41

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътДа, с огромните такси. И аз не играя, а играе една холандска банка, в която само внасям пари и получвам предложения за развитие. И не, не живея в България. Мислиш ли, че имаше вариант, да живея в България и да плащам тези такси, без да съм депутатски син?

40

аз-ът

преди 3 години

Как предлагаш, че ще се развиват компании и проучвания, да, дори държавните, ако никой не инвестира нищо, а всеки къта и къта ...И да, дори комунизма не го правеше.---не, напротив, тъкмо обратното. Просто го правете, в нещо КОЕТО ИМА РЕАЛНО ТЪРСЕНЕ И ПРИЛОЖЕНИЕ В ЖИВОТА. Имоти, метали, храни, валути, ценни книжа-всичко това има своето приложениие и от там -търсене, което му поддържа цената. Какво е приложението на биткоина освен спекулативната инвестиция - да си купуващ Тесла-и с него?

39

Анонимен

преди 3 години

България и инвестиции. Ето последното "ангелско" предложение, което получихме, преди да се преместя извън България.51% от компанията, за 10% от оценката ѝ от миналия месец, искаше 25% от оборота на другия месец (на компания с все още нулева печалба) и накрая искаше "капаро", да му покрие поне 50-60% от "инвестицията".Олеле, малеле, леле .. въй, батка, манЯк!После защо няма икономика.

38

Анонимен

преди 3 години

Още преди много време купих 20 биткойна за по 500$ всеки. На един етап продадох половината от тях за 13к $. Няма да лъжа, че се полакомих и продадох наскоро за 35к $ още 5, с които си купих вила и помогнах на баща ми с негово задължение. Към днешен момент оставям останалите 5, като си влагам малка сума месечно (от порядъка на 3к) по различни фондове. Прочее, доста от новоизлюпените милионери у нас са именно продали биткойни (предимно колеги от IT сектора) и кеширали в банка чистите пари настрана

37

АнонимеН

преди 3 години

БАЛАМУРНИЦИТЕ НАКУПИХА НА 50 ХИЛЯДИ СЕГА КАТО ОТИДЕ ПОД 10 ХИЛЯДИ ЩЕ СА СИ ИЗГУБИЛИ ПАРИТЕ 5 ПЪТИ!!!НА ВСИЧКИ БЕШЕ ПРЕДЕЛНО ЯСНО, ЧЕ В ДИАПАЗОНА 40-60 ХИЛЯДИ ЗА БРОЙ ВЪЗДУХОВАЛУТА СЛЕДВА ПОСЛЕ ПАДАНЕ ПОД 10 ХИЛЯДИ ЗА БРОЙ!ТОЙ Е НА ПЕРИОДИ 1 ГОДИНА ПАДА ПОСЛЕ СЕ КАЧВА! СЕГА МОЖЕ ЦЯЛА ГОДИНА ДА ПОДА ДОКАТО НЕ СТАНЕ ПОД 10 ХИЛЯДИ ОТНОВО

36

аз-ът

преди 3 години

Да си жив и здрав бате, ама за 11 години, откакто я играя тая игра, всичките тези инвестиции щяха да ми върнат 25%, ако сметнем инфалцията.Толкова вадя за 20 месеца от Nasqad и е с таксите.--това на филм ли? Защото разчитате, че сме *** тук и малко послъгвате. Освен ако не сте гражданин на САЩ играенето на Насдак е свързано с огромни такси, най-вече за съхранение на активите (акции примерно). И наистина рядко излиза сметката, освен ако не играете daily trading, което вече е просто смешно!

35

Анонимен

преди 3 години

До do 26Не съм казал, че BTC ще е "валута", но има други варианти, които просто никой не иска. Някой дори предлагат нещо като "златен стандарт", което е абсолютна глупост, но знаем ли, какво ще докара бъдещето. ЕЙ ... Тескас замръзна и умря от студ (и не, не е заради вятърната енергия - 40% от газоснапдяването е отказала, а са имали и проблеми с атомните централи - от 120 години не са измервали толкова ниски температури) ... Трябва да има девирсификация.

34

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътКак предлагаш, че ще се развиват компании и проучвания, да, дори държавните, ако никой не инвестира нищо, а всеки къта и къта ... И да, дори комунизма не го правеше. Можеше просто да кажат "ще кътаме ресрусри и пари, че е лошо да правим предприятия" и щеше да е абсолютна катастрофа.

