7

У

преди 3 години

Аз пък искам да благодаря още веднъж на посолството ни в Берлин. Нашият( на около 18-19г) си беше загубил документите и хората го подслониха, даже го хранили и му дали кебапчета за из път. Издадоха му един временен паспорт и Консулът лично го закарал да си купи билет. Явно и там зависи какви са хората. Това беше преди пандемията.Ако нямаше посолство, какво? Да ходя в багажника ли да го връщам? Няма документи, нищо.

6

Външно

преди 3 години

Външно.Министерство.и всички институции на Външно.Министерство са създадени да припечелват добре близки до власта хора. Освен това те са на почивка с печалба обикновено,защото няма човек който.да.е доволен. И в Македония не обръщат никакво внимание на хората желаещи да получат Българско гражданство. На една позната от Македония не и обърнаха никакво внимание въпреки ,че тя има документ ,че дядо и е бил войник в Българска Армия и даже не е бил редови войник.Но какво да ви разказвам ,вие го знаете

5

Анонимен

преди 3 години

Влезте в сайта на което и да е българско дипломатическо посолство и ше видите дълъг списък, в който са се потрудили да включат всички услуги, които посолството не извършва. Не осигурява подслон, финансова подкрепа, легална подкрепа и т.н и т.н... Това, което осигуряват са биене на печати срещу безумни цени... Затова не си обичаме държавата.

4

Анонимен

преди 3 години

Този отговор е нагъл и не отговарящ на истината.

3

Анонимен

преди 3 години

Отзовавали се хаха от умрял писмо чакай

2

Анонимен

преди 3 години

Всеки българин в чужбина знае, че ако има проблем се ходи в някое европейско посолство, в никакъв случай в българско!

1

Иван

преди 3 години

шегуват се , разбира се... всеки пробвал да стигне българско посолство в чужбина знае....