9

За Ботокса

преди 3 години

Относно Ботокс филингите, опъване на бръчките и козметичните операции по присаждане на коса,питайте здравния министър - той е специалист по тези работи, изпитвал е лично ботокс върху лицето сии може да ни даде съвети за това.

8

Анонимен

преди 3 години

Голям проблем за Ангелов, сега как ще си прави ботоксите :(

7

един

преди 3 години

Докторката си е направила доста несполучлива корекция на носа

6

Анонимен

преди 3 години

Тамън бях тръгнал филър да купувам, и сега това...Или беше филтър, да не бъркам. Онова кръглото, майстора каза че трябва да се смени.Сега ако се ваксинирам пеша ли ще ходя?

5

ХМ

преди 3 години

Тези разкрасените и с дебелите джуки нямат нужда от ваксина.При тях вирусът се обърква кое е уста, кое е полов орган и къде е белият дроб.Така че те са видоизменени и могат да бъдат спокойни.

4

House M.D.

преди 3 години

Колеги, простете невежеството ми, но какво означава думата "филъри" в превод от суахили?

3

тадам

преди 3 години

криворазбрана красота наложена от телевизия медии за да съществуват козметичните брандове и (не)естетична медицина с цел какво ...пари и ...интереси.

2

Жоро

преди 3 години

В неделя по обяд се ваксинирах, а вечерта изпих пет ракии и кана вино. На другия ден ме цепеше главата и ми се виеше свят. Явно е от ваксината.

1

Анонимен

преди 3 години

Слагат си едно, друго, трето, пето, правят си не знам какви си операции и накрая всичките изглеждат по един и същ начин - като порцеланови кукли, някои дори и като извънземни.