35

Г

преди 3 години

Евреин миньор

34

Рамбо хлебаря

преди 3 години

малко е къртил,требе багер

33

Gregory House, MD

преди 3 години

Страничен ефект от коронавируса.Нали знаете - удря и в мозъка.

32

SS

преди 3 години

До 41. Чак на 90 год не съм.И не ме е страх да умра.Такъв е живота.Притеснява ме друго ,че тия времена може и да се върнат.Както през 90-те год.

31

Анонимен

преди 3 години

"Времената на мутрите свършиха отдавна"------------Блажени са вярващите. Вождът на Тикволандия литературовед ли е или е ботаник?

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42Ти знаеш какво е станало или просто си чешеш езика.Всеизвестно е, че майсторите в голямата си част са нагли и неблагодарни и с мания за величие.Винаги нещо не им е платено а те горките все на загува работят.

29

Инспектор

преди 3 години

Всички нахални и нагли много насериозно взели се,плащашти без касова бележка това заслужават.

28

SS

преди 3 години

До 36. Сигурно не вярваш ? Написах книга за живота си.Поне докато съм жив няма да я издам.За всичко което съм правил и видял с очите си.Има скандални и шокиращи неща.Уверявам те живеем в гнусен и отвратителен свят.

27

Аз

преди 3 години

Абе брато, аз като си плащам за ремонтите, защо никой нищо не ми троши, ти улав ли си или да?

26

Анонимен

преди 3 години

ей каква реклама на средата на снимката хахаха

25

Бай Ганя

преди 3 години

Аз също бих стигнал до там ако не ми платят за труа.Нищо не е платил тоз лъже .

24

SS

преди 3 години

27 продъж.Та от него научих ,че шефът е при любовницата на адрес........! Качвам се на едно такси и направо там Звъня показва се една мадама по пиньоар и чехли.Избутах я от вратата и влизам вътре.Там го заварвам оня по долни *** ,и гол до кръста.Като ме видя щеше да си глътне езика.Викам му Парите или сега ще ви еб. и двамата.Даде ги заедно с лихвите.Та може всичко,мечката играе според тоягата.Ама това беше някога.Бях млад,здрав и луд за връзване.Сега вече не е така.

23

Анонимен

преди 3 години

Кой е мякащия патрон с каскет и балтон? Нещо мисирките мълчат като бит участник в прайд. Пълни май чекмедженцето на оня дето дрон му жужи в спалнята, докато гали шкафчинциту с евраци и кюлчета.

22

Анонимен

преди 3 години

за всяка работа касова бележка и тогава плащаш

21

Анонимен

преди 3 години

за това такива майстори без фирми не се наемат

20

Психодиспансер

преди 3 години

Просто човека е луднал. Ако имаше общество, профилактика и психиатрична доктрина, вероятността това да се случи би била минимална.

19

SS

преди 3 години

15продълж.Сбихме се.Резултатът беше една обърната маса единия със счупени пръсти на десния крак,другия с красива физиономия.Аз в ареста за 24 часа.Като ме пуснаха отидох направо при моя приятел за инкасото. Там ме посрещна единия от биячите с гипсиран крак.Понеже беше най едър и нагъл бях му стъпкал пръстите за да може да стане нестабилен.Като ме видя изгуби ума и дума.Викам му къде е тоя дето търся бе?Казвай че сега ще ти отрежа едното ухо.И се бъркам по джобовете.Блъфирах.Нищо не носех.

18

Истина

преди 3 години

Склонен съм да вярвам на работника . Всички в Бг знаят кво представлява частника иззедник в България . Лъже извършва данъчни престъпления не плаща гаври се с труда и съдбите на хората а държавата е абдикирала от всякъде защото орестъпниците управляващи държавата всеки ден се чудят в каква схема да влязат за да крадат от нашите пари и държавната хазна. Няма как да идва някой работник и да ти чупи витрината Ей така . Просто си го излъгал и не си му платил щото си престъпник . Вярвам на работника

17

До До На

преди 3 години

Не знам какво си чистил в моловете? Има още доста корави групировки в България, не мога да ги изредя всичките. Но примерно някои трибуквени в някои крайморски градове, дето не само няма да ти платят ако искат, но и пари ще ти вземат. Пък ти пред клавиатурата и на 2 ракии се прави на юнак. ***!

16

У

преди 3 години

Естествено, че се премълчава нещо!Няма общо със случая, но в В Търново по-принцип не си разплащат последното плащане, а остава ей така. Аз съм писал няколко пъти-дъщерята учи там и три години по квартири никой не върна т.нар. депозит от 350-400лв. Последният поне се обажда всяка год ок Велик ден, че има намерение, другите така са завлекли всеки студент там.