264

Анонимен

преди 3 години

Ко стана няма ли магистрали

263

Вики

преди 3 години

Да, никъде не избират, защото не са се набутали с А. Зенека като нас! Навсякъде масово ваксинират с РНК ваксините, ама простата тиква гледа само цените!

262

Анонимен

преди 3 години

До 264 КочаТой не е виновен. виновни са тия дето са го избрали. Всичко опира до стадото

261

Анонимен

преди 3 години

Майната им на тези измислени ваксини! Вирусът ще си отиде ,колкото и да не им се иска на ГЕРБ! От теб се иска само едно нещо на тези избори българино! ПРОСТО ИЗЛЕЗ И МАСОВО ГЛАСУВАЙ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ! Ако излезеш и гласуваш,Групировката на тази бивша мутра и борче с бухалка,след прехода след 1989 г др Борисов.То Групировката му на тези избори ПРОСТО ЩЕ УЧАСТВА В ТЯХ! Схващаш ли ми мисълта българино?! Ще ги/го претопите! До сега гласуваха само Те! Е време и НИЕ ДА ГЛАСУВАМЕ! ИЗБОРИ ДО ДУПКА!

260

Анонимен

преди 3 години

Най- добрите за сега са на Файзер и Модерна, а тази на Астра зенека съдържа ГМО. ГМО не са за предпочитане за храна камо ли да ги инжектирате директно в организма! Защо баламосвате хората?! На неграмотни ли ни правите? Неграмотници сте вие и вашия недодялан НОЩ.

259

Анонимен

преди 3 години

Умрелите от Ковид в Сръбско са 2 пъти по-малко, при същия брой население.

258

Коча

преди 3 години

1300 години не сме имали толкова *** вожд. Хорааа, държава не се управлява по фейсбук. Долу ГЕРБ !

257

Анонимен

преди 3 години

Толуп крадлив,ваксините са платени от нас 305-милиона лева,когато ги платиш ти от твоето чекмедже,можеш да кажеш че са "безплатни"!

256

Анонимен

преди 3 години

Хахахааа никъде в света не избирали ваксини, тоя ни взе съвсем за канарчета. Биби, ходи до Сърбия, ей къде е и без това обикаля с тоя джип като г л амав там хората избират точно коя ваксина да им бъде поставена. Който иска получава Модерна, други Пфайзер, трети Спутник някои пък предпочитат китайската.

255

Анонимен

преди 3 години

Буци шкафчетата Буци , къде скри парите, парите и златото къде ги скри Буци , оставка суджук

254

Анонимен

преди 3 години

По света има ред както за носене на маски така и за ваксинация у бас едно по ТВ и друга реалност

253

Анонимен

преди 3 години

Естествено че са ангажирали и полицията дори там където няма нужда да им оправдаят и в бъдеще високите заплати обаче има ли ваксини в кабинета на личния Ви лекар не няма на личните лекари дават до 3три флакона т.е за 30 души смятайте си сами и си направете извода от това което чувате по ТВ и реалността

252

Алтав гербер

преди 3 години

Вече десет години си бием всксина Банкя и ми нема нищо.По пет пъти в годината ходя в Гърция и един лев нямам.

251

Анонимен

преди 3 години

"Никъде в света не избират ваксини."Как да го разбирам?

250

даааа

преди 3 години

Тaзи гoдинa пpeдизбopнитe кeбaпчeтa сe пpeвъpнaхa в пpeдизбopни вaксини. Имa зa всички, дo изчepпвaнe нa кoличeствaтa или пoнe дoкaтo бaцe e нa влaст. Нямa плaн, нямa opгaнизaция, нямa вpeмe, избopитe чyкaт нa вpaтaтa! Яжтe, пийтe, вaксиниpaйтe сe, бaцe ви чepпи.

249

ххх-ххх

преди 3 години

Аз пък знам, че г-н Пожарникаря разбира от всичко! Това микробиология, генетика, икономика, информатика, земеделие, спорт 9 къде го барнеш е експерт. Той за това и си намира министрите я по магистрали, я по кафенета а калинки на ортаци дъщери и синове. Но *** Паунова добре намаза от "връзката" си с него - два пъти отвориш крака и айде в Европарламента а мама трупа пачки - една за нея една за чекмеджето! Раята да мре!

248

Анонимен

преди 3 години

А *** паунова от герб е официален вносител на Зенека !!!Защо държавата не ги внася директно ,а трябва Вносител ???Защо за едни Пфайзер ,а за други Зенека ?Най-алчното с-во на Земята е бг *** облечен във власт !

247

Анонимен

преди 3 години

"Зелени коридори" ще има, докато не дойдат 18,5 млн. безплатни ваксини. Това каза премиерът Бойко Борисов----------БЕЗПЛАТНИ ваксини няма! Има платени - от мен и от вас, от всички работещи българи - 18,5 милиона ваксини. При това, без никой да ни пита искаме ли-не искаме ли, от кои точно, по колко и на каква цена да бъдат платени.

246

Тивоний

преди 3 години

Абсолютна лъжа!Справка - Германия

245

Анонимен

преди 3 години

Физиономията и погледа на снимката са едно към едно с тези на Бай Тошо на прословутия Пленум на 9 ноември, когато тъкмо му "просветва" какво предстои да се случи...