34

JJIvanov warnings

преди 3 години

В България традиционно умират от отравяне с хлор токсични водни смеси продавани вместо лечебна питейна вода и последвало неправилно лечение..Високата смъртност при мъжете се дължи и на отравяне с ВИНО приготвено от НЕИЗМИТО грозде с остро токсични препарати за растителна защита и РАКИЯ отровена с хлор токсични водни разтвори преди варенето../Хлорта във водата се отделя в ДЕСТИЛАТА ПРИ ВАРЕНЕТО>>Увреждат сърцето веднага при пиене..АКО ИМАТЕ БОДЕЖИ ИЛИ АРИТМИЯ НЕ ПИЙТЕ ВИДНО И РАКИЯ>>

33

Анонимен

преди 3 години

До 19И тези от ковид не заразяват масово и не умират за "броени часове". Ковида е доста по-незаразен от обикновения грип. Със сигурност от пушене се умира по-сигурно, а и пречат на нас непушачите. Пак си гледал/а филм за Ебола и са ти се набъркали нещата. Грипчето е едно, Ебола вирус друго нещо ;)))

32

Анонимен

преди 3 години

8 милиона пушачи умират понеже абсолютно самоволно пушат и го осъзнават...Къде е проблема?

31

Бай Иван

преди 3 години

Ах Машинка миличка колко много примери, лични, мога да ти дам за такива които не пият не пушат живеят скромно и здравословно и умряха млади не от катастрофа или одавяне. А колко пушачи алкохолици си живуркат без дори един аналгин да са изпили заради махмурлука. Спести си глупавите съвети за себе си не се излагай.

30

Анонимен

преди 3 години

аман от спасители.ефекта от забрана на алкохола богата организирана престъпност корупция забрана на наркотиците същото.хората не са спрели да ги употребяват и те не липсват на пазара.

29

Анонимен

преди 3 години

Що ме забранят цигарите при 8млн починали а? Иначе с ковид ни плашат!

28

Анонимен

преди 3 години

Тая суха съчка няма ли да я отнесе ковито?

27

Ха-ха

преди 3 години

Аз си пуша. Ама цигарите станаха смотани. Срамота е да пушим румънски. Д-р Маша да се бори за връщане на българското качество

26

прозрение

преди 3 години

да ви кажа от сега ако земете 50-60 години 90% от всички в момента ваксинирани и не ваксинирани ще са заминали на оня свят, така че как може да се каже ваксинирането вредно ли е в дългосрочен план, както и пушенето, пиенето, ковида и т.н.

25

не е фашизъм

преди 3 години

До Анонимен 19А си е чист социалкретенизъм!:))))))))))

24

Ванката

преди 3 години

Маша е решила малко да си заработи парите от НПО-то, от което смуче...

23

Анонимен

преди 3 години

"Е да ама от ковид 19 боледуват 150 милиона и са умряли 3. Пушат 2 милиарда и са умряли 8 милиона... Добре де защо баща ми не пиеше нито пушеше пък си замина на 59години от рак ,но алкохолиците в кръчмата пред блока се наливат като разпрани с литри ракия и са на по 70 и повече години пушейки по кутия-две дневно от ......"Да ве, шантава работа. Вие хипохондриците трябва да пукате, преди на овладете четмо и писмо, та да не страдате от ужаса в който живеете.

22

Ямболски цървул

преди 3 години

И аз ще почина....ама от четене на тъпашките ви статии!

21

Анонимен

преди 3 години

Е да ама от ковид 19 боледуват 150 милиона и са умряли 3. Пушат 2 милиарда и са умряли 8 милиона... Добре де защо баща ми не пиеше нито пушеше пък си замина на 59години от рак ,но алкохолиците в кръчмата пред блока се наливат като разпрани с литри ракия и са на по 70 и повече години пушейки по кутия-две дневно от деца.Нали би трябвало да умрат от рак? Как па един не умря от рак? 50 години по кутия на ден.И пак са навън на пейката и отново надигат шишетата с евтин спирт.Защо са живи?

20

Анонимен

преди 3 години

Ако действително на година умират само по 8 мил. пушачи, още от утре пропушвам. Впрочем по колко непушачи на година умират?

19

no smoking

преди 3 години

А колко непушачи умират годишно?Май са повече от осем милиона.

18

Анонимен

преди 3 години

Нелепо сравнение.Пушача не заразява околните и не умира в рамките на броени дни.

17

Случаен минувач

преди 3 години

Ами ако от пушене умират 4 пъти повече хора, какъв е проблемът? Да, трябва да ни сплашват.До 15 Крайно време еИ Хитлер, и Сталин ще ти завидят на изобретателността! Само че диктатурите останаха в 20 век, в 21 век не вървят!

16

Анонимен

преди 3 години

*** и шугавата епидемия брат ... :D Отворете нощните заведени и дискотеките там ... Наздраве !

15

Хахаха

преди 3 години

Настъпва медицински фашизъм ....Всичко това ще завърши със саморазправа с елитите, в стил Кадафи ....Нещата придобиват вече зловещо очертание