69

Фашизо

преди 3 години

Историята се повтаря.

68

С.В.

преди 3 години

До епидемиолог. Гледате много некомпетентно на нещата. Първо, хората които не се ваксинират по нежелание или мед.причини.Не виждате ли че това се прави точно заради тях за да бъдат предпазени. Какво ли ще стане като тези неваксиниран хора се юенатпо моловете и фитнес залите Ще се разболеят за една човек с тежки здравословни проблем според вас е добре да се разболее от корона? Другото което явно не сте запознати е вече факт доказан от американски и шведски учени,че имунитетът е 9 месеца.

67

GGG

преди 3 години

И тука трябва да го направят така, даже и по-строги мерки за неандерталците.

66

епидемиолог

преди 3 години

А имах по-добро мнение за Натаняху. Долна история.Първо: По какви научни данни са стигнали до заключението че получения от ваксиниране имунитет- ако приемем че има такъв, е по-продължителен от естествения?Второ: С какво хора които не искат да се ваксинират, са опасни за ваксинирани и получилите естествен имунитет?Трето: След като ваксините са безплатни за хората, безплатни ли са също и тестовете затова дали имаш вече естествено придобит имунитет, дори и да не си усетил заразяването

65

муспи

преди 3 години

Дяволът Йехова гласи нова рокада в еврейството. На мястото на сегашните азербайджанотюрки ще постави китайци. Защото в поднебесието са крайно недоволни от протакането на операцията под кодовото название "Апостол Павел" - основаването на територията на BG - Ню Израил, защото това си е Обитованата земя дадена от Йехова! Алах Абкар, но Яхве си е Таман.

64

Анонимен

преди 3 години

Дано сте проклети с тоз НСР и в ада да горите по божия воля до десето коляно.

63

Маската

преди 3 години

В дебелите книги пише, че е свободна Волята на Човека, така че който краде и отнема човешки права ще носи отговорността, може в ада да гори но по божия воля...

62

Анонимен

преди 3 години

На останалите не ваксинирани пукали *** точки и да пазаруват само онлайн да ги таковам отзад както повелява либералната демокрация и глобализация и НСР налагани от световната плутокрация и те в ада да горят..56499

61

Анонимен

преди 3 години

Да живее професор Мангъров!Да живее Кака Корнела!Да живее президента Радев!Да живее... кто ми плаща тока и водата за едното гласуване!

60

Айшету

преди 3 години

САМО БКП!Никакви ваксини!Никакви чипове!Никакви кеметрелси!Никакви таковоту други рабути!Да живеат Корнелия, Радеф и Мангъруф!Сакам саму тиъ дъ мъ управлеват и виъ дъ ми плаштате!

59

До 51

преди 3 години

Ами да, затова германската бабуна не се е ваксинирала още, щото сигурно чака бебе от Макарон. Та да не се обърка нещо....

58

Антиваксър

преди 3 години

Само не разбрах кои са са умните хора дето ще останат - ваксинираните или неваксинираните?

57

Сандо

преди 3 години

Слагайте жълтите звезди,и да се приключва!

56

Анонимен

преди 3 години

Ми, евреи сър.

55

Анонимен

преди 3 години

Ваксините са важни!Така ще останат живи само умните хора, които знаят за какво става дума.Елегантен начин да се отървем от тези, които са по природа закърнели умствено.

54

Асан

преди 3 години

То пъ едни коментаре...Сака че са ви училе партийните секретаре.

53

Анонимен

преди 3 години

Направо да си вадят жълтите звезди от нафталина, какво ще се разландисват със зелени значки, зелени паспорти. Сега срещу кого ще вият, немците ли им лепнаха паспортите на срама?!Че и за пример ги дават по света?!

52

Анонимен

преди 3 години

Защо така "свенливо" медиите премълчават, че тези "зелени значки" в Израел ще са валидни 6 месеца и на всеки 6 месеца веднъж ваксинираните ще трябва да се явяват за ново Боц!

51

Анонимен

преди 3 години

До Асан Това с размиване на коментарите е стар трик. Да се поизмести темата. Елементарен си

50

Анонимен

преди 3 години

Странна работа! Всички медии съобщават новината (и то като положителна, добра новина) от Израел, че ваксинираните ще имат право да посещават заведения, молове, фитнеси, концерти, събития, да летят със самолет и пр. А всъщност новината е СЪВСЕМ ДРУГА: че в Израел на неваксинираните им СЕ ОТНЕМАТ ПРАВАТА да посещават заведения, молове, фитнеси, концерти, събития, да летят със самолет и пр.