9

Митко Любопитко

преди 3 години

Откога назначените капиталисти станаха специалисти ?!"Необходимо е " ,"ще" ,"трябва" ... и още купища словесна баластра, която вече 75 години слушаме и си мислим , има нещо насреща !Уви - няма нищо , само грешни пари за наши хора !

8

Николай Георгиев

преди 3 години

Мечтай си другарю Велев.Да не свършиха парите от ДКМС.

7

Toi

преди 3 години

Само и единствено от огромен инат не съкращават тази огромна неработеща администрация. Сам станах свидетел,как държавната с участието на общинска администрация прогони чужд инвеститор от България. Може би най добре е вече ЕС да ни заплаши с изхвърляне, та може и някой от политическите кътили да се стресне малко.

6

Анонимен

преди 3 години

До 5... ама тя депутатската, и за комисийките и др. са вързани с минималната работна заплата. Да не мислите че за хората я вдигат.

5

Анонимен

преди 3 години

Трудно ще е. Първо европата трябва да стигне предкризисните равнища, и след годинка ние. А европата я предвиждат за 22-23г. най-рано. Все пак страната ни зависи основно от сделки с ЕС и изпратени пари от гастарбайтери.

4

Анонимен

преди 3 години

Тоя пще короната не е свършила а прави планове за 2022 г.

3

Анонимен

преди 3 години

Работническата среда трябва да се промени, а бизнес средата си е добре. Работниците нямат права за заплати и др. като например борд на заплатите като се вържат към средна депутатска например.

2

House M.D.

преди 3 години

Неуважаеми другарю Велев, социализмът свърши!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Що съ заблуждаваш? Див капитализъм без колонии си е феодализъм, макар и по-напреднал технически.