35

Цървул

преди 3 години

Как пък не се отцепи преди една година, а чак на последната заплата?Това е висше прозрение ,по математика сигурно е бил отличник..

34

1

преди 3 години

До Анонимен34,защо бе ***,депутатите на атака,като напуснаха коалицията с балевски,защо не коментираше,че са от квотата на атака,сега да знаеш нямаше да има избори,защото,нямаше да може да се състави 2017 година правителство.

33

Анонимен

преди 3 години

Незабавно да напусне. Влязъл е с квотата на герб и сега оставя партията с депутат по малко, което е недопустимо.

32

1

преди 3 години

Малко късно се е осъзнал,но пак е по-добре,отколкото никога.

31

моч

преди 3 години

До до МочВсичко това е вярно , съгласен съм и не споря , но въпросът ми беше принципен и се отнасяше до това КОГА КАЗВАТЕ ИСТИНАТА ??Последно има ли вирус или няма , ваксината вредна ли е или защо ваксинацията не върви ???И последно къде точно прочете че одобрявам или подкрепям БОКО ???ЦИТИРАЙ МОЛЯ !!Позицията ми е ясна - твърдо против ченгета , ДС-та , БКП-та , ДПС-та и т.н. Е-та без значение на партийна принадлежност - лустрация , вън от държавни служби и без обществени поръчки!

30

ПИПОНЪ

преди 3 години

и този с особена форма на главата и яйдук от класа, цвъки веднала го *** в партия "Сега е момента за апартаментаааа"

29

Ами

преди 3 години

Отцепил се е от ГЕРБ, но ще гледа да се зацепи другаде, от където ще се отцепи за следващите избори! И т.н. и т.н.! Ето такива пла-шоци стават депутати! Зацепват се и обещават, нищо не свършват и се отцепват!

28

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Става водач на листата на Републиканците в Плевен.Мъти се нещо около Боко и ГЕРБ.Доста електорат ще преминат към партията на Цветанов.

27

Анонимен

преди 3 години

До НИНОВАНе знам защо много често такива като теб правят такива внушения. БСП управлява 2005-2009 и нищо такова не се случи. Точно обратното. От 13% от БВП задлъжнялост, след 12 години управление на ГЕРБ имаме съотношение на дълг към БВП 30%. Цифрите сами говорят. Да оставим настрана сриването на цялата държавност. Очевидно си гербаджийски ***.

26

отровна гад

преди 3 години

Този номер е запазена марка на ЦвЦв! Просто плаща кинти на някой за да стане независим! Тоя *** явно не е включен в листите за изборите и е решил, че няма какво повече да губи. Що пък да не се облажи с 10-15 хилки на финала?!

25

Tangra

преди 3 години

Явно нещо в новите сметки не влиза

24

до Моч

преди 3 години

Кои мерки по точно борят "пандемията"? Да затвориш малкият бизне и да оставиш маса хора без работа, а в същото време да оставиш като монополисти големите вериги да си разиграват коня. Или да затвориш заведения а да оставиш хотелите и тяхните заведения. Или да вдигнеш заплатите на всички държавни служители и то във време, в което си затворил бизнеса. Ти си наистина яко промит мозък, активист, който гледа със захлас в устата вожда си и му подражава даже и в говоренето.

23

До 16

преди 3 години

Плаши те,я.Вас всеки друг ви плаши,освен ГЕРБ,защото знаете ,че Бай Ставри ви чака на гюме.

22

Анонимен

преди 3 години

Няма стига артик, и чекмеджето и Мишо бирата, и Мата Хари, и "ти си го избра шевфе", и заплашване със саморазправа и отнемане на бизнеси и какво ли още не. Така, че не ни викай *** а си купувай билет за чужбина, че шефчето ти, така се е оакало, че ще ви повлече всички по пандизите с него. Майар, че той ще си избяга в Испания, при куклата а вие при бай Хасан в софийският.

21

Анонимен

преди 3 години

Щял да премине в партията на Цецо.

20

моч

преди 3 години

До 15 (;Лицемер !Кога казваш истината ????-Когато настояваш че няма пандемия , мерките са за да се наложи диктатура , а ваксините са вредни....или-Когато обясняваш как правителството не се справя с пандемията , няма мерки и изоставаме с ваксините...КОГА?!КОГА?!КОГА?!!!!ЛИЦЕМЕР !!!!

19

до 16

преди 3 години

явно ти си от пицарите, кръчмарите и/или чалгарите, няма страшно защото като влезе в Народното събрание Слави Трифонов ще предпочете да гласува за БОРИСОВ 4, отколкото да стои като марешки при управление на Нинова

18

Анонимен

преди 3 години

Божков в интервю с Цанов ,каза че не скъпи за него !?

17

Елементарно

преди 3 години

Не са се разбрали за кинтите по някаква игра.

16

НИНОВА

преди 3 години

плаши ме мисълта НИНОВА ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО, не знам за колко време ще ми стигнат спестяванията при 3000 лева (новИ за щатски долар