105

Тато из Правец

преди 3 години

Той скоро ще си разчисти сметките с мошениците...

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 100Това е със всяка партия, още от 1890-а насам. Не, не 1990-а, а 1890-а/

103

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВеднага мога да ти ги изкарам и да ти поикажа от кои стари организации са реанимирани,да напиша и имената,но не искам да им правя реклама на тези престъпни нацистки организации!

102

Чак жално да ти стан

преди 3 години

Разцепиха го на бат Васко.

101

Анонимен

преди 3 години

До 103Ти си тоя дето се прави на интересен.Кои са тези имена?Тъпоумието ти личи отдалеч.

100

Анонимен

преди 3 години

Комунизъм .....! Одържавявам и толкова....Очаквам достоен отговор от Божков

99

Анонимен

преди 3 години

До до 100Не ми се прави на интересен,написаното е с имена, факти, организации, реанимират дори напълно нацистки организации от миналото и ясно си пише какви са им целите!

98

Анонимен

преди 3 години

До ИСКАМ И АЗДа грешката е от земята до небето, но не са само dnes.bg и във vesti.bg така е сгрешено

97

до 100

преди 3 години

Аз пък снощи четох че извънземните са негpoиди и са пуснали коронавируса за да избият бялата раса. Даже това май е по-възможно от това което ти си писал.

96

Анонимен

преди 3 години

До защо само на него?Аз пък вчера като прочетох, че зад герберите стоят истински нацистко-фашистки престъпници или техни наследници, работили от години наред срещу България и онемях, а тяхната цел била да махнат БСП, само царя да управлявал, от какъв зор ,бе?Сега разбирам защо герберите смачкаха конкурентните партии и разделиха обществото на гербери и негербери и защо са преследвали така жестоко бесепарите,включително и фирмите им,които даваха работа.

95

Хммм

преди 3 години

Само народ като българския мисля че може да мисли че доказан мафиот и престъпник като черепа е невинен а преследващото го правителство виновно. И това само защото сулю и пулю се ядосват че не взимат заплати каквито взимат германците. Просто Бойко имаше тoплите да го разкара тоя, докато предишните правителства не смееха. Черепа знае колко е интелекта на хората в България и пусна музика за ушите им, това което искаха да чуят. Прocти хора слаба държава.

94

ИСКАМ И АЗ

преди 3 години

МОГА ЛИ ДА СИ КУПЯ ОТ КПКНОПИ ЗА ПАЗАРНАТА И СТОЙНОСТ ОТ 41 000ЛВ. И УСПЕХ С ПРОДАВАНЕТО НА ГУМЕНАТА ЛОДКА ЗА 1млн ЛЕВА. Не знам дали грешката е на dnes.bg Или толкова им е акъла на въпросната агенция.

93

Анонимен

преди 3 години

Божков отговори - Предизборен шум. Тези дела са заведени отдавна. Време е да бъдат решени по закон.Та това нещо ново ли е или наистина е каквото казва Божков?

92

MaйMyнaтa

преди 3 години

До бай гaнюТи нормален ли си беейй, да мислиш, че Божков е спечелил от играта евромилиони. Или е спестил от эакуски, като ученик.

91

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

До ТонкатаАйде скоро на Несебър !

90

Анонимен

преди 3 години

Дим без огън няма, тоя с асансьорите не е плащал на подфирма за изпълнение на поръчки и на работниците си 2 години, но мисля,че малко попрекалиха като се разболя и сина му,това вече мина границите,можеше просто да вземат това,кето не е платил и толкова!

89

бай ганю

преди 3 години

не стана ясно на какво основание се конфискуват? доказан незаконен произход ли ???или божков е поредния който ще осъди държавата за терор от сегашните мафиоти прикриващи се като държавни управници чийто своеволя ние трябва да плащаме

88

Анонимен

преди 3 години

Бравао, Много хитър ход на боретата. Запорът означава "до изясняване на има/няма престъпления" един лев не ще може да се ползва за пред и след изборни плащания. фръц ако не е така.Хитро.Браво.Са остава на цецо да му запорират асанзьоро и докато се клато пеша по стълбите нагоре/надолу, съседите от умиления ще го бъхтят с голи тояги от които са размотали бодливата тел която е била намотана в Банкя от внуците на този дето ги има

87

Анонимен

преди 3 години

А така, гол като пушка го оставете, пък ако ще да се връща... колко душички е почернил.

86

Айй

преди 3 години

ЗакъсА го!