26

Абе

преди 3 години

Няма ли да се изкажат и жени с благодарност към някой известен, как я е направил от невзрачна мома в разцъфнала за живот мадама? Па дори и от неизвестен мъж да е било, няма ли някоя известна жена даде похвали как някое приключение с мъж я е отворило за живот? Не може мъжете все да са лошия чичко.

25

Анонимен

преди 3 години

Била изнасилена 2 пъти... Сега, ако каже, че изнасилванията са станали и в различни дни вече ще и повярвам.. Т. е. изглежда, че след първото е нямала нищо против пак да иде в апартамента му

24

Анонимен

преди 3 години

Тази мома да си беше прочела сценария, преди да иде да го репетира... Неформално...

23

Американ

преди 3 години

Потето му се е подложило, ама не го е огряло и се опитва да мъсти с американо-либерастки похвати :-) Във Франция баш за "изнасилване" няма да я огрее

22

Анонимен

преди 3 години

На 70 г. , чак такъв ищах да го гони, че и какво ли би могъл да направи.

21

Анонимен

преди 3 години

На всеки му е ясно, че мъжете с положение се възползват, но жените с акъл не ходят в жилището на някого за да репетират.

20

Патриот

преди 3 години

Поредната застаряваща да не казвам каква се сетила че била изнасилена преди години ,ай сиктир бе един мъж вече пред съдия ли да прави секс бе изродиииии !Всичко това е подла феминистка лгбт хибридна война срещу хетеросексуланоста и белите мъже особеноMEtoo движението е социално инженерство! !

19

Анонимен

преди 3 години

Един дядо на 80 бил съден че изнасилил 20 годишна и в съда адвоката накарал дядото да свали гащите и показал на съдията атрибута му и рекъл господин съдия с това умряло нещо ли е извършено престъплението а дядото рекъл адвокатче не пипай атрибута да не стане и да загубим делото

18

Психиатър

преди 3 години

От човек , който е избягал да живее в Русия всичко може да се очаква ! Това трябва да са силно увредени морално, ментално и физически хора !

17

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Ако отидем пред къщата му съм сигурен,че има опашка от желащи да ги изнасили, ех все милионери, как няма опашка от изнасилване от трайно безработни клошари и всякакви обикновени хорица....

16

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Тия актриси са ми любими, те са толкова актриси колкото и тия по-магистралата, как не я изнасили някой трайно безработен клошар, а точно един пенсионер милионер..., дето не е много сигурно дали може да го вдигне все още, Докато я е изнасилвал се е кефела и сега се кефи само,че ще бъде осъдена за тия лъжи.

15

Анонимен

преди 3 години

И аз това викам 2 пъти на тия години бая е

14

АнонимеН

преди 3 години

НАДАЛИ МУ СТАВА, ТОЙ НОСИ КАТЕТЪР ЩОТО СЕ ИЗПУСКА НЕПРЕСТАННО :D ИМАШЕ ИНЦИДЕНТ В ЕДИН САМОЛЕТ ТА ОТ ТАМ СТАНА ЯСНО КОЛКО Е ЗЛЕ!ЧЕ Е БИЛА ИЗНАСИЛЕНА В ТОВА СПОР НЯМА ,ЩОТО СПИШ ЛИ С АКТРИСА ТРЯБВА ДА ПЛАЩАШ ИЛИ С РОЛЯ ИЛИ С ПАРИ ИНАЧЕ СИ Е ИЗНАСИЛВАНЕ!

13

Анонимен

преди 3 години

Тази история трябва да е вярна. Тук не е описана цялата, но момичето е от негово приятелско семейство, надали лъже. По-скоро обратното, трябва да й е коствало доста да се занимава с него, да въвлече и родителите си. А че този *** напълно откачи, това е факт неоспорим.

12

Ха-ха

преди 3 години

Тъй,тъй,на 70 години,че и два пъти!Верваме.

11

Анонимен

преди 3 години

Абе тия старлетки прекалиха, кого ли не обвиниха, артисти, режисьори, политици, спортисти...Само Путин нито една не е посмяла да обвини.

10

анонимен

преди 3 години

жерар депардийо е един от големите фр актьори! имаше такива лъжи преди 4 години, но никоя не се показа! Той е произход руски, като всички фр актьори и актриси от 1960

9

АнонимеН

преди 3 години

ОТКАКТО ПОЛУЧИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАСПОРТ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО И ТОЙ СТАНА ЗЪЛ!!!НЕ МОЖЕ ДА ИЗИГРАЕШ СТАЛИН И ТОВА ДА НЕ ТИ ОКАЖЕ ВЛИЯНИЕ!!!!

8

Али Реза

преди 3 години

Машалла !!! Два пъти !!! Дали момето е било наясно ,че чичо Жерар и друг път е бил обвиняван в подобно нещо и що не е отишла с мама ???

7

Анонимен

преди 3 години

Актрисата лъже ,защото на професионалният алкохолик дядо Депардийо, самолета отдавна не се вдига.