

Анонимен

преди 3 години

Какво нахалство, да имаш очи, да излезеш пред хората след всичките си кражби, лъжи и престъпления против държавата. Късата памет на подобни персони, би трябвало да опреснят поне, журналистите, ако ги има все още.

63

Ха-ха

преди 3 години

За кандидатите за парламента трябва да има имуществен ценз. Поне 20 млн. И 10 от тях да са депозит в НС. При напускане да гори

62

помнещ

преди 3 години

до 63.Нещо си в грешка момче младо! Лицето др Борисов и лицето Божков,ги помня още от мутренските времена след 1989 г! И двамата са от ЕДНО КОТИЛО МУТРЕНСКОТО! Каква е разликата обаче? Че др Борисов успя скачайки през годините от пост на пост в държавата.Да се облече в държавна власт! За това днес е "силен" а Божков никой! Даже др Борисов успя да ОМАСКАРИ И ПРОТЕСТИТЕ В СОФИЯ ПРОТИВ НЕГО САМИЯТ! Лансирайки че Божков " ПЛАЩАЛ" за протеста?! Е и аз бях там! И никой не ми е плащал МОМЧЕ!ГЛАСУВАЙТЕ!

61

Анонимен

преди 3 години

В момента всеки е по-добър от поми ярите Борисов и Гешев.

60

Анонимен

преди 3 години

Васил Божков ще обедини голяма част от разочарованите, репресирани и ощетени от хунтата български граждани. Мястото му в парламента в гарантирано. Тези продажни политически ***, които искаха да му избодат очите - му изписаха веждите, направиха го мъченик, народа му симпатизира точно затова, че стана изкупителна жертва на хунтата. Ще гласуваме за Божков!

59

Орманджия филанкишия

преди 3 години

Едната от щерките му нали е снаха на Божката

58

помнещ

преди 3 години

Другарю Софиянски.Член бивш на изедническата партия СДС! Чудя се още,как ти се размина далаверката с Халите с Евреите като Действащ кмет тогава! ? А? Ти си знаеш къде какво си платил! И виж сега.Нито Божков мутрата.Нито др Борисов МУТРАТА.НЯМАТ МЕСТО В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА! Ама грам време!Разбираш ли?А ти Бивша СЕДЕСАРСКА СМЕД,ЗАЩО СЕГА СЕ ПОЯВИ? НЯКОЙ НЕЩО ПАК ТИ ОБЕЩА ЛИ? Ако имаше истински закони в БГ.Отдавна щеше да си си излежал присъдата Седесарски крадецо! ЗАМЪЛЧИ ЧЕ ИМА ОЩЕ КОИТО ПОМНИМ!

57

НигогаВечеСДС-Чума

преди 3 години

Усмихатото лице на СДС-Чумата,която изкорми държавицата ни,окраде и умори в мизерия родителите ни, и прокуди децата ни .

56

Анонимен

преди 3 години

Софиянски се ожени за най-богатия българин Божков.Мафиот при мафиот отива.

55

Анонимен

преди 3 години

Тоя да си гледа посебната компартия.

54

Анонимен

преди 3 години

След магарешки винкел - коалиция усмихнат марксист може би.

53

Е то,уточнение

преди 3 години

Е то има предвид поговорката: "Крастави магарета през девет дерета(или пък баира) се надушват."

52

Естествено е

преди 3 години

След като дъщерята на Софиянски е снаха на Божков,разбира се че най-големият мафиот ще е най-перспективният политик.

51

Анонимен

преди 3 години

Голям цирк се задава ...Слави и българско лято в парламента ,тия от герба полувината ще са инфаркти ,Ами добри избори се задават ,да видим кой колко че раздава )