20

Анонимен

преди 3 години

Мръсотии отивам днес даси плащам една карта се едно съм на разпит в полицията.Пет пъти ме пита за номера след това забележете се пробва да ме зарежи да си сменя оператора.Уважаема госпожо аз преценявам а не вие има такива карти като моята продават се ако искате вземете си но не ми тровете нервите знам че сте добра жена познавам ви от години аз така съм решил така съм преценил оста накити нее ваша работа не ми плащате вие това е от моя жоб

19

Анонимен

преди 3 години

До Чича Ви МиткоЕ, доста опростяваш нещата, но принципно си прав. Да кажем, че доста по-вярното твърдение е следното:1) Медицина и фармация2) Социални придобивки

18

Чича Ви Митко

преди 3 години

Ей, люде..... - Светът днеска е 7+ млрд. благодарение на две неща: 1)ваксини и 2)антибиотици - Ако нямаше 1) и 2), средната продължителност на живот тъдява щеше да е.....30-35 години. - Ако нямаше 1) и 2), светът щеше да е непрестанно в няколко паралелни пандемии, много по-зловещи от ковид-19. Сполайте с добро!

17

!!!

преди 3 години

Аз si имам обяснение: тези, които въвеждт нови ограничителни мерки са се добрали до позиции, за които нямат квалификация и могат единствено да налагат ограничения. А за ваксината - повече се страхувам от ваксината отколкото от вируси. Аз си имам имунитет. Преди 3 години преживях да ми сложат 3 различни ваксими в период от 2 дена и се разболях, по---връщайки ву=ътрешностите си и страдайки от жестоко главоболие, никой не може да ме накара да си сложа повече ваксина. Нито ме боли, нито ме сърби.

16

Гост

преди 3 години

И откога ваксината пази от новите щамове на ков19? Те имунизациите са пълна щуротия. Гаранции няма, но пък ще раздуят персонала с проверяващи ковид паспорти.

15

Ira

преди 3 години

Аз да ви кажа, летенето не е абсолютна даденост и гарантирано дейност. Някои сме го разбрали по най-болезнения начин и то отдавна. Други, като пътници, ше имат леки несгоди тепърва.

14

Тео

преди 3 години

Това е наистина страшно! Краят на индивидуализма. Ще се превърнем в пчелички в кошера, и която не иска да работи или има собствено мислене, което е различно от това на "демократичното множество" - хоп - навън! Всички знаем, къде са пчелите в еволюцията. Тъжно е на къде се е запътил светът! Тъжно е!

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11Илюзии, че няма да ти искат и там.

12

AcOrP

преди 3 години

КОВИД-19-ВЕК :) това е без ваксина ставаш втора ръка гражданин.Сами се прострелват в краката Авиокомпаниите с подобни безумици. Колкото по-трудно правиш за хората да летят толкова повече загуби ще търпиш.

11

Анонимен

преди 3 години

Аз ще чакам да отворят сухопътните граници, и ще си се прибирам с колата.

10

Демократ

преди 3 години

Нормално е при демокрацията да се упражнява контрол и да се въвеждат имунизационни паспорти, но българите са прости и не могат да го разберат това нещо и развиват теории на конспирациите.

9

peter

преди 3 години

До рпг-7Ами върни се в 19-ти век, ако не ти харесва настоящето.

8

Анонимен

преди 3 години

Тотална контрола на всеки от всеки на всякъде и на всичко!Блаженни времена за ГЕСТАПО, ако още съществуваха! Нормалния гражданин просто няма представа, какво е възможно със съвременната техника!

7

Анонимен

преди 3 години

Пред мен и семейството ми НЕ стои дилема. Отказът от "ваксинация" не подлежи на дискусия. Ще умрем както Бог ни е създал, не като ГМО. "Ваксинирането" за нас е край на живота ни, така че ако ни изправят до стената няма да умрем без бой.

6

Яко

преди 3 години

До МиленНе Светът, а едни определени хора. Всички умни хора знаем кои са!

5

Милен

преди 3 години

Като чете човек новините ще реши, че не грип а някаква черна чума върлува.... светът иткачи.

4

Яко

преди 3 години

Нов Световен Ред му се вика. Прозореца на Обертон се затваря. На това му се вика "медицински" проблем. По тошово време не се пътуваше много, и сега моем да не пътувам. Ваксинираните няма да се радват дълго на живота- факт. Ще имаме две групи хора- прецакани и репресирани. Всичко ще е ясно до 2-3 години, но нормалният ви живот свърши.

3

До 2

преди 3 години

Че то и сега много хора не ходят. Инстаграм е пълен със снимки от тоалетните на нощни клубове.

2

рпг-7

преди 3 години

Пак за наше "добро" ще да е...А, след 20 години и до Тоалетната няма да можем да отидем без мобилно "приложение"!Пък може и по-рано!?

1

Анонимен

преди 3 години

А някой говореше за теория на конспирацията и се присмиваха на хората с чуждо мнение