33

до 33

преди 3 години

И какво значи усетил си се навреме? За да спечелиш от това трябва да ги продадеш. Иначе само си фантазираш колко си богат, без да имаш нищо всъщност. Държейки си парите в биткойн и нонстоп чакайки по-висок курс реално се приближаваш към момента, в който ще загубиш всичките си пари. Вярвай си, че си много богат преди да си ги изтеглил...

32

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътДа си жив и здрав бате, ама за 11 години, откакто я играя тая игра, всичките тези инвестиции щяха да ми върнат 25%, ако сметнем инфалцията. Толкова вадя за 20 месеца от Nasqad и е с таксите.Твотео предложение, з асъжаление ще е пагубно за икономиката, защото ако 90% от хората започнат да инвестират така, нямаше да имаме и комерсиални полупроводници или дори коли с ДВГ. И освен това ... храни? Спекулацията с храни (и не е НИЩО ДРУГО) си е престъпление срещу човечеството.

31

do 26

преди 3 години

Ти нищо не разбираш. Макар и валутите да са фиатни пари и като цяло наистина нямат реална стойност, то поне стойността им зависи от реалните движения на световните пазари, а и се печатат от държавите. Биткойн се вижда, че е адски нестабилен и не може да бъде реална валута. Каква е тая валута, чийто курс варира чак толкова? Това не е подходящо за разплащания изобщо. Биткойн и другите криптовалути ще ни направят много по-бедни ако наистина се наложат!

30

Анонимен

преди 3 години

Няма по сигурно нещо като секюрити от биткойн как ще си го загубиш като имаш виртуален портфейл или виртуална твоя банка няма как ... ограмотете се във ютуб как работи блокчайна и как работи банката дето си държите паритеако държите 100К във нака преди 5 години колко ще имате сега И във БТК преди 5 години :))))) от начало на годината е само +75$ :) лек ден и честито на всички нас дето се усетихме на време

29

Анонимен

преди 3 години

На бит кон зъбите не се гледат!Продаваш го бърже!

28

аз-ът

преди 3 години

потървсете в интеренет за кризата с лалетата. Няма да ми стигнат разрешените символи, но историята накратко е следната. Започва в Средновековна европа да се инвестира в грудки от лалета и всеки други. Огромни пари. Никой не си задава въпроса, какво ще прави Европа с толкова много лалета (ще ги яде ли, отзад ли ще си вкарва) - не, хората харчат просто... защото вярват, че цената щяла да се вдига. Еми логичното идва - балона се пръска и много хора си губят спестяванията.

27

Анатоли

преди 3 години

Един ден ще спре тока или интернета хахаххахаха какви ги пишете нали ще се парализира цялата паланета Биткойн е като емйал никои не го вижда но всеки го използва Защо банката ще ме пита от къде имам пари и сега не мога да тегли и ще ми налага такси и лимити и защо на кого на какво. Ето го решението крипто валута от една точка на планетата до друга без такси за 1 секунда Много хора станаха милионери а българина докато тролва и хули ще каже ехх ако си бях купил миналата годна на 6,500

26

аз-ът

преди 3 години

днес съм в особено настроение (малко по-малко злобен) и ще ви дам съвет. Безплатен и полезен. Никога не инвестирайте в нещо, което няма материална и икономическа себестойност. Никога. Всяка инвестиция, за която можете да се сетите: имоти, ценни метали, сребро, храни има своето икономическо приложение и съответното търсене. Валутите също са обект на търсене и предлагане, те не са виртуални. Всичко с изключение на биткойна-хората инвестират в него... щото очакват да се повиши... моля?!

25

ДЖО МИРИЗЛИВИЯ ЧЕХЪЛ

преди 3 години

И до философите, плямпащи простотии за балони - закъснялата ми инвестиция в криптовалути от края на 2017 до момента ми е донесла печалба от 8 пъти. Т.е. за всеки 100$, които съм сложил, в момена имам 800.

24

25

преди 3 години

И на тролеца му отнр 9.4 секунди, да ми набие минусчето. Поне изкара повече, отколкото изкара с жена си.

23

Анонимен

преди 3 години

До ВиготураОстави ги. Те не разбират, че от началото на 70-те 90% от парите са в дигитален вариант.

22

Анонимен

преди 3 години

Сега всеки тролец ще обяви провал на BTC, технологиите, капитализма и западният свят ..