137

Гадовете

преди 3 години

Освободиха всичко за пик по 3-ти Март, после плато до изборите. Шипка им боде очите. Изборите ги карат да сънуват кошмари.

136

Т.Шак

преди 3 години

Винаги досега съм гласувал за ГЕРБ и досега бях склонен да им прощавам някои прегрешения и корупционни практики. Даже, признавам, гласувах за Цецка. Прости ми Господи!Тоя фашизъм през последната година обаче няма как да го преглътна.Затова - оставка, разтурване на всякакви щабове, никакви ваксинационни паспорти, разследване на корупционните практики във всички браншове и на всички нива! Гонитба до дупка!Ако ще по три пъти годишно ще гласуваме, но никога вече тези самозабравили се фашизоиди

135

БКП- творци на вирус

преди 3 години

Да живей-живей труда...

134

ебете си майката БКП

преди 3 години

До елате хиляди младежи- на народната страна надежда! Бурен вятър развя знамената по села и градове...

133

елате хиляди младежи

преди 3 години

- развейте кирки и знамена да зашумят като гора за хубавата ни страна! - Урааааа!Ехо от комунизма на БКП.....

132

Анонимен

преди 3 години

На шофьорът на джипката хич не му дреме колко ще се заразят, колко ще умрат и колко ще загубят работата си.За него е важно да си прави записите за Севда ТВ на разходките из страната, да си пълни чекмеджетата с книти и да наглее за щяло и нещяло.

131

mutd

преди 3 години

А от тия 1800 души,на всички ли им е за пръв път?

130

555

преди 3 години

Ако не ви харесва в България , кандидатствайте за щатите . Обявиха , че починалите от корона вирус там са 19 % от всички починали по света и са повече от жертвите дадени през 1- вата световна , 2-рата световна и виетнамската войни ,може би според вас положението в най-демократичната държава е по-добро от България . Нихилизма в обществените отношения в Бг.( в частта няма истина и екстремален песимизъм ) понякога за жалост подвеждат и здраво мислещите хора-гаранция за ерозия на морал и здраве .

129

Анонимен

преди 3 години

Започва се голямото надпреварне на ваксиниране и заразяване. Жални ни майка с тия некадърници начело...

128

Анонимен

преди 3 години

До Анонименчовек и цялото население на България да е заразено ще гласувам против ТУМОРА наречен ГЕРБ!

127

Анонимен

преди 3 години

Няма да се плашите, Бочи рече че отваряме заведенията дори при 3000 заразени на ден, сега са само 1800. Има още лабеж да се разболяват.

126

Анонимен

преди 3 години

Ааъъъъхххх ! Как така едно леко така се покачват уж заразени и починали ! А ха ааа, подготвят стадото или за бърза ваксинация или така едно предизборно

125

До Чоко

преди 3 години

"Хората от реалния сектор, които понесохме всичките безумици на Щаба сме на друго мнение. Които са болни вкъщи или в болница, които са здрави да си живеят живота. За да спасим няколко старци, които самите не се пазят, ние си унищожихме децата и бъдещето."Кои са хората от реалния сектор, от името на които говориш и кой си ти да решаваш кой да живее, кой да умира, кой в болница и кой вкъщи и дали шепа старци са ни ценни или не?За какво бъдеще говориш с това античовешко и егоистично мислене?

124

vlady

преди 3 години

До АнонименОнлайн обучението не може да бъде пълноценно - няма контакт с учителя, той/тя не може да контролира учениците и да ги накара да учат, не могат да се провеждат практически занятия. В краен случай може смесен вариант с по-малко ученици в класните стаи.

123

Анонимен

преди 3 години

Има голяма разлика в относителния дял на заразилите се по възрастови групи. Най-много заразени има сред 50-59 годишните, където се е заразил един на всеки 19 човека. Най-малко са заразените сред най-младите до 19 години - 1 на всеки 155 човека, следвани от най-възрастните над 89 години с 1 заразил се на всеки 45 човека, после са 80-89 годишните с 1 заразил се на всеки 34 човека. Това има пряка връзка със смъртността от Ковид-19.

122

НОВИ СПИСЪЦИ

преди 3 години

БРОЙ ЗАРАЗЕНИ ХОРА от ВАКСИНАЦИЯ и след ВАКСИНАЦИЯБРОЙ ПОЧИНАЛИ ХОРА от ВАКСИНИТЕ

121

az

преди 3 години

До ФактББ дали ще се изненада, когато точно в изборния ден умрат 200-300 човека? Дали се надява така да спечели изборите?!

120

Факт

преди 3 години

За последните седем дни това са по 1185 нови случая средно на ден, което е с 37,5% повече от преди една седмица, когато бяха 862 и 2,85 пъти повече в сравнение с преди 33 дни, когато бяха 416.

119

до 134

преди 3 години

Влизал ли си скоро в училище? Учителките видимо притеснени, почти само за коронавирус се говори и че всички сме щели да умрем. Никога досега не е било така. Сто пъти предпочитам онлайн обучението!

118

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 131Не, не сте малки... Вярвам силно, че като сте в час мислите само за вируса и за това да не се разболеете. За нищо друго не мислите. Това точно ви е проблема.