79

Анонимен

преди 3 години

Другарката *** да не би да има в предвид ,,Закон за Лустрацията''..? Веднга гласуваме за нея и за червената шайка.

78

БСП е пътник

преди 3 години

Младите и умните не подсмърчат по руската носталгия! Те знаят, че Русия е една мафиотска страна, управлявана от олигарси, които съсипват овчия си народ! БСП имаха симпатизанти, когато не бяхме в Европейския съюз и плашеха простолюдието, че като влезем в Европа и тук ще настане апокалипсис! Сега, след като от Европа валят Еврофондове и далаверата е на макс, а от Русия не идва абсолютно нищо освен страх - вече БСП е някакво посмешище, гледащо към Европарата. Капиталисти, обслужващи олигархията, с измиращ електорат! Няма бъдеще за такава партия...

77

пияница мистик

преди 3 години

Здравейте, моята предизборна платформа е:1. По 10 литра ракия за всеки, гласувал за мен2. Заплата - 2 000 евро, пенсия 10003. Храната намалявам на 50% от сегашните цени4. Който го мързи, да не работи, вкарвам социална заплата 900 евро. Да си седи вкъщи и да пука ракия по цял ден5. За културата всичко давам, колкото поискат толкова6. За патриотите православни славяни с черна кожа и тъмни очи също7. Който носи фланелка (или поне татус) на Ботев и Левски среща с другаря Путиk и 1000 евро

76

Анонимен

преди 3 години

Пожелавам им успех на БСП на изборите!

75

Анонимен

преди 3 години

Големите червени крадли ще ги познаете по дебелите прасци!

74

Анонимен

преди 3 години

Иска да разпердушини поредното държавно предприятие тя! Хората на улицата, а тя все по тлъста!

73

Анонимен

преди 3 години

тези убитаци още ли си точат лигите за власт.

72

:D до 74

преди 3 години

Хаха празно ама друг път.То щото е празно ходи с 8 чифта очила със златни рамки и се кичи като Коледна звезда с маркови бижута.И щото е празно даде 5 каруци долари да изучи сина си в Аверика.Не е будалаа.Не го прати в нейната Русия.Прати го в Америка и лъжеше, че бил на стипендия студент.Да-ама Бъркли не дава пари на чужденци. 400 000 щ.д.струва дипломата на маминото детенце. След това му купи апартамент в Ню Йорк. Празно, празно? Колко да е празно? Само за касата на БСП се говори, че е празна.

71

притрябвала им власт

преди 3 години

До Червените крадциТе подпират Герб бе,човек,и всички заедно си гушат!А дърленето по между им са вехти номера от селски вечеринки специално за наивници като вас!

70

Курнелия е ку-ку

преди 3 години

На *** и хлопа чекмеджето, защото е празно.

69

Анонимен

преди 3 години

Корнелия Нинова да излезе и да обясни защо я отстраниха за корупция през 2007 г .

68

Курнелия плаши

преди 3 години

Не показвайте тази снимка на Куурнела вечер, защото децата няма да могат да заспят. И не само децата, 85% от българите не могат да я гледат.

67

Анти-трол

преди 3 години

До ХоризонтЧе какво им беше на Хоризонтите - 2 *** човека в космоса + ракетна програма, една от малките държави с базана северният полюс, стотици златни медали от Олимпиади, подем в наука, образование, изкуство. Десетки заводи и работещо земеделско стопанство. Безплатно и качествено здравеопазване и истинска храна. А сега, кое от тези имаме? Чекмеджета и суджуци, *** и престъпност, безработица и свиване на доходите! 9 млн. население а сега сме близо 6 - все едно две войни сме водили?

66

Червените крадци

преди 3 години

Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)

65

Анонимен

преди 3 години

Г-жо Нинова, искаме да посетим хотела Ви "Мираджио Термал Спа Ризорт".Ще искате ли ваксинационни паспорти или PCR тест?

64

Анонимен

преди 3 години

На Нинова кандидат снахата е корейка. Рафи живее с корейката в Ню Йорк. Не и пука на Нинова за Б-я. Български внучета едва ли ще има. Те ще са корейчета.

63

Как Сийка

преди 3 години

Тая пак тръгнала да иска ?! Мо,Курнелийо,дайте най-сетне нещо на тоя народ - не се ли налапахте толкова години,че само искате и искате ?!?!?! То бива,бива алчност,ама вашето никъде го няма ?! Пфу!

62

Хоризонт

преди 3 години

Всички искаме хоризонти , само да не са червени !!! 50 г. вървяхме към червените хоризонти под вещото ръководство на комунистите , а те ни закараха на бунището ! Хайде сега , без червени простотии !!!

61

ГЕРБ са гад.ини

преди 3 години

До БСП са гад.ини: Преди да приказваме за бъдещето да си видим настоящето. Вече трети мандат на Бойко сме все на дъното - най бедната и корумпирана държава в ЕС.Стига му толкова на Бойко.Да си изпразва чекмеджето и да се изнася към Барселона докато още може.

60

Ванката

преди 3 години

По форумите като пишете сте едно нищо ....