32

Анонимен

преди 3 години

32- И СНИМКИТЕ СЪБУДИХА В ТЕБ ДИВИ ЖЕЛАНИЯ И МЕРАЦИ- НАЛИ!

31

Анонимен

преди 3 години

Хареса ми снимката от билборда на г-н Магарешки и г-ца Черкезка. Тя е от сватбата. Не ми се мисли каква ще е снимката от Първата брачна нощ. Тоя разюздан и възбуден Магарешки да не вземе да спраска палавата Черкезка...Стискаме палци на булчето...

30

Анонимен

преди 3 години

Пазят ги от Тотев да не ги надраска.

29

1

преди 3 години

До Анонимен-24,има предложения и за любимата ти тиква,но ще мислим,за кого да гласуваме,дали за младите и неопетнени ,бойко ,вежди,караянчева ,дончев,тома биков,фидосова,цецка-цъфналия герб,все нови и млади лица в герб-комунисти,щях да забравя и младия поет-певец на социалистическа България спас гърневски.

28

.

преди 3 години

Няма да се манипулират машините а базите данни футко!!!

27

Анонимен

преди 3 години

Изборите в САЩ също се охранвяваха ...

26

Анонимен

преди 3 години

До 24Има доста предложения: можеш да гласуваш за Копейкин, за Дай България, за Майчето - всички те НЯМА да влязат в парламента!!!!!!!!!!!

25

Анонимен

преди 3 години

"Единствената гаранция за неманипулирани машини е публичен сорс код, подписан криптографски и децентрализирани сървъри пръснати в цял свят. Думите на някаква лелка не значат нищо."---Дори и това не е достатъчна гаранция.

24

Анонимен

преди 3 години

Или се охраняват за да не се вижда как се манипулират... Кой въобще им дава шанс на такива да правят каквито и да било изказвания???

23

До Предложение

преди 3 години

Хубаво предлагаш, ама как да го осъществим. Аз и без това съм решил да гласувам за партия, за която прогнозите са, че няма да влезе в парламента. Нищо, че вотът ми ще се изгуби, имам си мнение и си го отстоявам.

22

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 3 години

Имам страхотно предложение към всички Вас решили да гласуват.Нека да натрием носовете на социолозите които ни дебнат да "повторим" гласа си при тях за да имат прогнозни резултати.Нека ги излъжем посочвайки грешната партия и цял ден да тръбят грешни проучванияТОВА ЩЕ Е ВЕЛИКО И НЕВИЖДАНО АКО ВСИЧКИ ГО ОСЪЩЕСТВИМ

21

ДДРОнег

преди 3 години

"Никога не казвай никога" !!!Не повярвах на думите на тая, ч емашините не могат да будат манипулирани, т.е. повярвах ѝ, че машините няма да бъдат манипулирани от хора или организации, неоторизирани от герП !!!

20

Анонимен

преди 3 години

Единствената гаранция за неманипулирани машини е публичен сорс код, подписан криптографски и децентрализирани сървъри пръснати в цял свят. Думите на някаква лелка не значат нищо.

19

11

преди 3 години

До 1, не ми се вярва инструкцията,да е от него,сигурно ще е от общия им началник.

18

Даа!

преди 3 години

Може ли да се вярва на политик , и то БАШ в Бг ?Явно че достатъчно са ''НАСТРОЕНИ'' предварително , нали от човек е сътворена , значи и човек може да я ПРЕнастрои !Кога до сега в Бг е имало избори ?

17

Анонимен

преди 3 години

Вервам и, все пак има АйТи карт жената!

16

elections Bet

преди 3 години

Даже и ротативките в хазартните зали се настройват кога, какво и как да "печелят".Попитайте някой занимаващ се с хазартна дейност и ще ви каже тънкостите в занаята

15

1

преди 3 години

Днес на първата страница на ежедневника "България Днес"чета изказване на Русенския митрополит Наум,следния бисер, цитирам,"ваксинирането не е било грях",дали инструкцията ,за това изказване не е получил от митрополита на Банкя.

14

Анонимен

преди 3 години

"ГЕРБ- узурпирали властта":))))))))))))) Народа ги харесва и гласува за тях. Тез позитански *** така и не разбраха, че взимат пари от губещата страна:))))))))))))). Сигурно целувка на портрета на Радев преди лягане има дава сили:))))))))))))))

13

Анонимен

преди 3 години

Да се чудя на про-стите *** позитански, как може да пишат глупости и дори и да не се замислят за написаното! Е той отговора се съдържа във въпроса:))))))))))))). Толкова си могат милите:))))))))