10

Любомир Иванов

преди 3 години

Парламентът се е саморазпуснал много, много отдавна! Вижте му рейтинга за последните шест месеца! А като добавим и кой стои начело- простата кърджалийска , не са необходими коментари!

9

Боко харесва това

преди 3 години

Парламентът се строяваза последен път.БОКО-то се уволнява,гербери ревът.

8

Дядо Петър

преди 3 години

Дупетатите ще заседават ЗА ПОСЛЕДНО на 5 март.Виц от времето на "развития" социализЪм:- Абе, ти защо не дойде на ПОСЛЕДНОТО партийно събрание.- Ами не знаех че ще е ПОСЛЕДНО.А дано и на тия да им е за ПОСЛЕДНО.

7

Георги Илиев Митев

преди 3 години

Скандали вихрят се вьв Парламента и всеки си развява документа. Обичаме си диктатура - такива сме си по натура. Автор: Георги Илиев Митев. Потьрпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран.

6

Гроби Таласома

преди 3 години

Дупетат от ГЕРБ е напуснал парламентарната група на ОПГ-то! Тва е новината;))) А, в Парламата, Бойха не ходи, той е Цар има си каляска, с която обикаля своите владения. Парламата е кочинката на царедворците, от които така или иначе, нищо не става, а някои от тях и затъмняват светлината на Царот-Слънце. Затова, той с квадригата с белите коне, припка из светот, за да раздава свойта благодат, далеч, далеч, от онез вресливи твари в Парламата, които се искат нещо от него!

5

Ани

преди 3 години

Добре че емигрирах 1990. Създала съм си бронирано бъдеще независимо дали Слави и Майчето ще докопат кокала.

4

Анонимен

преди 3 години

Бандата ГЕРБ и ДПС пеевски шиши временно са в почивка.Раята ще гласува ли пак за тях?Чекмеджетата се напълниха ?

3

баба мара

преди 3 години

безделници махаите се и повече да не се появявате следващото нс да отменинезабавно всички лобиски закони гласувани от сегашното нс

2

4 Април

преди 3 години

Хайде сега да видим кои депутати ще изтеглят късата клечка!

1

Анонимен

преди 3 години

В следващия парламент вече Мая Манолова и Слави ще изправят държавата на крака след тиранията на ГЕРБ