24

Анонимен

преди 3 години

Партията на Слави - Вицепрезидентът на Сименс, подизпълнтелния директор на Гугъл, двама инженери от Тесла, програмистът на Макинтош, двама биоинженери от Новартис, четирима специалисти от Силициевата долинаПартията на боко - про.стата кърджалийска шмутка, суджука от генерал тошево, шиши прасето на доган, маджо бащата на СИК, очите с петте куршума в пикочния мехур и мозъка, дето синът му уби Милен Цветков..Вие кои предочитате?

23

Многоезичников

преди 3 години

На кое листче го пише, да не си бръкнал случайно в чужд джоб?

22

нъл тъй

преди 3 години

Най-ясното и обнадеждаващо в тази мъгла е, че остават само 40 дни до 04.04.!

21

Анонимен

преди 3 години

Единственият политик, който е против локдауна е Слави Трифонов и затова ще гласувам за него! Защото няма такава държава, но има такъв народ!

20

Нисък интелект

преди 3 години

Брюксел ще хързулнат тиквата точно преди изборите. Този път интуицията му на лисица няма да го спаси и хората ще го изритат в тиквения *** задн..

19

Мишки

преди 3 години

Мишки бе мишки. Статистиката се води по схемата на свинския грип .Разликата е че когато едно прасе е заразено то трябва да умъртвят всички от фермата , а при Ковид-19 експерименти си правят .

18

Бойко Борисов

преди 3 години

Нареждам на всички мои *** да започвате да ме защитавате без почивен ден на три работни смени и да плюете по генерал Румен Радев, защото рейтингът му е 70% а моят е 16%! Преминаваме на 24 часово работно време. Така ще е до изборите, свиквайте! Пари за заплати нема! Да се използват опорките "фигурант" и "радефф".

17

Klinghoffer

преди 3 години

Да, добре. Щом казваш, така е. Ти много ги разбираш нещата.

16

БГ

преди 3 години

А защо не финансираха от държавата разработката на Българската ваксина от БАН, а сега от БАН нямат 250 000 лв. да завършат разработката. А този умник "министърът на здравеопазването" не знаел никакви подробности за нея. Дали ? или

15

Анонимен

преди 3 години

Бойко Болгароуец ни натрапи астразенека,дето никой не ги купува,щото не са проверени!

14

БОЖЕ, БОЖЕ

преди 3 години

ЗАЩО НАКАЗВАШ ТОЛКОВА ЖЕСТОКО БЪЛГАРИЯ - НАЛИ УЖ СИ БЪЛГАРИН?

13

Буцко

преди 3 години

Никъде не избираме, защото Майката на Мейдел, е директор на Астра Зенека за България...така, че ясно е защо Борисов не желае да се говори за марки. Питах доктори от първа линия имам и братовчед такъв, всеки от тях се ваксинира с Пфайзер Бионтех въобще са отказали цялото съсловие в тяхната болница Астра Зенека, те да не са по-прости. Ама който иска да се шие със зенеката да спи спокойно, да го прави. Овци сме си от векове

12

Избирател

преди 3 години

Нали щяхме да избираме? Или - за приближените - Пфайзер, а за лошия човешки материал - Астра Зенека, щото е евтина.А кога ще има и Спутник V? Или за нея - нито дума, че Меркел и Джо Байдън не дават.Като ще ме ваксинирате, ще ме ваксинирате с това, което аз посоча - нали това е информираното съгласие? Такива са и препоръките на лекарите, на които имам доверие и които познават състоянието ми.Другото са дъвки за наивници.

11

Баце

преди 3 години

Нали говорихте че всеки с която ваксина иска с нея ще бъде ваксиниран А сега ко стана Палачинката се обърна Всичко ще излезе че по 3 пъти най малко в деня си сменяте думите

10

Баба мара

преди 3 години

дали са добри или не ще каже науката и историята това не е тема за политицизащото никои не вярва на политиците затова по спокоино пред изборите

9

молим вЪ

преди 3 години

Моля сменете фотото, към момента субекта е поне с 20 килца отгоре, въпреки кризата.

8

потрес

преди 3 години

Добре бехораобяснете ми бекакбе,защоизбирате този архимошенник!?!ЗАЩО???

7

Анонимен

преди 3 години

Тов освен за "по света" друго знае ли да приказва? И от къде е толкова запознат какво става по света? Хората в Китай имат влак на магнитна възглавница, а ние тук с някакви допотопни локомотиви и се хвали, че били най-добрите в света.

6

ха-ха-хаааа

преди 3 години

Значи по ЖЕЛАНИЕ, но избор НЯМА!

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Те нмам как да вземат парите от ЕС тогава. Просто купувт най-скъпата.Все пак, при 15 евро за една, можеш да орткраднеш повече, отколктоо ако е по 1.5, нали?