34

Анонимен

преди 3 години

Хорааааа,работата става дебела ако Бойко падне , отсреща са Цецо и Радев с юмуручето, ще ви направят на кайма!

33

Пази, Боже!

преди 3 години

Ха, ха, ха пълен та...к са листите. ГЕРБ не иска да спечели с тези кандидати в Пловдив. Как и кой избор мамин Тотю и Гърнето като е ясно като бял ден за пловдивчани колко им е капацитета??? По-деби'лни кандидати нямаше ли, или се иска в задачата да се губи още от раз? По-смешна и абсурдна партийна листа дори БСП не вади

32

пияница мистик

преди 3 години

До 43Цитат: "Аман от стари муцуни, до кога ще гледаме все едни и същи хора, тогава защо свалих ме БКП, като се повтаря същото."===Ами чакаме ви да измрете всички, живели по соца, че веднъж завинаги да се забрави и да се построи Нова България с друго разбиране, демократично. Затова и ГЕРБ и Бойко ще ги има, за да не дойде БСП на власт отново. Сега светна ли ти?

31

Активист на БСП

преди 3 години

Страшни кандидати !!! Злоупотребяващите с алкохол Рашидов!!! Крадецът Тотев!!! Комунистическият поет Гърневски!!! И пловдивчани си мислят ,че гласуват за демокрация???!!!

30

Тато из Правец

преди 3 години

ГЕРБ не е дясна партия! ГЕРБ е комунистическа партия! Не вярвате? Защо тогава в България още има улици с имена Дондуков,Граф Игнатиев, Аксаков? Защо не бъдат преименувани от ,,десните управляващи,, с имената на българските генерали Иван Колев,Луков,Вазов??? Те по-недостойни ли са от руските окупационни генерали ??? Не вярвайте на ГЕРБ,те са комунисти!!!

29

Анонимен

преди 3 години

ГолЕмо проветряне пада като ги гледам тия петимата все стари муцуни от шайката кой от кой по-нагъл и по-крадлив.

28

Анонимен

преди 3 години

Бойко го е срам да сложи сегашна снимка, толкова се ояде с нашите пари, че не може да са хване на плаката. Ще са пръсне, но продължава да смуче.

27

Анонимен

преди 3 години

Аман от стари муцуни, до кога ще гледаме все едни и същи хора, тогава защо свалих ме БКП, като се повтаря същото.

26

Койчо

преди 3 години

Добре е че са ги снимали че да подгряват бай Ставри който ги чака с нетърпение

25

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Боку ако беше...последен в листата,тогава щяха да...спичелят.Целият народ щеше да се вдигне да...гласува масово и всенародната любов да го...фкара със цялата...листа.Това е...тактическа грешка.Нали го няма Цветанов и тея се...объркаха.

24

Анонимен

преди 3 години

Веждичката директно си го казва - листите както Борисов ги нареди. А всички приказки за предложения от местните структури са пунта мара. Демокрация.

23

Анонимен

преди 3 години

Битката на титаните в Пловдив. Нинова срещу Борисов. Още в първите 4 часа ще я нокаутира като круша. :D От БСП Пловдив наскоро ходиха да я правят на компот Нинова и тя се скри в София. Търсиха я под дърво и камък. Битката ще е битка на Филибето.

22

Анонимен

преди 3 години

Тотев как ще драска машините?

21

Анонимен

преди 3 години

Бат Бойкооо, ти направо с рогите отиваш и буташ Нинова с *** гаааз в Пловдив от раз. Къде и е акъла на Ниновица да грухтии в син град като Пловидв не е ясно.

20

и първия в листата

преди 3 години

Ще трябва да отговаря на неудобни въпроси за егенето на Мата Хари , ало Ванъо ,падне ли той и втория го е закършил синджир марка---ай да видим след изборите ,дали ще се разплете чорапа или пак ще гледаме на Веждито метаните, а последния Спас дано си е завършил стиховете за Димитров.... голям поет !

19

someone

преди 3 години

Провалени като Тотев , който е за затвора само заради краденето покрай транспортния проект в Пловдив , от който останахме само със система ,която не работи за таксуване в рейсовете, да не говорим за *** жици на тролейбусите и унищожаването на този вид транспорт.До него да сложим Гърневски пропаднал политик от прехода доказан крадец, то тия просто трябва да бъдат изметени на изборите.

18

Анонимен

преди 3 години

Ванката е голям еродит едвам завърши автото после стана хардуеърен инженер след това седем години потдържаше компютъра на маминия хотел и следтова два мандата кмет

17

Анонимен

преди 3 години

До ВИЦОВЕхъхъ.Ти да не би случайно да знаеш английски селски?

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20А корнела къде си купи хотел? Само на Халкидики ли?

15

Анонимен

преди 3 години

Миналата седмица на път за Пампорово минах по околовръстното на пловдив и по новия път за Асеновград и нагоре.И от двете страни на пътя - десетки нови промишлени халета и заводи.Тоя град скоро ще експлодира икономически.