113

Васко-ваксаджия

преди 3 години

Ние кастрираните пардон ваксинираните ще го изкарваме много леко вируса и винаги ще си носиме маските, а вие конспираторите и неваксинираните ще се мъчите да ходите по планини и морета да ви пече слънцето и да ви духа вятъра. Ама така ви се пада.

112

Анонимен

преди 3 години

Абе къса ли ви е паметта не мога да разбера? Лично Борисов заяви, че ваксинира ли се половината население маските падат. Министър боткос също заяви, че ваксиниралите се не е задължително да носят маски! Хайде сега направете си справки кой какво е казал и си 'освежете' паметта.

111

Анонимен

преди 3 години

При 2000 новозаразени дневно отварят училища и заведения. Те толкова бяха в Италия миналата пролет. Това ако не е предизборно решение, не знам какво е.

110

Анонимен

преди 3 години

Абе още в началото като казаха, че ако си болен това и това са симптомите, НО АКО НЯМАШ СИМПТОМИ ТО ТИ СИ БЕЗ СИМПТОМНО БОЛЕН...WTF. Сиреч щом ти казват си болен, значи си болен. Няма значение ти как се чувстваш. Еее кой нормално мислещ се връзва на тази безумица

109

ДА

преди 3 години

До ДО КОГА ТЕЗИ МАСКИХахаха-само че,ваксинираните могат да се заразяват пак,няма имунитет-не разбрахте ли!?Само ще го изкарате по-леко,казаха!А дали са вирусопреносители-това па никой още не знае!Ама вие си се ваксинирайте!

108

до Чоко

преди 3 години

Чокоо, лично нашия президент Джо Байдън носи по две маски и в Чехия ги задължиха. Ти какво си надигнал глава против маските. Не е демократично да се възмущаваш.С маската вдишваш вирус, издишваш вирус и въглероден двуокис и не заразяваш себе си.

107

Анонимен

преди 3 години

Носете си маските и не вярвайте на конспирации. БЪДЕТЕ СУПЕРГЕРОООЙЙЙ

106

Анонимен

преди 3 години

До 100Стига лъга бре!Маските са задължителни и за ваксинираните.

105

Анонимен

преди 3 години

Така е, западния капитализъм сам създава тези лабораторни вируси . Толкова години труд и разработки отне този COVID-19. Изтокът се справи по по-добър начин, свой си начин, социалистически. Но се справи в пъти по-добре от модерните западни общества.

104

Демократ

преди 3 години

Казвм се Ричард Пърцулкова и ви заявявам че западните ваксини са най-доброто срещу ковид-19, но българите сте долна гмеж и развивате теории за конспирации. Срам ме е от вас, срамувам се, ужасена съм, ще избухна от възмущение!

103

Чоко

преди 3 години

Няма по-голяма простотия от маските. Доказано не вършещи работа. Дори напротив. Това е един от елементите на терора срещу хората.

102

Анонимен

преди 3 години

А защо в Белорус никога не е имало ограничения и намордници, и в Русия вече една година всичко е отворено и няма никакви ограничения и ресторанти и клубове и нощни заведения работят и всичко работи и то много преди да започнат с ваксините?

101

тоя

преди 3 години

или е *** или се мазни на тикватаСлед 2 седмици ще сме с 4000 заболели и 100 умрели на денТогава ли ще вземате меркиТо бива тъпотия ама чак толкова

100

Анонимен

преди 3 години

Бах'ти гн'усната медия са това "Днес", написах няколко реда против едно племе живеещо от "коневъдство" и "бране" на желязо и мед и веднага ме изтриха ! Разбирам защо съм се евакуирал от тази ко'чина България, свободата на изказ и мислене е под контрол, да не говорим за измислената демокрация на територията населена предимно с наведени и послушни овце !

99

ДО КОГА ТЕЗИ МАСКИ

преди 3 години

Писна ми от тези маски! Днес излъгах служителите навсякъде където ме спряха, че съм ваксиниран и следователно не ми трябва маска. Навсякъде повярваха, даже и документ не ми поискаха.

98

възмутен

преди 3 години

В кръчмите има надценка.За цената на сметката в кръчма си купувам храна и пиене за в дома по качествени и си празнуваме по скайпа!

97

Добър човек

преди 3 години

Ние българите сме добри хора, но управата ни принуждава да живеем в мизерия, а требе да ни дойде една нова управа да ни осигуява материално богатство да живеем като материално богати хора, защото е длъжна и ние го заслужаваме защото сме добри хора, а сега страдаме несправедливо заради управата!

96

Анонимен

преди 3 години

И ся кво-заредихме ваксини,па да заредим и болни.Иначе в болниците кой ще лежи?Хем на кръчмарите ще угодим,хем на болниците.Да са доволни всички!И хората избор да имат като за последно.......

95

Vako

преди 3 години

до 74и ти си мишка май щото се криеш зад анонимен

94

Анонимен

преди 3 години

След гафа днес с провалената предварително от вчера обявена ваксинация при личните лекари в Пловдив, ако не си подадеш оставката, ще разсееш всякакви мои съмнения, че си джендърр. Хората се изпокараха с личните си лекари заради цялата ви дезорганизация и хаос. Убеден съм, че ако назначат един овчар на мястото на министъра и три магарета в НОЩ ще се справят далеч по-добре.