22

Анонимен

преди 3 години

"Работа, работа и пак работа"

21

Селтикс от Люлин 1

преди 3 години

Скоро Тиквата пада от власт и Картофената принцеса ако има Голям късмет, ще бели картофи в Сливенския.............по схемата "Ало Ваню"..........ЧАО мисис Картофф!!

20

Анонимен

преди 3 години

Ами то и да се утрепе започва едно прехвърляне на отговорност не било в мой участък на общинста е тя пък на концисонра той пък на електрото щот нямал пряк договор с него те пък щот не съм им съобщиоли по рано пък им бил голям района и т.н до пра баба ти е виновна

19

бай хой

преди 3 години

Докато не се утрепе някой там, няма проблем. Пък и да се утрепе, кво толкова -ритаме високо топката и готово

18

Станислав

преди 3 години

Трябва да се върне комунистическия начин на поддръжка на тези съоръжения и на големи сгради като болници, училища и т.н. Да има един "бай Иван" назначен на работа, майстор по всичко който по цял ден работата му е да оправя дребни проблеми, а не да се чака всичко да стане окаяно състояние и да се прави основен ремонт. Едно време в училищата поне го помним как всичко малко счупено се оправяше веднага а не като започне да пада сградата.

17

Издънкова

преди 3 години

Подлеза на ул Фритьоф Нансен до НДК е отдаден под наем за дискотека още по фрапиращо е че при наличие на подлез се прави пешеходна пътека отгоре !!!На бул Васил Левски също подлез и пешеходна пътека със светофар на уредба! После карайте с 30км и винаги шофьорите виновни!!!Оставка на Фандъчето да се връща на село

16

Анонимен

преди 3 години

Язък.Толкова надежди възлагахме на Иванчева и на районните кметове на ДъБъ.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 12А за какво разполагат с пари районните кметове?За собствените си заплати ли?И каква е файдата от районни кметове, като не вършат нищо?

14

Мария

преди 3 години

Този подлез е от много години в окаяно състояние.Правиха се някакви мини ремонти, но много некачествено.За последните 10 години го измиха само един път, само защото другарката кметица случайно беше минала оттам и се уплашила. За шахтите да не говорим, редовно се пълнят с вода и няма как да се изкачват стълбите за някой от магазините и мола.За кабелите да не говорим.Едните стълби се водели към община Триядица, а другите към община Витоша и все такива глупави обяснения и затова не се поправя нищо.

13

Делян

преди 3 години

Защо всички минавахме покрай тези кабели 20г и нищо!Случи се инцидент и се заляхме от сигнали!Питам и отговор не искам,О-В-Ц-Е!!!!!

12

неандерталец

преди 3 години

Само преди около три години, не помня точно, го ремонтираха. Един козметичен ремонт и малко по малко подлезът се върна към естественото си сътояние на външен нужник. Нито можем да ремонтираме, нито да пазим ремонтираното.

11

Анонимен

преди 3 години

Второ грубо нарушение, отново във район Триадица. Ще има ли разследване? Ще има ли някой наказан /уволнен чиновник за немърливост или там каквото/ ? Следя с интерес.

10

Анонимен

преди 3 години

Да го таковам на Едисон и Тесла! Да не говорим за Бенджамин Франклин. Те са виновни!

9

Анонимен

преди 3 години

Столична община да погледне какво прави районния кмет със наемите които събира от търговските площи в подлеза и защо с парите от тези наеми не е покрит ремонта?

8

Анонимен

преди 3 години

Нищо ново.Районите кметове от Демократична България са пълни бездарници.Калинки, безполезни

7

Анонимен

преди 3 години

снимайте и качвайте всичко в фейсбук. после съдете фандъкова до дупка

6

Анонимен

преди 3 години

След всеки строеж на ГЕРБ е опасно, а тук са трябвали 45 години плюс ремонт от ГЕРБ, за да стане подлеза опасен.

5

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗащото районните зависят от Фандъкова,кмета на Перник и той зависи от ГЕРБ,въпреки,че е от БСП и затова се извъртя към герберите,не му дават пари за града иначе.

4

Анонимен

преди 3 години

Како са нормалните?

3

Анонимен

преди 3 години

От Столичната община обясниха, че подлезите се поддържат от районните администрации.От районната администрация отказаха коментар по темата.Както винаги не се прави нищо съществено за разрешаване на проблема, а само се прехвърля топката до забравянето му.