16

Анонимен

преди 3 години

Поръчваш шопска салата, в която са вложени най - долнопробните продукти и имитация на сирене, преко сили лев и петдесет, таксуват те десет лева, получаваш бонус - короновирус, но без последващо лечение, умираш като куче пред стълбите на препълнената болница, в която пациенти са предимно клиенти на ресторанти!

15

мак

преди 3 години

Спрете се, бе. Само кръчми има на територията и само те търпят загуби. Всеки ден се пише и говори само за т.лупа, екскурзианти, строежи, раздавани кинти, ваксини, кръчми.

14

Анонимен

преди 3 години

Трябваше да ваксинират подред а не да делят народа на прослойки, първи, втори, трети линии. това са хора които грам не се подготвени, а взимат съдбоносни решения. Не за оставка, за затвора са!

13

Анонимен

преди 3 години

Няма да е след пет дни, след 25 ще е.

12

Анонимен

преди 3 години

При непрекъснато увеличаващи се случаи , към началото на март ще бъдат по 2800 сигурно на ден А към 8ми март - към 4000 Ама той и предишният път , когато се увеличаваха случаите ,Борисов говореше врели - некипели , ама накрая затвори ресторанти и прати учениците вкъщи Защо си мисли ,че сега ще е по-различно

11

Анонимен

преди 3 години

Кракът ми няма да стъпи в ресторант в близките две години! Спестените пари оттам са пирон в ковчега на ресторантьорите, които развъдиха заразата в ресторантите си миналата година! Анатема!

10

Анонимен

преди 3 години

Нашите както винаги нямат никаква стратегия. Какви първи линии и зелени коридори?Имаха навреме ваксини, те тръгнаха избирателно да ваксинират и да губят време. Времето им свърши, мерките ще отпаднат, а реално никой не се е ваксинирал.

9

Анонимен

преди 3 години

Няма по - нагла и алчна *** от ресторантьори, келнерчета, сервитьорки, хостеси, барманчета и прочее обслужваща - сервилна клика!

8

тъй де

преди 3 години

До Анонимен 2Повече от 10% от населението няма да се ваксинира.

7

Анонимен

преди 3 години

Тогава ще затворите след 6.

6

да знаете

преди 3 години

Да де, но всичко зависи от това Буци на кой гъзер е спал и какво е сънувал.

5

Изнудвате май

преди 3 години

Ехе, рекетьорите започват да заплашват. Ама за кого ще отваряте въобще. Пияните англичани ги няма, а българинът свикна и без вас. Всичко приготвяте от продукти с изтекъл срок, а надценките ви са над 300%. Освен това укривате обороти и не осигурявате хората си. После защо не ви платим всички сметката. Затваряйте завинаги. Никой няма да се сети за вас.

4

Анонимен

преди 3 години

Най-добре да не отваряте! Истинските качествени заведения се видяха кои са! Не смогваха от поръчки по време на затварянето. И по принцип са си претъпкани, така че. Просто се отсяха качествените местенца. Да не говорим, че с наглите си приказки и поведението си, мен, лично, ме загубихте завинаги като клиент. Не че някога съм стъпвал по допотопните ви заведения де. Ходя само в отбрани места на известни готвачи, в които има качество. Те не мрънкаха.

3

х

преди 3 години

По-добре не отваряйте. И без това сте с най-голям дял от сивата икономика. Данъци, осигуровки, оборот - все по тънката лaйсна.

2

Анонимен

преди 3 години

Груба стратегическа грешка е отпадането на всички мерки преди реално да са се ваксинирали съществена част от населението. Груба грешка е това!

1

Анонимен

преди 3 години

Къв нормален режим искаш веКъде виждаш нещо нормално наоколоИ аз искам колело ама...