8

ПЕНКО

преди 3 години

ЕДИН НАШ НАЦ.ТРЕНЬОР В КОМБИНА С ПРЕЗИДЕНТА НА ФЕДЕРАЦИЯТА - "ИЗТРЪТКА " ПАРИТЕ ЗА УЧАСТИЕ В ПЕКИНСКАТА ОЛИМПИАДА НА ОТБОРА --- ЗА ДА СКРИЕ ПРОБЛЕМА "ОТРОВИ " ЦЕЛИЯ ОТБОР С ДРЕВНИ БИАНАБОЛИ ОТ ТАЙЛАНД СТРИТИ И СИПАНИ В БИДОНА С ВИТАМИНИ И ЗАКОННИ ПОДСИЛКИ !!! ЕДИНИЯТ ОТ ДВАМАТА Е С ФАМИЛИЯ КОДЖАБАШЕВ -А ДРУГИЯ БЕ ВЕЛИК В ПРЕДНИТЕ ОЛИМПИАДИ - ЗАПАЗИ БОЕВСКИ ОТ АЛХИМИКА В СИДНИ И В АТИНА- МЕДАЛИ !!!!!!!!!!! НО В ПЛУВАНЕТО НЯМАТ ОБЩ БИДОН С ПОДСИЛКИ !!!! ОДИТ НА ФЕДЕРЕЙШЪНА !?!?

7

Анонимен

преди 3 години

Е хайде хайде, то така става. Децата сами от аптеката са се снабдили.Разбира се, че тези които сега се правят на попарени и изненадани те са давали тези хапчета. Просто не е сработила комуникацията и лявата ръка не е разбрала какви ги е свършила дясната. Търсете виновните при най-гласовитите борци за правда.

6

Ss

преди 3 години

Без химия няма физика ! Спрете се правите на ударени ! Няма професионален спортист без да е на химия! Просто по-бедните не използват най-новите допинги и ги хващат !

5

Анонимен

преди 3 години

Някои от тях са приемали по 36 хапчета, но не от различни видове. Просто ако трябва да се вземе 8 милиграма, а едното хапче е 1 милиграм, то се взимат 8", поясни Аврамчев.Охааа. Стромбата е 10мг за хап, тия взимали по 360 милиграма! Нацепените батки по залите вземат 60-80-100 милиграма и се водят хардкор. Ми нищо чудно че не са се изчистили за допинг теста! Гаси дозировката...

4

Чомаков

преди 3 години

Този отдавна е за затвора, да каже за далаверите с транспорта в Пловдив

3

инфо !!

преди 3 години

Спрете с ваксините , ще спрете и допинга !!!

2

Янка

преди 3 години

Болни ли са били че им дават хапчета?

1

ганьо

преди 3 години

Загадъчен е друг път. Давали сте на момчета шепи с хапчета.