42

крал Арттур

преди 3 години

Шоу Шоу,бизнес

41

Анонимен

преди 3 години

Ако това световно се състои в Катар, никой няма право да казва, че страната му не е корумпирана, или че зачита човешкия живот.

40

Анонимен

преди 3 години

Нали са партньори на САЩ, нищо че финансират световния тероризъм и фундаментален ислямизъм в арабските държави. Това са западните ни партньори и САЩ - разрушители на човешки съдби. Колко жертви е дала България в така наречените демократични промени? Номер едно сме по самоубийства, лошо здравеопазване, лошо образование, няма оправия! Евроатлантическите ценности ни ...майката!!

39

гастайрбайтер

преди 3 години

С нас са процедирали така в Германия. Спират ти депозит 600 евро в началото на контракта като гаранция, че ще си изкараш договора до край, един вид да не избягаш. Една седмица преди да ти изтече договора те уволняват по някаква измислена причина и ти задържат депозита. За огромна и богата фирма става въпрос, така че на нищо не бих се учудила.

38

Анонимен

преди 3 години

Кой каза, че съм ги наел?

37

-10

преди 3 години

До Анонимени защо ги наемаш тогава на работа? Явно ти е изгодно.

36

Анонимен

преди 3 години

Абсолютна лъжа е това. Няколко милиона за 10 години са по-малко от милион на година. Жълти стотинки за кралско семейство, при това в Катар. И понеже съм работил с представители на описаните държави от третия свят, на тях им е по-лесно да умрат, отколкото да свършат работа за 5 стотинки! И за роби не стават, изяждат повече отколкото могат да произведат.

35

Анонимен

преди 3 години

"Катарското кралско семейство е напълно невинно.Само който не е виждал индивиди от изброените народности как работят само той не може да си представи ХАОСА"А тези народности самопоканили ли са се да строят там или са наети от кралското семейство?

34

Анонимен

преди 3 години

Не, че нещо ама с тези конспиративни теории почнахте да издивявате. Съмнението е хубаво по презумция, но някои достигат висоти в обосновките си...Дали едни от най-богатите хора на света инвестирали милиарди в изграждането на обекти, нови градове и т.н ще гледат да претрепят работниците си за да им спестят заплатите????? Когато не се знаят фактите един човек подозира друг в направата на това което сам би извършил ако е на негово място..... изводите си ги правете сами!

33

пецата

преди 3 години

никой не казва какво се случва на работниците в китай, тайван, виетнам или япония, същото че и по зле, в азия като цяло човешкия живот не струва и стотинка , такава им е психологията , будизъм и т.н. тялото не е твое а е на природата и тя може да си го вземе когато си иска, в тайланд милиони мъже си сменят пола за да проституират , това за вас нормални условия на живот ли са ?! в китай се използва от години детски робски труд но никой няма да влезе в мазетата да го покаже и т.н. и т.н.

32

Анонимен

преди 3 години

Най-смешното ще е ако се окаже,че тия "строители"които за първи път са хващали чук и лопата успеят да построят по-читави пътища и градове от нашите строители. Да видим дали само тук има ремонт на ремонта.

31

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСП-2 почина...

30

Анонимен

преди 3 години

Дали не е от covid19?

29

Анонимен

преди 3 години

Санкции за Русия!

28

Чичко Сеп

преди 3 години

Корупцията иска жертви!

27

Анонимен

преди 3 години

пустинни плъxoвe...Ще ги намерят остъклени всички след немного време.

26

Ей!

преди 3 години

"И тук не става само за изграждане на стадиони, а заради Мондиала"Разбирам, че не сте журналисти. Ама наемете си поне някакви хора с поне средно образование и оценка отличен 6.00 по български език.Поне като преписва, да преписва вярно.Кви са тези грешки във ВСЯКА една "новина"?

25

Анонимен

преди 3 години

катар и Футбол са две несъвместими неща.прщера и Цивилизация.

24

Сатира

преди 3 години

Спокойно можем да очакваме доста слабо първенство, каквото беше и в Южна Африка..Футбола е Футбол когато се играе в Европа или Южна Америка.

23

Върхът

преди 3 години

Е с тази статия избихте жабите в пустинята. Поне Вие вярвате ли си..... По тази логика то катарските пристанища само тленни остаки са извозвали....