10

Позитански маймуняк

преди 3 години

Половината Македония ще влезе в ЕС като български македонци,сръбски паспорт не искат.

9

Какво

преди 3 години

Какво означава антибългарски изказвания?Дай те определение.Дали критиката към Бойко е антибългарско или към някой друг политик? Защото като цяло негативизма не е към Българския народ ,а към определени политици. Освен това критиката и тя идва от определени политици. И основния проблем са фалшивите новини или по-скоро подвеждащите платени новини и в двете държави. Като краен резултат политиците са изцяломвиновни за създалата се полемика.

8

Анонимен

преди 3 години

Ко каза, ко?

7

ББ

преди 3 години

то името ти не българско...та Президента на Републиката ни призова дипломатично "ВМРО" енича.ите да спрат с рекета и отказа гражданството на граждани в СРМ с българско самосъзнание...спрете да работите за пари и чужди интереси бре...виждали сме ви...1400 г. ни има като Народ...империи сме съсипвали...некви алчни измек.ри името ти не искам да знам...енича.и и запти.та са ни националисти...Бог да пази България!!!

6

Българин

преди 3 години

Тия мърльовци много се разбързаха да стават българи !

5

Анонимен

преди 3 години

Както виждаме по-горе калинките не са само женски!

4

Анонимен

преди 3 години

Отдавна трябваше да не признаваме двойно гражданство. Който се чувства македонец нека си седи македонец, кой се чувства турчин нека си е турчин. Ама те всички стиснали българския паспорт и не пускат, ама викат не съм българин.Това е позор за държавата ни. Позор.

3

НЕБЕЗИЗВЕСТНИЯТ

преди 3 години

в някои среди Георг много често взе да се показва по телевизора. На кого на мястото се кани да седне това лай...це....

2

Анонимен

преди 3 години

поредния партиен клоун повярвал си, че е нещо повече ... тип Цветанов.всяка негова медийна поява сваля процентите на Герб.

1

Анонимен

преди 3 години

Непременно да се прекрати раздаването на паспорти на *** от РСМ!Кой,взел,взел от тук нататък строго да се следи за антибългарски изказвания на ,,новите българи".На провинилите се веднага да се отнемат паспортите?