19

Анонимен

преди 3 години

Хаха да ви имам и смешните пропагандни новини.. Никой не иска да се ваксинира!

18

ОПЛ

преди 3 години

"Суматохата" е начинът, по който нашето общество се организира.Дори без кол център на произволния принцип "опашка за тоалетна хартия"Е добре ваксинацията да е централизирана.Може би ОПЛ изпълнявайки политическата поръчка на "прехода" си заслужихме неприязънта на колегите,Но ние сме на правилното място.Друг въпрос е:ДОКОГА ЩЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ СИСТЕМАТА ДА РАЗЕДИНЯВА ЛЕКАРСКОТО СЪСЛОВИЕ?

17

Stalinista

преди 3 години

В Австрия също много искат да се ваксинират, така пишат медиите, а като чета никой не ще да се ваксинира.

16

руми

преди 3 години

голяма лъжа опашатаааааааа!

15

се чудя аз

преди 3 години

Ако носА маска и зема, а чи пръдна, дълща съм заплаха срещу USA?Аз съм Българин И ОБИЧАМ МОИТЕ БРАТЯ РУСНАЦИ

14

Колега

преди 3 години

За какво се натяга Брънзалов, при толкова много имунизационни центрове в София ?? Аз имам опашки от пациенти за преглед и нямам време, УСЛОВИЯ и СИЛИ да се занимавам и с имунзации, изискващи куп документация и редене в РЗИ без да получа ваксини.

13

Българин

преди 3 години

Аз искам ваксина, и обичам САЩ и ЕС, аз много обичам САЩ и ЕС!

12

ОПЛ

преди 3 години

Знайни и незнайни медийни и системни колеги лекари,ОПЛ имаме опит с ваксинопрофилактиката,Но при 10 -дозови флакони е много вероятно да изхвърляме част от дозите,Защото пациентопотокът при нас е ограничен и от 10 записани пациента могат да се явят само 2-***,а след 6 часа пробитият флакон се изхвърля!Всички нормални здравни системи провеждат централизирана ваксинация като по-интелигентните имат национална кол система за записване на желаещите ваксинация.

11

Анонимен

преди 3 години

Аз няма да се ваксинирам.Трябва години да минат,за да се ДОКАЖЕ, че ваксината Е БЕЗОПАСНА,А НЕ ОПАСНА.В АНГАЛИЯ един банкер го уволниха,щото след прекаран ИНФАРКТ е ОТКАЗАЛ да севаксинира.Темата я ИМА в тубата.

10

Анонимен

преди 3 години

Българското общество особено необразованите млади етнически българи деградират и придобиват манталитет на страните от третия свят.По-добре е да си го кажем!На фона на дерационализацията на образованието поколенията получили добри професионални умения се дезинтегрират в професионалните си общности.

9

Stoyanov

преди 3 години

Нама такава пропаганда. Целият наличен състав на калинки, министри, държавни служби .... е впрегната да пробутва някакви ваксини.

8

97907

преди 3 години

Във Франция за отдалечените места тръгват ваксомобили. Така всички, които искат да бъдат ваксинирани, ще могат да получат съответните дози.

7

Анонимен

преди 3 години

БГ нация е болно общество, в което има нетърпимост между всички.Трупаните противоречия в лекарското съсловие излязаха наяве.В лекарската практика има кардинални принципи:1.Primum non nocere.2.Медицина на доказателствата.3.Медицина ориентирана към индивидуалните потребности на пациента.4.Мултидисциплинарен подход с участието на пациента.Това ни обединява като лекари,А НЕ КОЙ ЩЕ ВЗЕМЕ 10ЛВ.НА ИГЛА!

6

Театър Сълза и Смях

преди 3 години

Да бе, кои са тези ВСЕ ПОВЕЧЕ?!

5

9

преди 3 години

Гледах преди малко, американски граждани пътуват до Русия да си бият Спутник. Доста държави предпочитат руската ваксина. Не става въпрос за пари а за човешки животи. Няма значение ваксината от коя държава е, стига да "работи". Европа е поръчала огромни количества Американска ваксина...аман от политика!

4

Анонимен

преди 3 години

На ваксърите лекари не им трябват, само ветеринари за тях

3

Активист на БСП

преди 3 години

Все повече искали да умират!!!

2

вижда се

преди 3 години

Най-лошото нещо за българина е ,че се е родил в България !!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Стига лъга Пингвин! И опашките ви са фалшиви, и ваксините ви, и дипломите ви и всичко у вас е фалшиво!