13

Lulu

преди 3 години

До този чул-недочул в банката :има си договори, и те се четат внимателно Преди да се подпишат. Има различни клаузи и условия, затова се ЧЕТЕ. А *** които взимат кредит от анонимни обяви няма какво да ги коментираме. ПотръпевЖите, както ги нарича този псевдо журналист в статията, очевидно са с финансовата култура на амеба. Да се заринеш с бързи кредити, нямам думи колко *** трябва да си. А после, ама те ставали като лавина... Не думай!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Десетки баламурници, искате да кажете, тръгнали да взимат заеми от Фейсбук. Ами хак да им е, както се казва. И следващия път да вземат да хвърлят някой лев от терасата, така е по-безопасно....

11

Pro- staka

преди 3 години

Съгласили са се доброволно . Измамата е станала от човешката глупост и суета . Материалисти и консуматори .

10

преди седмица

преди 3 години

Дочувам от гише в ужасно реномирана...Банка в БГ:- Ама аз теглих 1400 лв. за 3 месеца връщам ги и вие искате 1700 лв. лихва?Гробна тишина от касиерката.....зад гишето.- Ама вие променяте в движение договорът...?!Това е банка, часна. Смятай надолу какво става.

9

:D

преди 3 години

Трабва да ме е *** луд, за да се хвана на подобни тъпoтии, публикувани в интернет. Мили хора, не рабрахте ли вече, че сделки се правят "очи в очи". Трябва да видиш човека, да посетиш офиса, да поговориш, да се убедиш, че не те балмосват. Новата тенденция "взимай на корем, плащай после" е печеливша - за някои, но не за вас.

8

Анонимен

преди 3 години

6 защо не си купиш тв на изплащане от голям магазин? Къде е проблемът? Често плащаш същата сума но разсрочено? Проблемът е, че накой нещо си написал и хората се връзват.

7

Анонимен

преди 3 години

Помисли малко и няма да те измамят. Кой плаща за да вземе кредит? Сами са потънали в измамата иначе големи тарикати.

6

kiril

преди 3 години

И аз познавам хора на 400 лева заплата , тегят бърз кредит за 1000 лева , да си купят нов телефон.Абе , будала човек и вързано куче го хапе.

5

Анонимен

преди 3 години

Хора, които вземат кредити за телефони и телевизори, не могат да бъдат съжалявани.

4

Анонимен

преди 3 години

Не вземайте заеми бе хора ( освен ако не е за здраве и е на живот и смърт )Кредит за телефони, коли, перални - това са глупости. Ако все пак се наложи - потърсете пари от приятели и познати

3

Анонимен

преди 3 години

Трябваше и господинът, който предлагаше да триете билетчета още да ви зарибява.Толкова сте безпаметни, безстрашни и безсмъртни!!!!!

2

Трябва

преди 3 години

да си много глупав, меко казано, за да взимаш кредити от не банкова институция. И то за глупости. Нищо друго освен здравословен проблем (да не дава Господ) не би ме накарало да тегля кредит.

1

да знаете

преди 3 години

И с ваксините е така, но ваксинираните ще го разберат след определено време.