52

Левтер

преди 3 години

Хихих,пак ще си говорим на тази тема...да не излезне че 10% е общият брой на ваксинираните в БГ, след " масовата ваксинация".

51

Активист на БСП

преди 3 години

Нощен труд на статистите плащат ли от ГЕРБ !??? Хихихи...

50

ффф

преди 3 години

Това някаква шега ли е? Сатаната прави секс с тези.

49

Анонимен

преди 3 години

Все млади момци. Най-наплашени ли са или всички бързат да пътуват?

48

Гуци-Муци яж боклуци

преди 3 години

Говори се,че другаря Костя Копейкин, лична капия и творение на другаря професионален крадец Гуци, повече известен с открадването на партийната субсидия(за да си "напазарува" 3 в 1 - нова вила, нов апартамент и нова лека кола), е започнал на получава много щедри финансови "инжекции" от другаря Божков - Черепа.Товарищ Черепаха е един виден спонсор и дарител на Партията столетница, в настоящия момент свила се до само 15-20 Хил. активни членове в цялата държава.Редом с други "светли" имена на дарители като: другарите Баневци, Минюстайковци, Герговци и още много БГ-герои на капиталистическия т

47

Анонимен

преди 3 години

КОВИД е божие наказание.Лекарите са богохулци и пречат на божия замисъл да накаже грешниците.

46

Анонимен

преди 3 години

Тия явно не са добре.

45

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

Ваксърите са като обратните - никой не се интересува от тях, но те много държат да изтъкнат перверзията си. Като на гей парад.Ама никой не го интересува с кого спиш и с какво се боцкаш бе! Няма нижда да ни навираш срама си в очите!

44

Беееееееееее

преди 3 години

Под снимката трябва да има заглавие: "На заколение"

43

Анонимен

преди 3 години

Аз преброих 17 човека на опашката в този двумилионен град.

42

Анонимен

преди 3 години

Отново паралелни реалности - медийната и нашата. На снимките опашки, а като минеш оттам - няма никой. Мистерия!

41

баба мара

преди 3 години

ваксината е на ваша отговорност никои не носи отговорност

40

asd

преди 3 години

До АнонименВчера се редих на опашка от 10 човека в 18 часа и ме снимаха. Нищо нагласено.

39

asd

преди 3 години

До АнонименАбе хората кучетата си ваксинират с каквото трябва, та какво остава за собственото здраве? Естествено, че ще се възползваш от ваксината в такъв момент. Още повече нека спрем тази криза и си върнем каквото беше преди година.

38

Анонимен

преди 3 години

Уж атнтиваксъри, уж щели да ни чипират, уж некви писъци против щото били н,ам си кви си, уж всичко било лъжа и измама - накрая цялата държава на опашки да се ваксинира.

37

Анонимен

преди 3 години

Аз вече имам познати, които се ваксинираха, вкл.лекари! Ще изчакам още месец два и ще реша. А относно стадното мислене е повече от ясно, че през м.05 опашките ще са огромни! Гърция ще пуска само с ваксина или ПСР, вчера го обявиха. Тогава няма да са толкова опасни ваксините струва ми се .

36

Мислещ

преди 3 години

Аман от антиваксъри, ***, конспиратори и всякакви заблудени човечета. Всеки има социален и граждански дълг да се ваксинира, било то и с минимален риск за него си. Загърбете егоизма си и погледнете картината в общ план! Във ваксината ни е избавлението.

35

Анонимен

преди 3 години

Тази масова ваксинация много прилича на ваксиниране на едър рогат дoбитък. Ама управляващите за това ни смятат.

34

Анонимен

преди 3 години

Само невежите хора, които се информират от социалните мрежи се обявяват против ваксините. Но все си мисля, че учените, докторите и като цяло хората на науката имат повече познания по материята с ваксините.

33

Каменов

преди 3 години

Четох по-рано, че в Израел вече 70% били ваксинирани. Явно евреите пак са по-наясно с нещата и знаят и хич няма да е зле, да ги последваме бързо.