78

пияница мистик

преди 3 години

Екскурзоводът/ката според мен е с някакъв неизяснен пол. Трансджендър

77

ха

преди 3 години

Фредито там ли беше роден?

76

Петров

преди 3 години

Въпросът със Занзибар е въпрос на живот и смърт - боже каква мизерия на духа!

75

Асен

преди 3 години

Друго си е да задължиш хората да ходят с маски на открито сред природата, все пак на разходка в голям парк, може да минат 10 човека на 2 метра от теб, за около 2 секунди, те може да са, вероятно обаче едва ли са болни от каквото и да е. В гората пък за 2 часа разходка може и да срещнеш хора, може и да не срещнеш, но друго си е да си сигурен когато пред устата и носа имаш ***/маска, а да 8 месеца по-късно решихме, че не вършат работа и сега носим медицински маски и FFP2.

74

Браво !

преди 3 години

Ако има как да емигрирам на момента към Занзибар, направо стягам багажа !!!

73

Анонимен

преди 3 години

Браво на тия хора!Дано устискат под неимоверния натиск на световните господари, за които от преди година още беше ясно, че това е целта им - да натресат задължително вакниране на населението по света само с ясни за тях цели и последици. То вече е видно. Само пилешки мозък не би могъл да го осъзнае.

72

занзибаро

преди 3 години

Постоянно киснем в Занзибар. Направо денонощно. Хората са хубави. Весели. Само песни и танци под палмите. Пием, пеем и пушим и дамаджани сушим.

71

Анонимен

преди 3 години

Не са взели правилните мерки , като къртене на пейки от парковете и затваряне на гори и планини за разходка на чист въздух

70

Анонимен

преди 3 години

Хубавецът зад екскуроводката е десет пъти по-интересен и фотогеничен от водещото човече в студиото.

69

Там няма Covid

преди 3 години

Президента на Танзания ясно даде да се разбере след ПСР тест кои плодове и зеленчуци пренасят заразата,ограничи консумацията им и нареди всички да се молят.Медиите разпространиха новината по целия свят,НО НИКОЙ НЕ СИ ВЗЕ ПОУКА и папаята продължи да сее заразата.Сега резултатите в света са налице-затворени държави,сринати икономики и психично болни хора.

68

Анонимен

преди 3 години

Чиста проба... информационно затъмнение в полза на бизнеса и трупането на пари...

67

Анонимен

преди 3 години

До hahНаправо емигрирай в Танзания, цъфнали са и са вързали там :)

66

Абе нормални ли сте

преди 3 години

Хората там страдат от далеч по-тежки и смъртоносни неща, ковода дори няма да го забележат, милиони умирст само от *** вода, да не говорим за маларии спин и т.н.

65

Е ай ся

преди 3 години

То и в Бг има хора които не вярват в пандемията и не носят маскиНе е нужно само занзибарците да се обвиняватВъпроса е не дали а кога ще умре човекАко умират от глад ще е много по-бързо и масово отколкото от корона, така че са си преценили риска

64

Анонимен

преди 3 години

"Зачети се в световните новини за какво става дума. Нещата са абсолютно извън контрол."............Значи, да се зачета в световните новини, казваш, а да не вярвам на хора, които са ТАМ В МОМЕНТА и казват това, което се случва пред очите им и с тях... Ааа, да, забравих, само те - световните новини - ни спускат прАвата ковид вяра, само на тях трябва да вярваме.

63

искам като занзибар

преди 3 години

там и презервативи не слагат.

62

Ванката

преди 3 години

На тези ковид-а им е последна грижа. Налазени са от в пъти по-страшни болести и ***. СПИН, малария, туберколоза, проказа, ... Отделно ги тресе такава мизерия, глад, невежество и мръсотия, че не знам какво хубаво намират там. Извън ризортите е ужасно за гледане.

61

Анонимен

преди 3 години

Не знам каква е тази мода да се ходи на почивка в такива бананови републики, в които всеки втори е ХИВ позитивен...

60

Анонимен

преди 3 години

До 41Работим Кенийски фирми за строителни машини и консултации - хората са много спокойни и никой не се е паникьосвал там. Че ги управляват съмнителни хора е ясно, но медиите определено преекспонират!

59

Аман

преди 3 години

До 39 АнонименИ Танзания и Кения ли несъществуват... Само ти не си излизал никъде, пък сигурно и от вас последната година.... Аман от такива хора - завиждай...