62

Дааа

преди 3 години

Стъкмяват данни както си пожелаят и както им е угодно.Искам този който е платил 18млн. ваксини при 7 млн. население да бъде съден и вкаран в затвора. Това е престъпника борисов, ако не знаете кой го е направил.

61

Анонимен

преди 3 години

Що за ГЛУПОСТИ. Почти 100 човека си отидоха а вие мъдрите конспирации,обиждате и тн. Срам нямате, въспинание също никакво. Ваксините били виновни ГЛУПОСТИ.

60

Анонимен

преди 3 години

Щабните *** не знаят какво говорят. Сигурно са ги ваксинирали.

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64Никой не го прави. Има статистика на седмична основа. Следващите дни до събота са важни. От края на януари бройките са по три.

58

Анонимен

преди 3 години

100 хил. ваксинирани, но колко са с втора доза. А и колко са боцнати с вируса в тях. Особено при астрата ви трябва близо 2 месеца за имунитет.

57

Анонимен

преди 3 години

Докога ще сравнявате данните от неделя и понеделник. В неделя никой не отчита нищо. Трябва да се изчислява средно аритметично за седмицата и тогава да дърдорите колко са се увеличили. Много глупави хора.

56

Анонимен

преди 3 години

Трябва да си сляп, глух, безмозъчен или повреден в главата, за да не разбереш проблема. Като не искате да слушате учените и математиците, ви трябва елементарно причинно-следствено мислене. Пример, пипаш горещ котлон - изгаряш се. Отваряш училища - вдига се 4 пъти броя на заразените, а съответно толкова на починалите. Медицината е безсилна, когато имаш болест от която на 100 човека загиват 4-5. Какво не ви е ясно. Карайте си все така на пожелателно и конспиративно мислене и ще ви видят сметката

55

Анонимен

преди 3 години

Значи стерилизираха сто хиляди за едното нощо.

54

Анонимен

преди 3 години

Абе доколкото съм наясно, а определено съм (работя в тази сфера) антигенният тест хваща ВСЯКО вирусно заболяване (същото, но в по-малък процент е валидно и за ПСР-теста. До кога ще има идииииотииии вярващи в тази глупост????

53

Анонимен

преди 3 години

Вижте сега, бройките се спускат отгоре.Ваксини и тестове правим аради медиите.

52

Боко

преди 3 години

Ама много сте прости. Нали имам тука едни ВАКСИНКИ. Ще залежи стоката. Да не губите интерес. Тъкмо сте загряли. По моя заповед господата от измисления щаб резко вдигат бройката. От 1000 на 2000 "заразени". Колкото им кажа толкова пишат. Вашата работа е да се плашите . Нали сте овце. За мое съжаление не всички ,но...Има доста страхливи. Та те се юрват към кабинета и се редят на опашка за" спасяваща " течност. После олабват малко бройката и така си играя с вас . *** народ- слаба държава!

51

Анонимен

преди 3 години

Нали обещаха трета вълна на 25-ти, е днес е 23-ти. Нещо изненадва ли ви? Толкова е jalko и предвидимо!

50

Анонимен

преди 3 години

След 3-4 години лудост ще се въведе данък "ваксина" за всички работещи и тогава Бил лудия кон и господарите му ще се успокоят и ще обявят края на пандемията.

49

Анонимен

преди 3 години

Два месеца ваксинират, а случаите се увеличават.Ваксините работят, казват някой.

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50Умнико, нали трябва да мине поне месец за да се развие имунитет. После, как ще се отраз1т 50 хил ваксинирани с втора доза на фона на 7 милиона. Хората казават след 30% започва да се отразява на общата обстановка, а след 70-75% се постига "стаден имунитет". Това ще стане в Израел в края на март и началото на април.

47

Анонимен

преди 3 години

Много ранна тази новина, НПО троловете още не могат да си отлепят гурелите, имат сили само за минуси. Изчакайте ги да си направят клизмата с кафе и тогава може да започне ***-проваксър атаката в коментарите.

46

Анонимен

преди 3 години

Разбра се вече , че т. н. ваксиниране няма нищо общо с ограничаване разпространението на "вируса".Всеки, който има работещи мозъчни клетки, ще се запита защо тогава толкова държат да вкарат този коктейл в телата ви.

45

Баце Борисов

преди 3 години

Споко бе Ричи, на 1ви Март отварята - мали обещах по телевизията. До сега нвкога да съм лъгал?

44

Хич ви няма

преди 3 години

Значи ,за да хукнем да се ваксинираме,случаите яко скочиха .Абе вие вярно ни смятате за електорат на герб всички.Ами,НЕ СМЕ!!!И тия МОШЕНГИИ,както се изразява необразования ви вожд,си ги заврете в задния...джоб!

43

Анонимен

преди 3 години

Абе незнам как е правилно,затова гледам какво правят евреите,а те се ваксинират масово,значи има далавера.Е вярно някой ще каже,че евреите и палестинци трепят,значи има далавера,ама аз не смятам да стигам чак до там.