31

У

преди 3 години

Деца ходят с баща си да ровят в казаните, други деца пият бира с баща си и трети деца на обикновени хора чисти и къпани помагат на майка или баба/дядо, четвърти деца ходят на уроци по английски/ математика... Какво да изследват? Всички ще станат различни и в същото време като родителите си.

30

Анонимен

преди 3 години

Ау добрутрю ми като рофителите му нямат работа как да живее не е от Банкя Борисов не му е дядо значи е в бедност то е ясно

29

клм

преди 3 години

аууу ,,,значи всяко 3 то ,не му е роден език БГ

28

Анонимен

преди 3 години

Имам чувството, че тази статия е писана първо на някакъв чужд език, и след това е преведена с гугъл преводача.

27

БПФ

преди 3 години

"Почти всяко второ дете у нас живее в бедност, като само за миналата година 2948 деца са родени от непълнолетни майки".Демек за нас "тревожни данни", а за тях - "културни особености". Айде с тия призиви да даваме все повече и повече на онова плeме, дето само плюска и се размнoжава, "бедността" им е доходна професия и начин за вечно крънкане на безкрайни помощи, ама ако им предлагаш работа, бягат с 200 !!! За такива - принудителен труд !!! Отпадат от училище, защото на 7 още не могат да говорят.

26

До naчaмодeрacт

преди 3 години

ЖВECТЕP, като гледам "коментар" 21 искрено ти пожелавам децата ти да yмpaт в страшни мъки пред очите ти, на собственика ти също!!!

25

Бай Иван

преди 3 години

Ами нали това беше идеята на демократите и евроатлантиците да сме латинска Америка- 5% да притежават в пъти повече от другите 95 , на ви сега ЕС, демокрация и право на гей парад ;) !!!

24

Анонимен

преди 3 години

До ГеоргиЗатова му се вика капитализъм на това ;)))

23

Георги

преди 3 години

Българският работодател не се интересува, че децата на работниците им са бедни и не юогат да си позволят куп неща. Тий иска да увеличи богатството си с няколко милиона на година, да си купи нова скъпа кола, да отиде на скъпа почивка, да заведе кучето си на ветеринар в Италия, да си купи портмоне за няколко хилядарки и т.н. Но за работниците и техните семейства нему пука.

22

Анонимен

преди 3 години

До 24Нашето бъдеще ли?! Производство на нови роби. Не мерси!

21

Анонимен

преди 3 години

Всяко второ дете,всеки втори работещ,всеки втори пенсионер,всички те живеят в страшен недоимък!Крадливото"Слънце"е една от главните причини за всичко това!

20

Ей хора

преди 3 години

Децата са нашето бъдеще, от нас зависи какво ще е то !

19

Ямболски цървул

преди 3 години

Откриха Северна Америка!

18

Анонимен

преди 3 години

До 22И качествена храна, дрехи и здравословна среда. Образование, уроци, спорт. Здравеопазване, пътувания, туризъм.Нищо от гореизброените не става без пари.

17

ГосТ

преди 3 години

българина е известен в Европа с трафика на наркотици и хора, точенето на кредитни карти и схемите по еврофондовете и фактурките. Затова и баце е несменяем от толкова време. Вещ е. Децата са оставени на произвола и резултатите са най висока детска престъпност, тютюнопушене, употреба на алкохол и наркотици. Независимо колко са богати или бедни. Тъжно е. При едно нормално семейство, дори в бедност, детето расте щастливо.

16

Анонимен

преди 3 години

На децата в ранна възраст им трябват грижи, любов и възпитание, а не злато и диаманти!

15

БРАВОС Бейби бум

преди 3 години

Тези наглеци ни говореха как след като оставят хората без работа и пари затворени по домовете си щели да почнат да почна да се размножават с бясна скорост и се гласиха медии за обявяване на бейби бум като резултат от адекватните мерки и успешното управление на държавата.

14

ГосТ

преди 3 години

Освен това, *** е егоист. Ако добарат нек'ви парички тате ще си купи кола и ще поддържа любовница, а мама скъпи парцалки. Единствено в България съм виждал кифли да маризят децата си по улиците и бащи с добре облечени любовници за сметка на образованието на децата си.

13

Анонимен

преди 3 години

Има ли някой изненадан от написаното в статията? Добре живеят само тези в администрацията и политиците и приближените фирми до властта-хората и техните семейства,не само деца,но и техните баби и дядовци също. Другите нормални хора въобще не са важни за тях,след като техните и стомасите на семействата им са пълни и поне по два пъти на годината ходят до Малдивите на почивка

12

ГосТ

преди 3 години

Целодневна карта на Витоша, ако и когато изобщо работи, за половин лифт (Лале 1) струва 40 лв. На час от чибанско има курорт в Гърция с 5-6 работещи съоръжения за 8 евро. Как подрастващите да спортуват в планината? Надявам се, никой няма да възрази, че спортовете на открито имат възпитателен и оздравителен ефект върху подрастващите.