43

Анонимен

преди 3 години

Горд евреин от Български произход...От 22 години живея в Изрел и искам да ви кажа че Изрел е една от най добрите държави в света които се грижи на своите хора.На всички те които мислят че ваксините са глупост- колко дълго живяха хората когато имаше грип, шарка, чума, малария- 50-60 години? Коя е причината днес ние да живеем 80-90 години?Вие можете да кажете каквото си искате обаче Изрел мисли за всеки един от своите граждани и влага много пари за лекарства и апаратура както и за образование.

42

УТРЕ

преди 3 години

Дай Боже всекиму, такава организация и загриженост към гражданите си, като тези на Израел. Това е дълг на всяко едно правителсво, а всеки сам да решава, дали да се ваксинира или не. Живи и здрави!

41

Анонимен

преди 3 години

Е, и какво от това? Булките ще станат по-хубави и без мустаци ли?

40

Анонимен

преди 3 години

tabletkite i kapkite sa 50 procenta viara plus 50 procenta pokupna cena spored viarata...;)

39

Анонимен

преди 3 години

"Щом евреите се ваксинират, явно пак знаят нещо повече от нас."Стига митове, те дори незнаят, че имат общ прародител с арабите

38

Анонимен

преди 3 години

Перфектната организация на израелците се дължи на товя че имат пари и изкупиха ваксините преди другите като платиха повече.

37

Анонимен

преди 3 години

Хитлер само би мечтал да достигне подобни висини, а тези сами успяват

36

Анонимен

преди 3 години

Щом евреите се ваксинират, явно пак знаят нещо повече от нас.

35

Анонимен

преди 3 години

До 999Естествено, че е същата, защото и болестта е същата, само дето процента е на много по-малкото разболели се.Както се казваше в едно филмче "ама че сте проссти".

34

Тялото

преди 3 години

Нагледен пример за това че Българите сме по-близко до маймуните, отколкото до цивилизован и модерен народ като еврейския.

33

Анонимен

преди 3 години

За последните 32 дни в Израел броя на новите случаи за едно денонощие намаля 2,7 пъти, а в България се увеличи 2,7 пъти. Намалението в Израел вероятно е заради ваксинирането, а увеличението в България е заради присъственото обучение на децата

32

asd

преди 3 години

Мисля, че идеята е с чипа да ги телепортират на Марс тези израелци и така да колонизират планетата. Вижте как съвпадна кацането на сондата на Марс с ваксинирането в Израел? Не може да е случайно! :) ***...

31

Анонимен

преди 3 години

Е, таман ще гледаме от Израел дали масовата ваксинация води то колективен имунитет и дали ще има затихване на заболяванията в следващите месеци и следващата зима.А също и до вторичните реакции.

30

Анонимен

преди 3 години

Я да кажат сега антиваксърите, кога и към колко часа очакваме Израел да изчезне?

29

1

преди 3 години

До Анонимен 26Не, че някой ги приема насериозно ....

28

Death Metal

преди 3 години

Ами който разбира малко от математика, и просто тройно правило , може да сметне, че или ваксината нищо не прави, а е Пфайзер, или в България се правят малко тестове. Защото по това правило, ние имаме по-малко заразени от Израел, при около 50 % от хора с 2 ваксини там. Израел са 9м, но махаме децата им. Сами си решавате кой отговор да изберете, Джани Родари :). Лек ден и се пазете. А иначе аз вчера си направих антигенен тест, имах леки симптоми, но се оказа настинка, днеска съм идеален пак.

27

Анонимен

преди 3 години

До МСАНеграмотниците трябва да бъдат дискриминирани на база на знанието, това е вярно ....

26

Анонимен

преди 3 години

До 22Но могат да ти кажат също , че на Израел се доставя друга ваксина , различна тази за останалия свят . Заради това - нищо няма да им стане Дори да им предложиш да се ваксинирате от 1 и съща ампула , пак ще ти кажат , че е така направена , че те ще получат друга ваксина Както в приказките - отхапва се от 1 ябълка - половината отровна , другата половина -не Каквото и да им се говори , те ще измислят най-невероятния довод , само и само да си защитават тезата

25

Един пор

преди 3 години

Много добре знам с какво мошетата са се ваксинирали, въороса е ме статията срамежливо го премълчаваБау бау...джафкаш в грешна посока Нищо личноКато ми бутат молетата за пример, да го направят като тях

24

МСА

преди 3 години

***, това не е стимул за ваксинираните. Това е дискриминиране на хората, които не приемат ваксинирането. И защо давате за пример тази уродлива държава и този войнолюбив народ???