23

Sol

преди 3 години

Всички говорят за стари коли, строежи, паркиране в градинки, а никой не споменава хвърлянето на пясък и кал /т.н луга/ от снегорините, които зимата са най-големият замърсител. Снегът малко след като завали става черен. Измиеш си колата и след 15 мин. все едно не е мита. Има много проблеми и не са един и два проблема. Съдът нали нареди на общината да мие улиците по 2 пъти в месеца, но общината чака дъжда да го свърши.

22

...

преди 3 години

Вместо да гледат прагосмукачки трябва да хванат да махнат паветата. За пример, мия колата, минавам по Владимир Вазов и слизам - малко прах по колата. Мия колата, минавам по Борис III, слизам и отзад е все едно съм прегазил мелница! Тези дето можеха да редят павета в България умряха преди 50г. Слагайте асфалт по булевардите, малките улички с павета не е страшно, но от булеварди с павета се вдига прахоляк като стой та гледай! Все около тези булеварди най-прашно защо ли?

21

Анонимен

преди 3 години

o, kolko mrasen vazduha na sofia...ot ispanskite izgoreli mrasni gazove i lubovni royal pojari :)

20

Анонимен

преди 3 години

bg ulici sa s imena na bg monarsi po razbiraemi arhitekturni osnovania...vsichki sa kaput...i bg ulicite i bg monarsite...;-)))

19

до 16

преди 3 години

По-правилно не може да се каже! Познавам сума народ (далечни познати), които влагат някакви баснословни суми в стари бракми... Вместо да купят малка градска икономична кола, а каляската да си я карат на дълъг път- не. Ще караме Audi A8 в града... Ама сервитьори и разни бензинджии- какво умно да видиш от тях?! Не ги карам да си купят нова премиум кола, ама едно ново малко Клио всеки може да си позволи, дори разни бедняци с по 3000лв. заплати- сервитьори, склададжии, шофьори на баничарки и подобни

18

Анонимен

преди 3 години

Не колите а калта е проблема която се смъква по пътищата от тротоарите.Пример южната дъга в отсечката от Горубляне до Младост 4 кал до коленете . Всеки квартал от градинката на пътя с калните гуми.

17

Анонимен

преди 3 години

Прахосмукачки имаше през социализма. Сега има само маркучи с вода.30 години капиталистическа мъгла.

16

Анонимен

преди 3 години

Айде стига празни приказки. При замърсен въздух всякакви коли без Евро 6 няма да се движат изобщо в града. Извинете, в София вече чистачка взима 1500лв., а склададжия- над 2000. Купуват си по една малка градска нова кола и карат. А не да ми се возят в разни немски бараки на по 15 години, струващи колкото половин заплата на добър специалист. Който няма пари, НЕ кара кола в София. Толкова по въпроса. Това е лукс, не необходимост! Бараки тип БМВ Е60 нямат място в града.

15

бай Миле

преди 3 години

Цяла Европа в момента реве заради огрмния пренос на сахарски пясък, само тука причините си остават същите... пък да вземат пак да ни вдигнат данъците на автомобилите... ей така.. по навик.

14

Анонимен

преди 3 години

До ШокНе е на Боко схемата,а на вноситетелите на МПС , искат да си продават колите и замърсяването е използвано като причина да си пробутат новите коли,а тези със старите да бъдат принудени чрез глоби,да си купят нови,няма лошо,обаче българина взима малка заплата и това принудително дране на кожи не е правилно!

13

Зз

преди 3 години

Природата ВЪСТАНА срещу Фандъкова.Това е знак от съдбата, че времето и е изтекло.

12

Анонимен

преди 3 години

Не съм от София, но ми прави винаги впечатление ,че това е столица, а улиците и тротоарите не са оправени, дори и в централните площи и улиците там не са оправени, със сигурност не са пипани от соца!

11

Шок

преди 3 години

В Модерно предградие има над 10 сигнала за замърсяване и струпване на отпадъци.Но служители на общината и Столичният инспекторат са констатират и дават предписания за отстраняване.*** се изгарят и те пишат, че са премахнати?В момента *** се вкарват директно в помещения и се изгарят, а има и голямо депо за Стара дограма и дрехи. Там продават на нуждаещите се.Мафия, а обвиняват старите коли, за да плащат редовните граждани.Схемата на Боко тариката.Да

10

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли, че има трамвайни участъци в които трамваят, ако развие скорост от 45 км/ч вдига от трасето толкова переляк, че дори опелчето ми почва да кашля.

9

Анонимен

преди 3 години

А в Захарната мирише на изгорели гуми от 6ч вечерта, но на никой не му пука. Сутринта не е мъгла, а димна завеса.

8

Анонимен

преди 3 години

Отидете на Околовръстен път, между младост и горубляне, да видите за какво става въпрос. Кал до праговете на колите, на всичко отгоре един дългокос патрон със шестица и десетина самосвала ставащи само за скрап, не спира да разнася кал. Тя и фирмата му такава МъКа транс.

7

Истината

преди 3 години

А многоетажни паркинги в кварталите кога? А, забравих - общинарите отдавна откраднахте и усвоихте предвидените за това парцели.Учителката - оставка !!

6

един друг

преди 3 години

Улиците са покрити с кал, а тротоарите с кучешки ***. И двете неща при едно слънчено време ще изсъхнат и после ще се разпрашат във въздуха. И само електромобили да карахме пак щеше да е прашно. От всеки стрителен обект излизат камиони и носят калища с километри, кучкарите няма земна сила да ги накара да си почистват след псетата...

5

Анонимен

преди 3 години

През нощта почти няма автомобили, ама пак те ще са виновни.

4

Левтер

преди 3 години

Дългогодишното нищоправене по въпроса на фандупкова ,доведе до този резултат...