4

Анонимен

преди 3 години

Сайтът изглежда има амбиция, виждам, че има основен пазар Азиатски хендикап, което в "топ букмейкъра" буин е мираж. По структура прилича на руските си братя, но за разлика от тях са инвестирали в малтийски лиценз, който би бил много по-значим от българския. Нашият по-скоро се купува под формата на такса "спокойствие" и има нулево покритие при спор. За нас - лимитираните играчи се явява като възможност... Но не вярвам да са по-различни в това отношение.

3

Анонимен

преди 3 години

До ПравославенСмисълът, който се постига е същият, когато в платена букмейкърска статия се насажда мнение относно хазарта. В тази индустрия има и хора, които печелят добре. Но не смятам да го дискутирам тук. : )

2

Православен

преди 3 години

Хазартът трябва да се забрани на територията на цялата страна. Хазартът НЕ ПРОИЗВЕЖДА НИЩО, НЯМА НИКАКВА ДОБАВЕНА СТОЙНОСТ освен за организаторите. Събира от 10 *** по 100 лв, дава на 1 от тях 300-400, а останалите 600-700 си ги прибира организаторът - КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ ОТ ТОВА???

1

Анонимен

преди 3 години

"Родната хазартна комисия отдавна се слави като особено специален и атрактивен хегемон, склонен да провери и най-малкия детайл, за да гарантира не само честната игра" това виц ли е?