103

гербер

преди 3 години

И кой ви е казал,че българите в чужбина са против Герб,м!?Или хаплювците вярват в това,което им се иска!?Голямо чакане ви чака,на 5.4 пак ще си говорим!Айде всичко добро!:)

102

Анонимен

преди 3 години

Към смешковците с милион милиард протестъри и милион милиард български емигранти, които са против управлението:Българите в чужбина гласуват предимно за ГЕРБ. Вижте си статистиките от последните 3 парламента

101

Анонимен

преди 3 години

Още последици от "управленските" умения на Пъпеша.

100

Анонимен

преди 3 години

Католиците в България не са много, но българите в западния свят са повече от милион.Как ще гласуват те? Повечето не са в големите градове с изборни секции. И епидемиологични ограничения навсякъде?

99

Анонимен

преди 3 години

Поручик РжевскиАууу какъв жесток проблем... Да се правиш по-католик от папата. 10 Герберски католика няма да гласуват, ужас.Важното е, че на католическия великден ще е пълно с българи дошли от западна европа и ще гласуват и познай дали харесват тикви, ***-та и каскети.-----------Там е работата, че с тестове и 10-дневни карантини няма да дойдат.А и там ще имат трудности да гласуват анти-г.Губим им многото гласове, уви.

98

Анонимен

преди 3 години

Do 40Колкото си спомням България е православна християнка държава по конституция ! Ако започнем да мислим за 5 хиляди човека католици да започнем да мислим и за празниците на мохамеданите, протестантите, будистите даже и за ония дето вярват в летящия спагет!__________Забравяте българите в чужбина! Над милион гласове против управляващите.

97

Анонимен

преди 3 години

ааа не беЧудесно!Все пак католиците не са 2-3 милиона в България, нали?Но в католическите държави българите са много!И повечето няма да могат да си дадат анти-герб гласа, заради празника, път, епидемиологичната обстановка и т.н.Герб печелят от 4.04.

96

Анонимен

преди 3 години

Виж ти, католиците пък къде се обадиха. Дори и мюсюлманите не се опитват да саботират изборите, даже напротив - насред байряма ще дойдат с автобусите до секцията.----------Това е целта.Автобусите да дойдат.А българите в държави, празнуващи на 4.04., които традиционно са против герб, да не могат да гласуват.

95

Анонимен

преди 3 години

"Великден се пада на 2 ри май . Не виждам къв е проблема"Да, за герб няма проблем. Даже напротив! Срещу тях няма да гласуват масово в чужбина! Заради проблеми с далечните пътувания до местата за гласуване.

94

Анонимен

преди 3 години

"... да гласуват, ако искат бе. Не могат да ползват някакъв Великден за да извиват ръцете на институциите, като не им харесва православието света е широк."____________И българите в чужбина ще имат затруднения да пътуват до градовете с изборни секции. Заради празниците там!Явно, идеята на 4 април е българите в чужбина, които са масово анти-герб, да не могат да гласуват!

93

познавам ги

преди 3 години

Католиците са големи работари,без грешка са!Когато работят-работят!Когато почиват-почиват!А жените им са направо страшна работа!

92

88139

преди 3 години

Хайде, хайде, такъв хубав повод за Бойко да отиде при тях и да друснат едно хоро след благословия от домина.

91

sofeto

преди 3 години

Неписмените-невежи БГ политици както винаги избраха неподходящото.... независимо каквото и да е!

90

Кучкар

преди 3 години

Прави са хората! И аз бих постъпил така. Великден си е празник-трапези,приятели, пийване. Никой няма да се мръдна да отиде да гласува. То така и трябва, след като президента не можа да сглоби една дата.

89

О.Уайлд

преди 3 години

Имам питане по темата. Да не би случайно всички хора, които по принцип работят на смени (полицаи, лекари, пожарникари...) в Раковски, да почиват на Великден? Защото ако не е така (а то не е със сигурност), какъв е проблема да има още няколко човека, които ще работят тогава? Останалите (гласоподавателите), ще си размърдат трибуквието и ще идат да си пуснат гласа. Никой с нищо не им пречи на празника. Сега, ако си търсят повод само, е друг въпрос.

88

анонимен

преди 3 години

До анонимен 90Истина е! Навремето в Пловдив се навърташе в СДС-то! Ама така изотзадзе да не влиза в очите и устите на хората!

87

да,да ама не

преди 3 години

До КатоЛикНе съм католик! От източно-православните съм и като знам аз какво ще правя живот и здраве на нашия Великден ти пиша на прав текст без обикаляне : на сутринта се взима агнето от пещта и се почва празника, щото е веднаж в годината! Ама било имало избори?! Ако по някое време след чукането с яйцата и прочеето им дойде на кеф може и да се разходят да гласуват! Ако ли пък не - прощавай Марче ний сме разделени!

86

Анонимен

преди 3 години

Поне католиците няма да гласуват като Тиквите.

85

КатоЛик

преди 3 години

Заглавието ви заблуждава!!!!! Иде реч за тези католици дето участват като изборни наблюдатели и трябва да са целия ден в секционния участък[ам разбираемо, хората като празнуват великден, няма да висят цял ден там, има православни, те ще се включат], а не че католиците няма да отидат въобще да гласуват.

84

анонимен

преди 3 години

Господ го чакал на Безмер да му даде липсващото, а той /Радев : СДС-арския генерал/ с елемент на изненада кацнал на Графа и ей го на резИлтата - избори на католишкия Великден!