24

4epa

преди 3 години

ЗА 200 ЛВ КОМУНИСТИ4ЕСКИ ТРИК - УРОНВАНЕ ПРЕЗТИЖА НА ВЛАСТА !!!!!! О4АКВАЙТЕ ОЩЕ ТАКИВА КОМПРОМАТИ !!!!!!!!!!!!

23

Ira

преди 3 години

Тези улици винаги са имали чар. Има много красиви къщи, някои реновирани, други нови. Там е духа на старите сгради, на старата София. Има уютни градинки, читалища, църкви, има минало, има история. Би следвало да е много добре за разходка и заведения, да има културен живот, а и е абсолютен център. Жалко че както за всичко, няма ред и власт да прекрати тази престъпност и приходящина.

22

Кон

преди 3 години

От зората на зрелия социализъм ме е гнус като минавам през този район, особено към Лъвов мост. Но иначе имал потенциал, и така вече 30 г... ама няма перспектива. Абе лъжата естествено стана модна.

21

SS

преди 3 години

Обирите и грабежите,организираната престъпност са част от демокрацията.Това включва и правата на всякаква из .мет влючително и правото да ви ограбят,осакатят или отнемат живота ви.Вашите права са да се жалвате ,ако искате и на арменския поп и по форумите.Задълженията ви са да работите евтино,да плащате данъци,да гласувате и ако може да умрете преди пенсиониране.Да ви честито новото бъдеще.

20

SS

преди 3 години

Обирите и грабежите,организираната престъпност са част от демокрацията.Това включва и правата на всякаква *** влючително и правото да ви ограбят,осакатят или отнемат живота ви.Вашите права са да се жалвате ,ако искате и на арменския поп и по форумите.Задълженията ви са да работите евтино,да плащате данъци,да гласувате и ако може да умрете преди пенсиониране.Да ви честито новото бъдеще.

19

Анонимен

преди 3 години

Срам за Боко, като някогашен кмет и сега премиер. Центъра на София да е като някакво гето, ама еднокнижник разбира само от чекмеджета.

18

до Кадията на Шоплук

преди 3 години

какво било..?!втора джамия ли... ти се моли да не останете без първата!! радвайте се, че по милост на българите изобщо имате джамия.. че и тя дори ви е много.като искаш джамии - Турция е наблизо, границите са отворени

17

Анонимен

преди 3 години

Защо всички се правят на слепи. Всеки знае, че по тъмна доба не може да се придвижва спокойно от халите до Лъвов мост и околните улици, там е пълно с всякаква ***. Как никоя институция не вижда какво е.

16

SS

преди 3 години

Само се молете малкият Багдат,след време да не стане на малкият Бейрут и за да се мине оттам задължително с бронежилетка и с прибежки и припълзявания.Дано това не стане.

15

Бай Иван

преди 3 години

Но пък си имате си демокрация, евроценности и право на гей парад, няма да ревете ;) !!!

14

Анонимен

преди 3 години

Тез проходящите заради които тъй се бил преименуван квартала към кои се числят,че таквиз дребни от дребните по дребност изредени от наемни до представените на по-едрите връзкари по браншовата им организация за групи като наречените за разнообразие най-различно,че заели такива значими улици с исторически наименования от нашата история за тарашене на заведения и хора,че още от инстанции и институции патриотично не защитят историческите наименования на улиците,квартала заради паметта към личностите

13

Анонимен

преди 3 години

До там ни докараха комунистическите под-логи!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Сниманият магазин е на ъгъла на Ботев и Ивайло, което не е малкия Багдад, да ме права брокерчето. Или пък сайта е крив? Поредната новина, която поражда повече въпроси, отколкото носи информация

11

Димитър

преди 3 години

Майка България приветства всички нещастни хорица, преследвани от война и гонения.Елате, заселвайте се, женете се за нашите моми, правяте много деца и големи семейства.МАЙКА БЪЛГАРИЯ ВИ ОЧАКВА С ОТВОРЕНИ ОБЯТИЯ.И КРАКА (КОИТО МАЙ НЕ СА СЕ ЗАТВАРЯЛИ ДЕ....)

10

Шефкет

преди 3 години

Че Симеон си е арабска улица от коле, тия чак сега ли вденаха.... ?

9

Анонимен

преди 3 години

Аз съм мъж на 35 и в този район не си и помислям за замръкна. И ножове се вадят, гледа се лошо, и наркомани има, освен арабески... Сама жена да тръгне там пък по мръкнало не ми се мисли... И това е в центъра на европейска столица! Нещо страшно е от 5-6 години! Ама има някои се кефят, че дюнерджията им вика: Шефе, за тебе какво?

8

Dam

преди 3 години

Расате искаше да ги поразгони ама.......

7

Анонимен

преди 3 години

Я! В хотел "Цура" давали намаления за полицаи! Преборихте тая проституция бугвално с тия шкембаци. Браво!

6

Анонимен

преди 3 години

къв малък багдад бе ? това е центъра на София !Кой позволи тея гета за ***,наркотици и др престъпни неща в центъра бе ? арабите въртят гнусотии под носа на власта - сигур добре плащат .....

5

SS

преди 3 години

Тия не са ли ги хванали още ? Ами какво да ви кажа ? Свиквайте! И всеки сам да се погрижи за собственната си сигурност .