11

Не зная

преди 3 години

зъволекар или зъботехник да дава квитанцияр(, да назовава писмено материала на протеза, зъб, мост, корона. На 76 г. съм

10

12664

преди 3 години

До АнонименТо хубнаво да върне парите на ограбените. Ама онези, които на всичко отгоре е и оперирал залудо? Просто така, рязал, защото в този ден му се е режело?

9

Анонимен

преди 3 години

Добро момче. Пуснете го , та да изчезне извън България.На друго място със сигурност ще върши нещичко ,но ще лежи доста годинки в катамангата.

8

БЪЛГАРИН

преди 3 години

Моята счетоводителка ме измами с 32 000 лева . Призна се, че ги е взела , но няма от къде да ги върне. Всичко е прехвърлила на децата си . Прокуратурата каза: няма пари жената , държавата не е заинтересована от случая. Няма престъпление . Да я съдя аз като работодател. Марияна Петрова от Бургас. Завлякъла е още много хора..... Така ще е и с този.

7

Анонимен

преди 3 години

Сега да го пуснат па той да обещае,че повече така няма да прави и с честен труд оттук нататък ще изкарва прехраната си.

6

Анонимен

преди 3 години

Да му спрат правата да работи му е достатъчно. Хората също парите да им върне.

5

Металокерамика

преди 3 години

Направо да започнат да му оборудват зъболекарски кабинет в затвора.

4

Анонимен

преди 3 години

Настоявам спонСОРОСираните съдии да пуснат момчето на свобода. Добро момче е, просто е направил грешна преценка. На всеки може да стане#съдът няма лигитимност

3

Анонимен

преди 3 години

До 2: Абе нека ти разпорят устата и да пиеш от сламка два месеца и да се тъпчеш с обезболяващи, пък нека после да е майка Тереза. Да го осъдят да върне парите и да му вземат лиценза, поне хората да си възвърнат загубите и този повече да няма право да се изявява, като "доктор". То това си е посегателство върху личността, даже е малко извратено, като един вид мъчение за удоловствие с цел кражба.

2

Анонимен

преди 3 години

В сравнение с ония, дето отваряше гръдни кошове на здрави хора, тоя е като майка Тереза. На ония нищо не му се случи, та на тоя ли?

1

Анонимен

преди 3 години

Хаха,смешен съд. Защо ли пък да не го пуснат,за да продължава да *** и да изчезне някъде в чужбина?