60

лекар

преди 3 години

Лошото е,че друго средство няма засега.Анителата скоито лекуваха Тръмп стрували 200 000 долара!Освен плазмата от преболедували и Ремдесивира-с тях лекуват в болниците.Ако имаше перорални антибиотици както при грипа Тамифлу Реленца и Ремантадин щеше да е по добре.Но няма.Така,че освен ваксините нямаме друг избор.Затова се и ваксинирах.Против грип не съм се ваксинирал никога.

59

Анонимен

преди 3 години

Предложение.. Тъй като явно има доста хора като мене дето не вярват че има Ковид, Ако се стигне до там че ни наложат да се ваксинираме. Пием едно кило ракия вечерта с добра салата/расла на кокъл. Не на корен/. И его ви го решението.

58

Случаен минувач

преди 3 години

Прочетете в днешния 24 часа - какво казва академик Богдан Петрунов.Ваксината е ефективна от 8 до 12 месеца. Това са негови думи.Е, и какво, след 8 месеца пак да се боцкаме, така ли? И до края на живота си да се боцкаме през 8 месеца?!? Не, мерси.

57

S

преди 3 години

Работили по една програма с Националния щаб. Значи ясна работата.

56

Анонимен

преди 3 години

На нас ни набутват най-евтината и най-нисък процент на ефективност ваксина, защото майката на депутат от герб е представител на Астра Зенека и хората се хващат като удавник за сламка.

55

Иван

преди 3 години

Това, че само в България върви поленика относно това коя ваксина е по-добра е пълна глупост.

54

Анонимен

преди 3 години

не понял бе, тикво неузряла, не знам защо има тук един-двама бавноразвиващи, които си фантазират, че само под руско ръководство някой може да бъде срещу експерименталните, нетествани, неработещи псевдоваксини...

53

Анонимен

преди 3 години

Да, хората не трябва никога да умират, затова ще седим заключени завинаги, и ще ни боцкат с експериментални медикаменти няколко пъти годишно, за да ни пуснат да отидем до магазина! Моят личен лекар на 68 години изкара ковида, и нищо му няма! Какво да правиш, живота е непредсказуем!

52

Joan

преди 3 години

До АнонименОт твоя сезонен грип миналата седмица умря нашата детска лекарка, само на 40 години! Познаваме я от 9 години! За справка - некролог от детска болница "Иван Митев".

51

Майстора

преди 3 години

Към простото момче 65 - преди половин година, когато писах, че ваксини не може да има, понеже имунитета ще е половин година, и когато писах, че ще ни ограничават, за да ни принудят да се ваксинираме, пак такива нискоинтелигентни, плоскоглави и невъзпитани типчета се заяждаха...

50

Joan

преди 3 години

До Фактите:Много от хората, които не искат ваксина, вече са карали вируса. Те нямат нужда от ваксина и без това! Няма да влезеш в ресторант може би? Или да пътуваш до Израел? Да ти имам проблемите! За хора като мен е проблем отиването до магазина или до стария ми баща...

49

Анонимен

преди 3 години

Жоано, не стоиш затворена от "такива дето шляпат", а от такива, дето заради сезонен грип ни превръщат в затворници! Виж Швеция! Виж Непал! Никакви мерки, всички шляпат, и никаква "пандемия"! Абе за една година НЕ ЗАГРЯХТЕ ЛИ??? Дори ние тук имаме 20 пъти по-леки мерки от,примерно, Англия, и 20 пъти по-добре се случват нещата!

48

Майстора

преди 3 години

Факт - мине ли схемата с "ваксините", до няколко години следват доста интересни неща. Какво ще кажете за подтискащи производството на тестостерон медикаменти, за да не сте агресивни и опасни? А за дамите, успокоителни медикаменти, за да не са напрегнати и да не тревожат околните? А за децата, дали ще посмеят? Ще посмеят, може да сте сигурни! И най-хубавото е, че всичко ще бъде БЕЗПЛАТНО И БЕЗВРЕДНО. И доброволно, ако искате да влизате в градовете разбира се.

47

Joan

преди 3 години

До Фактите:Аз не знам за твоите рестрикции, но аз от миналия март стоя с две малки деца в къщи и работя онлайн. От такива, дето шляпат навсякъде и не спазват рестрикции, ми дойде до гуша да стоя затворник в къщи. Премиерът се хвали с най-леките мерки, но не вижда нас, затворниците на неговата свободия. Освен това не са осигурени никакви ваксини. Пфайзер и Модерна липсват. Никой никого не задължава да се ваксинира.

46

Анонимен

преди 3 години

До до 45 от славянинНИЩО НЯМАШ ТИ *** ЗНАЕШ ЛИ КАК СЕ СЪХРАНЯВА ВАКСИНАТА. КОЙТО СЪХРАНЯВА ПРЕДПИСВА И ТИ Е ИЗВЪРШИЛ ПЪЛЕН МЕДИЦИНСКИ ПРЕГЛЕД ПРЕДИ ВАКСИНИРАНЕ ДА КАЖЕ ДАЛИ НЯМА ДА ТИ НАВРЕДИ ТОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ

45

Анонимен

преди 3 години

Ню Йорк Таймс препоръча - изключете си критичното мислене! Не е ваша работа да преценявате фактите и рисковете! Просто слушайте добрите чичкодоктори, мислете си за ласкавия поглед на добрия чичко Гейтс, и това е! Каква абсурдна идея, да намирате НЕОФИЦИАЛНА информация, и да имате СОБСТВЕНО мнение! Това е извратено и старомодно.

44

Анонимен

преди 3 години

Ваксинацията по тоя начин е престъпление и свинщина срещу народа. Ние не сме медицински лица и не може да подписваме информирано съласие. Лекаря да подписва информирано съгласие, лекарите носят пълна отговорност за наШето лечение и какви медикаменти и ваксини ни предписват. Информиранато съгласие да се оспори пред ВАС.

43

Фактите:

преди 3 години

До JoanЕ да де, уж ваксините са доброволни, но ни плашат с рестрикции, ако не се ваксинираме. Ето, в Израел вече прилагат такива, а тук управляващите също точат лиги по такива неща. Затова резистираме на такава пропаганда.

42

Joan

преди 3 години

До Фактите:Абе, сто пъти ти казаха хората! Ако щеш се ваксинирай! Ваксините са недостатъчни, липсват. Извиват се опашки! Много хубаво, ако не се ваксинираш, щото ще има за друг!

41

Фактите:

преди 3 години

Подкрепям съфорумника, който е написал по-долу, че манталитетът на някои хора не е мръднал от средновековието насам. Тогава са горили хора на клада, защото са мислели различно от останалите и са изказвали различно време. Сега ни казват: "Вярвайте на науката!"Е, добре, обаче науката не работи с вяра, а с доказателства. Да вярваме в определена хипотеза, преди експериментът да е приключил.И са готови да ни разпънат на кръст, заради различното ни мнение.