22

Коко

преди 3 години

Боко тиквата като издаде касов бон за кюлчета и пачки тогава и магазините ще почнат да издават колкото повече се крият данъци толкова по малко ще мн има за крадене от Боко толупа затвор за Боко

21

Анонимен

преди 3 години

maya manolova sto taka faaliiraala, nali mnoo umna ve?

20

До 19

преди 3 години

Внимавай момко ...тези от системата не са за игра да стане беля..

19

До 11

преди 3 години

Къде се подават сигнали за незаконна автоморга, работеща и ръководена от сина на един много честен напуснал системата по собствено желание полицай?-----_--------------Сигнал се подава до общината и местната регионална инспекция по околна среда и водите, виж координати в Интернет, не пишеш за кой град е

18

Запознат

преди 3 години

Иначе няма да могат да съществуват. Те и така едва връзват двата края. Типично за Бг вниманието се насочва към кокошкарските изпълнения, а за милиони и кюлчета няма ЗАКОНИ!!!

17

да знаете

преди 3 години

Тези двулевки вече не са актуални.

16

mina

преди 3 години

Не пазарувайте от Промаркет,всичко е с изтекъл срок! Отношението към персонала е брутално!

15

Крюшо Котака

преди 3 години

Елате в Пловдив В Кичука Да видите какво става Почти никой те дава касов бон КЪДЕ Е КОНТРОЛЪТИдете в едно заведение на града АРОМАТНОТО Там собственичката пише сметки на ръка и не дава касов бон Това е години наред

14

до 12

преди 3 години

От далеч си личи, че си заможен и успял човек. Борбен. Адмирации от мен! При всяко нарушение човек следва да действа!

13

Анонимен

преди 3 години

томно така -този кулинарен маг. е проблема на Бг !Милиарди се Крадът всеки ден -къде е "възмутения" гражданин ?- щот го е страх.Що не пита с кви пари са тея палати за Милиарди около София ,хотели за Милиарди - седнали да броят стинките на един дето едвам свързва двата края .

12

Анонимен

преди 3 години

Подобни търгаши давам моментално на НАП. Ама моментално. Пресен пример от нашето бетономорие миналото лято. Исках да платя с карта- отказа ми се. По банков път- също. Викнах веднага НАП и хотелът беше затворен. Наглите търгаши са навсякъде. Аз ще плащам като поп по 3000лв. месечно удръжки и данъци, а те ще се крият. Айде марш, бе!

11

Анонимен

преди 3 години

Къде се подават сигнали за незаконна автоморга, работеща и ръководена от сина на един много честен напуснал системата по собствено желание полицай?

10

Анонимен

преди 3 години

Напоследък не съм имал случаи в квартален магазин,било то и плод-зеленчук,да не ми издадат касов бон,дори обратно-настояват и ми го пъхат почти насила в ръката!

9

Анонимен

преди 3 години

ami na viksinite pfi... i ast...alavista davat li kasova belejka i garancia?

8

Анонимен

преди 3 години

Тия НАП за 5 лв ще се обесят бе!А колко милиарда ги отписаха като несъбираеми на близки до властта фирми а?А?!!!!

7

Анонимен

преди 3 години

Кварталните магазинчета са пълна трагедия, спъпи, стоки с изтекъл срок и какво ли още не. Всички викат подкрепяй локалния бизнес, ами как бе бате, как да стане това?

6

ХХХ

преди 3 години

Бойо няма ли да пусне касов бон за това какво е продал за това наблъскано до ушите чекмедже ?

5

Иван

преди 3 години

Големо откритие,големо нарушение,голем проблем. А Вие да сте виждали автосервиз да издава касов бон. А мебелист да ти прави ремонт на мебелите или да ти монтира нови..... А зъболекар,даже за залепване на паднала коронка вместо 40 лв по норматив ти взема от книжката 120 лв. и ти посочва вратата. А на пазара или борсата .... малииии ,ммааалллииии та пък е отврат. Е,как да гласувам,и за кого, и за какво. Проблема е касовия бон, другото е философия.

4

Тулуп Мисирков

преди 3 години

Като видя чекмедже,се сещам за едно друго чекмедже.За чекмеджето на Бойко.Дет спинка,ама работи и се самонапълва с кюлчета злато.Как се пълни, а???

3

Анонимен

преди 3 години

Мисля , че този който е написал сигнала е психично болен .