54

Кольо

преди 3 години

Одобрявам тези купони. Имам младя жена и тя ходи. Много е доволна. Аз не ходя да не ме хване вируса. Лягам си рано.

53

Анонимен

преди 3 години

Какво разбрах аз, или какво ни казват със статията.Правете си купони колкото искате, от мрак до зори. се, пийте, пушете стига да сте до 15 души е разрешено(което за купон е напълно достатъчно).Аз така го разбрах не казвам дали е редно или не.

52

Анонимен

преди 3 години

Питайте малкия Радев как се прави

51

Анонимен

преди 3 години

Горките комшии........!!!

50

Анонимен

преди 3 години

Преди години такива чалгарски купони по апартаменти тормозеха по нощите цели жилищни кооперации.Мислех че са отминали тези глупотии.То трябва ваксина и против Чалгавируса,че види се той е по-опасен и вилнее вече 30 години у нас.

49

аз-ът

преди 3 години

еми после се чудим защо допреди месец беха с 3000 заразени на ден и 250 умрели/дневно. Еми м-р-е-т-е сега, какво да ви кажа. Даже ще има повече място за нас-нормалните. Българина е гьонсорат който не иска да спазва правила. Затова и м-р-е в болниците и маже асфалта по пътищата. Щото е най-отгоре. Ама го заравят най-отдолу.

48

Щерю

преди 3 години

- Ейй, каква инфлация! Едно време Юда платил 30 сребърника за Тайната вечеря, а сега - 300 лв. ...

47

Анонимен

преди 3 години

Шопска логика - щом не мое да се види, значи не съществува. Шопо не види вирус. Вирус значи нема. Шопо толкова си може и затова ще го управляват *** Техноимпекс, Слави, Бареков, Шиши, Отровното Трио, Радев, Божков и т.н.Шопо здрав като вол. Държи и на вирус и на всяко управление.

46

Веско

преди 3 години

До ЧокоБраво! Последното изречение показва, че има още здравомислещи хора. През всичките ми познати или поне член от семейстават им прекараха вируса. Повечето даже не се закашляха. Здравата имунна система го преборва без проблеми. Останалите да се пазят!

45

Анонимен

преди 3 години

до кога ще занимавате хората със глупости.преди години в Китай са избивали масово врабчетата като виновници за глада.

44

Инспектор

преди 3 години

До Анонимен 44В такива помещения се прави групов секс и оргии.

43

Анонимен

преди 3 години

Добре де, нещо не схващам... Нали до 15 човека не е проблем да се съберат на закрито за празненство? В статията се споменава за апартамент за 12 човека т.е. някой е дал пари за наем на апартамент, вместо да си покани приятелите вкъщи, при условие, че са под 15 човека??

42

Анонимен

преди 3 години

А съседи нямат ли тези апартаменти? Или са в гората?

41

Чоко

преди 3 години

По този начин дъщеря ми си отпразнува рождения ден преди няколко дни. Събраха се 15-20 млади хора, поръчаха си кетъринг. Стана страхотен купон. Призовавам към бързо отпадане на всякакви мерки и възстановяване на нормалния живот. Който го е страх да носи противогаз но да не съсипва бъдещето на децата.

40

Анонимен

преди 3 години

Всеки може да си наеме помещение.Какво ще прави в това помещение е негова работа.

39

Златан Чекмеджанов

преди 3 години

Какъв вирус бе? За първи път чувам подобно нещо ,нито съм виждал ,нито съм чувал ,нито съм се сблъсквал .Не мога да повярвам ,че толкова хора вярват в несъществуващи глупости!И на всичко отгоре се и ваксинират !Айнщайн ,ако гледаш там отгоре за сетен път се потвърждава теорията ти за веслената и човешката глупост!Респект Айнщайн и поклон!По -скоро бих повярвл в Торбалан отколкото на тази измислена ЩУРОТИЯ!

38

Купонясвайте младите

преди 3 години

НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ да ви ограбват и съсипват живота алчни управници използваще стари и болни хора за които по природните закони са си пътници и трябва да дават път на младите. Младостта бързо отминава с нищо не могат да компенсират лишаването на младите да изживеят единственият щастлив, но кратък период от живота.Пенсионерски списъци със смъртници хора които са обречени да си отидат заради тях да съсипваме всичко държава и младините на бъдещето поколение.

37

А

преди 3 години

"четири СТОТАКА" - това трябва да е адски срам за преподавателите Ви!

36

Веско

преди 3 години

До Анонимен 39Мен лично, точно това противорече в психозата която ни залива от екрана, ме прави скептичен към "мерките". От една страна вируса беше страшно заразен, гробищата задръстени, всяко семейство е срещало вируса и има роднина починал в мъки. И от друга страна, ежедневно се събират групи хора, които някак не са впечатлени толкова!? Пък може и да бъркам и да са се събрали за ритуално самоубийство с вирус!

35

Хубаво е да има

преди 3 години

Да има такива партита страхотни са. Също и стават и за групови секс купони.