125

Анонимен

преди 3 години

Ти си ***,а ние-НЕ! Затова не се разбираме.

124

Анонимен

преди 3 години

Къде руската ваксина, Дебело Прасе Такова ..Доказана ефективност над 95 % ...Освен това е по традиционна векторна технология, от която няма да ти прорастнат Хриле след време ... Тъпо Прасе Такова .. Искам избор във ваксините ... Нали се срщаш, ***, че 2рият вектор на Руската Ваксина предпазва и от мутации ...Грух-грух-грух-министерски-съвет-грух ...

123

69

преди 3 години

Ти не гледаш ли ТВ ,бе национален лъжец...къде са ваксините и от кога личните лекари ще почнат ваксиниране, като нямат ваксини?Поредният герберски балон.

122

анонимен

преди 3 години

Защо правят имунизации други хора освен личните лекари

121

Анонимен

преди 3 години

На тая новина нямам какво да кажа, освен .. Бе-е-е, зелени коридори, бе-е-е ееее ... Радвайте се овцце-е-е еее ...

120

Анонимен

преди 3 години

Фашизъм, нацизъм, сиктатура невиждана по-размерите си в историята!Спрете васксините убийци, не*астници!

119

Анонимен

преди 3 години

***= тиквочии

118

хах

преди 3 години

Поредният цирк организиран от хунтата, даже вече и с денонощен кабинет за бодене на страхливото племе!

117

Анонимен

преди 3 години

Да пияница шизофреникДа след месец- два може би ще има ГЕРБ затвор натам отиват нещата.А другарите са в червената банда ГЕРБ начело с примитива Борисов.

116

пияница мистик

преди 3 години

До ББА? Какви офшорки? Нали Борисов е тъпaн и си държи кюлчета злато и непродаваеми евраци в незаключени чекмеджета? Дрогаре, я се синхронизирайте и давайте по-смело в писането на глупости, че след месец идва ГЕРБ - 4 ....Ахахахахахахах :))) Как ще ви бъзикам тогава, даже си нямате на ум

115

ББ

преди 3 години

ваксините са важни г-н Борисов...отклоняват вниманието на масите...не ви искам ваксините...върнете ми Законността и Справедливостта...бъдете Държавник а не държанка г-н Борисов...1400 г. сме оцелели...ще ни има...много животи...много кръв...за офшорки на шепа изедници...Родината ни не е баница...България е дома на децата ни...и на вашите...Свобода или Смърт!!!

114

ББ

преди 3 години

не искаме ваксини...искаме свободна продажба на оръжие за да защитим животите и Свободата си!! от вируса можем да се пазим...от престъпната организация в БГ ...само свободна продажба на оръжие...останалото е лъжа...Ние сме Свободни Човешки Същества...Няма да ви позволим повече да се разпореждате с Животите ни дадени ни от БОГ!!!

113

ББ

преди 3 години

...счетоводителка ме ограби и няма кой да въздаде Справедливост...съпругата ми е здравно не осигурена и плащам втори път...живеете на друга планета г-н Борисов...лъжат ви...или лицемерничите за да им вземате гласовете...пазите властта...живеем в концлагер в които чиновника може да ти отнеме живота за евтин подкуп...фашизма се финансира от ЕСССР...невиждан геноцид..Беззаконието и Грабежите в ЕСССР са...новата ценност

112

ББ

преди 3 години

вашите и на дпс съветници "доказват"разходи с фактури от илиенци г-н Борисов...майките и бащите ни...приятелите ни умират без средства в нечовешки мъки..."демокрация"финансирана от ЕСССР....невиждан геноцид над невинни човешки същества...липсва елементарна законова защита на невинните г-н Борисов...авер на ваш кмет ми изсече Законна гора безнаказано...авери на дпс ми газят имота прекарвайки през него незаконно добит дървен материал...обществена тайна е...хората ги е страх...ако проговорят...

111

ББ

преди 3 години

кога ваксини за безочието на общински съветници,фалирали общини през схеми и натоварващи гладните да им плащат грабежите г-н Борисов...община Велинград ми иска 70 лв.такса заявление...да помоля тези "богове"общинските ми искат такса 70 лв....за вас един обед за мен 2 седмици...ще гладувам 2 седмици за да платя кражбите на ДПС и Герб съветниците...колективна безотговорност...схеми...ЕСССР спрете финансирането на геноцида над Народа ми или сте съучастници в убийства и грабежи!!!

110

ББ

преди 3 години

ами добре...ваксини...та ваксини,мой приятел умря от бъбречна...едно дете бе убито от ток прекаран неграмотно от недосегаем...до кога недосегаеми г-н Борисов???ваша чиновничка не призна нотариално заверено пълномощно г-н Борисов???лиши ме от евростредства животоспасяващи ме???не се оплаквам...споделям,липсата на Законност и Справедливост убиват Народа ни г-н Борисов!!!липсата на адекватно образование обрича Народа ни на гибел г-н Борисов!!

109

Случаен минувач

преди 3 години

Прочетете в днешния 24 часа - какво казва академик Богдан Петрунов.Ваксината е ефективна от 8 до 12 месеца. Това са негови думи.Е, и какво, след 8 месеца пак да се боцкаме, така ли? И до края на живота си да се боцкаме през 8 месеца?!? Не, мерси.

108

до 120

преди 3 години

1. Борисов има още антитела и ще се ваксинира когато му препоръчат лекарите, които ежедневно следят състоянието му.2. Радев не е сигурно дали не е имунизиран. Има хипотези, че вече е имунизиран с руската Спутник. Има и други хипотези за Радев:- прекарал е Ковид още през лятото на 2020, но не е искал да се знае защото подтикваше хората да не спазват мерките и да горят маски на Орлов мост, а и още на 3 март каза, че вирус няма-това било вируса на страха и предателството- разделен е с Десислава.

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Пак кьорфишеци ! Важното е Ваксината ГЕРБ -Майдел ,сиреч Паунова .

106

Анонимен

преди 3 години

A Бoйкo НE CE ВAКCИНИРAБaлтoв кaзa, чe прeбoлeдувaлитe трябвa дa ce вaкcинирaт.Прeзидeнтът cъc зaрaзeнaтa Дeca НE CE вacинирaизвoдитe ocтaвям нa вac