83

Анонимен

преди 3 години

До Какво Особено от френската полиция , демократично ,с куршуми по жълтите жилетки .

82

emigrant

преди 3 години

Тези нумера с митинги,стачки и въстания се правят от леви ***,претерориси!В Испания казват,че при Франко е имало либертад,а сега е либертинахе!Значи при Франко е имало свобода,а сега са се разгащили и искат слободия!!Каталунците живеят по добре от немците,французите,белгийците,ама не, трябва да се вържат на свирката на *** и да о се рат хубавата работа!!Както на всички тъ паци,без делни ци и дро га зависими им подхвърли малко пари и дрога и потопът ще е тотален и коминтерновски!!Рапър??!!

81

ДДРОнег

преди 3 години

Явно е също както в сащ - за един "афро'мериканец'-престъпник се подпалиха и ограбиха много магазини, сума ти цветнокожи и бели геюве протестираха, за черните, въпреки, че полицаите убиват повече бели !!!Така и в тозио случай, заради няк'ъв михлЙУзин подклаждат размирици !!!

80

Хаха

преди 3 години

До Анонимен 90И Тексас, и Тексас...

79

Анонимен

преди 3 години

И в САЩ беше така - *** излязоха в защита на наркоман, но тогава 'авторката' не пееше същата песен!Какво ли се е променило сега?А, сетих се - бели хора искат да се уважават правата им, а това, според новите норми, е лошо, сексистко, антидемократично и ... каквото още се сетите!Виж, друго щеше да е ако бяха излезли на протест ято лекари и инженери от Алжир, Сирия, Мароко, Мавритания. Тогава щеше да е борба за права!

78

Какво

преди 3 години

пък толкова е станало. Били ги набили. Ами набили са ги ама е бил демократичен бой,а не като в Русия на протестите за Навални. Как може бе арестуват бият,путиновите зверове. Ми да се получат от испанските полицаи,или от френските,а най-вече от английските как се арестува и се бие демократично и нито ЕСЗПЧ нито нищо- защото боят е демократичен. Ми така де,хайде де.

77

Словянин

преди 3 години

Всъщност хората протестират /не/съзнателно срещу социалния модел, в който чрез слугински тв тв богатите лъжат и грабят бедните.

76

Анонимен

преди 3 години

Че то туй рапа музика ли е?

75

1234

преди 3 години

Защото държавата възпитава и налага които 80 пр от хората не искат. Само революция или война ще оправи нещата за едни 100 г напред

74

До 77

преди 3 години

Пишеш откровени лъжи, прочети испанската история след Франко, преди да правиш такива глупави изказвания !

73

Да

преди 3 години

Искат не демокрация, а анархия !

72

Христо Христов

преди 3 години

Защото демократичният запад и сега ес ВИНАГИ са слугували и защитавали лъжците и престъпниците.

71

Щирлиц

преди 3 години

Лошото на цялата патаклама е това,че ако Каталуния се отдели,управлението й ще бъде поето от послушковци,и ще излезе най-накрая,че не е трябвало да напуска испанското кралство.

70

Анонимен

преди 3 години

До пияница мистикАбе ... имаше един дето го заппалиха ;)

69

Борисов ще ги оправи

преди 3 години

Там ще ги оправи и техните протести ББ да го пратим нашият вожд.

68

СССР И СТАЛИН

преди 3 години

е забранено да харесваш в Испания и в ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ. Но си длъжен да харесваш краля, дето откраднал 67 МЛН ЕВРО и не са го съдили

67

ФАШИЗМЪТ

преди 3 години

не си е отишъл. Целия ЕС си е един фашистки съюз, в който нито има свобода, нито демокрация. Демокрацията и правата ги видяхме в АКТА МАКАРОН. Щом им бръкнеш в чинийката бият през пръстите

66

Анонимен

преди 3 години

Тея нямат проблем да бият демонстрантите- нали са демокрация!

65

Анонимен

преди 3 години

Барселона ври и кипи защо един рапър подпали Испания?------------Щото ако излязът с Лозунга да съ отделят шъ ги спукат от бой за сепаритизъм!Но щом е за правата на "рапърчето"... може!Тъкмо използват и радикали и анаристи по цяла Испания за каузата си!Хитро!Вместо са ги осъдят на по 10 г. завор за сепаратизъм, сега максимум глоба или до 6 месеца!

64

Анонимен

преди 3 години

Рапърът е само поводът да се вдигне народа. Всъщност всички протестират срещу мафията ,която ги затваря. Така трябва да бъде и в Бг...и това ще стане още другия месец. Никаква полиция няма да може да удържи народа този път.